QUOTE(ziza @ 2006 07 12, 09:50)
Aš irgi lakštų neverdu. Tiesiog tarp lakštų dedu faršą, užpilu sultiniu ir užbarstau tarkuotą sūrį ir ant viršaus uždedu sviesto gabaliukų. Bandžiau dar su varške, tuomet užpilu pieno ir kiaušinio plakiniu.
Namuose pažiūrėsiu ir tada tiksliai užrašysiu receptą lazanijos su varškę ir regis dar su bulvių koše(per "baltojo katino svetainę"mokė namuose pasigaminti)
Va, radau

Lazanija su varške
0,5 kg varškės
4 kiaušiniai
1 stiklinė pieno
1 stiklinė fermentinio sūrio
baziliko
sviesto
džiūvėsių
1/2 stiklinės cukraus
Stačiakampę formą ištepame sviestu ir pabarstome džiuvėsiais. Tuomet į formą dedame sluoksnį žalios lazanijos, sluoksnį paruoštos varškės su 2 kiaušiniais, baziliku, cukrumi ir vėl sluoksnis lazanijos ir t.t.(viršutinis sluoksnis būtinai lazanijos). Tuomet gausiai pabarstome fermentiniu sūriu, užpilame plakiniu(pieno su 2 kiaušiniais) taip, kad apsemtų lazaniją. O ant viršaus dar uždedame apie 4 gabaliukus sviesto(maždaug vienodai nutolusius vienas nuo kito).
Tuomet į orkaitę 180 laipsnių celsijaus 30 min. Patikriname ar iškepė šakute(gerai sminga-iškepė).