Įkraunama...
Įkraunama...

Lazanija

Galima išvis neapvirti ax.gif O jei taip norisi, tai užtenka juos keliolikai sekundžių įkišt į verdantį vandenį, ir labai žiūrėt, kad nesuliptų.
Atsakyti
Labutis, toks klausimėlis, kelios merginos jau anksčiau klausė (ir man tai aktualu) ar galima lazanija ar caneloni išsikepti mikrobangėje, bet taip niekas ir neatsakė g.gif , gal visgi kas nors bandėte?
Atsakyti
QUOTE(saimutė @ 2007 07 18, 17:04)
Labutis, toks klausimėlis, kelios merginos jau anksčiau klausė (ir man tai aktualu) ar galima lazanija ar caneloni išsikepti mikrobangėje, bet taip niekas ir neatsakė  g.gif , gal visgi kas nors bandėte?

as caneloni dariau mikrobangej, super gavosi, na tik neapskrudo plutele.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 17, 10:54)
o kiek laiko reikia apvirti tuos lakstus, jie neturi juk buti iki galo minksti ane?

Aš tai visai neverdu.Susluoksniuoju viską,o ant viršaus pilu baltą padažą,kad apsemtu,po to sūrį ir kepu neuždengtą,nors galim ir uždengt,o prieš pabaigą atidengt. wub.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau is jusu apie lazanija, ir pabandziau vakar padaryt, kol padariaunerwinaus, sakau kas cia per skonis, sitiek darbo biggrin.gif ale kaip padariau, tai sakau nu tikrai buwo werta thumbup.gif aciuu mergytes uz recepta wub.gif
Atsakyti
norejau del balto padazo paklaust - tai tereikia tik sviesto miltu ir pieno? ka pirma deti i keptuve? ir kokiom proporcijom?

Atsakyti
Jau radau kaip reikia daryti rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien bandysiu ir as gaminti,paziuresiu kas gausis,o po to parasysiu,tik gamisiu su paprastais makaronais ax.gif
Atsakyti
Na va jau po pietu,tik man gavosi greiciau makaronu apkepas,bet visai paprasta ir skanu,tik galejau nedet surio nes man jis viska sugadino schmoll.gif o taip tai patiko,be to virsaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritele @ 2007 08 01, 14:26)
Na va jau po pietu,tik man gavosi greiciau makaronu apkepas,bet visai paprasta ir skanu,tik galejau nedet surio nes man jis viska sugadino  schmoll.gif  o taip tai patiko,be to virsaus  ax.gif

pagalvojau kad as ir jauciu nedesiu tiek surio kiek sako, nes man nuo jo pykina paskiau. o bandysiu daryti rytoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritele @ 2007 08 01, 15:26)
Na va jau po pietu,tik man gavosi greiciau makaronu apkepas,bet visai paprasta ir skanu,tik galejau nedet surio nes man jis viska sugadino  schmoll.gif  o taip tai patiko,be to virsaus  ax.gif

O gal tu sūrį iš karto uždėjai,nes geriausa užberti jau visai baigiant kept g.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 08 01, 20:37)
O gal tu sūrį iš karto uždėjai,nes geriausa užberti jau visai baigiant kept g.gif

Aha as uzdejau iskart,bandysiu kita kart maziau ir pabaigoj ax.gif
Atsakyti