Galima išvis neapvirti
O jei taip norisi, tai užtenka juos keliolikai sekundžių įkišt į verdantį vandenį, ir labai žiūrėt, kad nesuliptų.

Labutis, toks klausimėlis, kelios merginos jau anksčiau klausė (ir man tai aktualu) ar galima lazanija ar caneloni išsikepti mikrobangėje, bet taip niekas ir neatsakė
, gal visgi kas nors bandėte?

QUOTE(saimutė @ 2007 07 18, 17:04)
Labutis, toks klausimėlis, kelios merginos jau anksčiau klausė (ir man tai aktualu) ar galima lazanija ar caneloni išsikepti mikrobangėje, bet taip niekas ir neatsakė
, gal visgi kas nors bandėte?

as caneloni dariau mikrobangej, super gavosi, na tik neapskrudo plutele.
QUOTE(grange @ 2007 07 17, 10:54)
o kiek laiko reikia apvirti tuos lakstus, jie neturi juk buti iki galo minksti ane?
Aš tai visai neverdu.Susluoksniuoju viską,o ant viršaus pilu baltą padažą,kad apsemtu,po to sūrį ir kepu neuždengtą,nors galim ir uždengt,o prieš pabaigą atidengt.

Prisiskaiciau is jusu apie lazanija, ir pabandziau vakar padaryt, kol padariaunerwinaus, sakau kas cia per skonis, sitiek darbo
ale kaip padariau, tai sakau nu tikrai buwo werta
aciuu mergytes uz recepta

norejau del balto padazo paklaust - tai tereikia tik sviesto miltu ir pieno? ka pirma deti i keptuve? ir kokiom proporcijom?
Jau radau kaip reikia daryti

QUOTE(Juritele @ 2007 08 01, 14:26)
Na va jau po pietu,tik man gavosi greiciau makaronu apkepas,bet visai paprasta ir skanu,tik galejau nedet surio nes man jis viska sugadino
o taip tai patiko,be to virsaus 

pagalvojau kad as ir jauciu nedesiu tiek surio kiek sako, nes man nuo jo pykina paskiau. o bandysiu daryti rytoj

QUOTE(Juritele @ 2007 08 01, 15:26)
Na va jau po pietu,tik man gavosi greiciau makaronu apkepas,bet visai paprasta ir skanu,tik galejau nedet surio nes man jis viska sugadino
o taip tai patiko,be to virsaus 

O gal tu sūrį iš karto uždėjai,nes geriausa užberti jau visai baigiant kept

QUOTE(blansyte @ 2007 08 01, 20:37)
Aha as uzdejau iskart,bandysiu kita kart maziau ir pabaigoj