O as kepu lazanija va taip
Cia truputi perdarytas receptas nuo originalo, bet mane toks italas ismoke, tai cia tikrojo italiska lazanija...

bet manau visi daro kaip jiems skaniau...
Naudoju jautienos farsa, nes jis tinkamiausiais. Pirma pakepinu svogunus su pievagrybiais, tada dedu mesa su prieskoniais viska gerai pakepinu, tada dedu visa blesenke konservuotu pomidoru (be odeles, na bet ir su odele neblogai) vienas idaras jau paruostas.
Kitas idaras, saldytos (ar nesaldytos

) darzoves, as naudoju morkas, kalafijorus ir brokolius, jus pakepinu sviestuki, tada pilu grietineles, bet nedaug, kokia 100 ml, gal 200, priklauso nuo darzoviu kiekio, bet jos turi neplaukioti

ir fermentinio suro, viska ismaisau.
Dabar patepu skarda aliejum, dedu apvirtu lakstu ant dugno ir mesos idara, tada vel lakstu ir darzoviu idara ri t.t. Ant virsaus pilu besamelio padaza (svieste kepinti miltai praskieti pienuku) ir daug, daug surio
Skanaus
Facebooke ***AstroVaida*** kas domitės astrologija-numerologija kviečiu užsukti ;)