QUOTE(Medeina @ 2004 01 08, 12:24)
Yra parduotuvėse,makaronų skyriuje
Reikia į dėžutes pažiūrėti,kainuoja apie 6 Lt(jei gerai pamenu).Čia ne į temą,bet dar būna tokie stori "vamzdeliai" (pamiršau kaip tie makaronai vadinasi).Tai irgi galima farširuoti faršu,dėti vieną prie kito į skardą,apipilti anksčiau mano minėtu padažu ir pabarsčius ferm.sūriu iškepti.Irgi labai skanu.

QUOTE(bea @ 2004 01 08, 12:25)
2. baltasis padazas (beshamelio): sviesta kepinti su miltais, tada skiesti pienu, deti druskos.
QUOTE(bea @ 2004 01 09, 23:22)
kai prikimshi, sudedi i kepimo forma ishtepta riebalais, gausiai aplaistai besamelio padazu ir pabarstai suriu. uzkepi orkaitej 25-35 min.
ačiū, labai ačiū už receptus, vakar gaminau, laaaaaaaaabai skanuuuuuuuuuuuuuuuu, visi valgėme ir dukrai ir vyrui ir man pačiai laaaabai patiko


Tik aš apibendrinsiu jūsų receptus. Kaip aš dariau:
Įdaryti makaronai
Reikalingi produktai: Tuščiaviduriai piršto storio makaronai vamzdeliai (1 pakelis), 0,6 kg kiaulienos faršo, prieskoniai mėsai (maltai), 2-4 česnako skiltelės (pagal dydį), 2-4 kiaušiniai; (padažui) 50 gr sviesto, 900 ml. pieno, 50 gr. miltų.
Gamybos procesas : Į faršą įmaišome sukapotą česnaką, prieskonius bei kiaušinius. Tuomet imame makaronus ir pirštais kemšame į juos mėsą. Jau įdarytus makaronus dedame į viena prie kito į skardą. Gausiai apipilame baltu padažu (bešamelio) ir pabarstome sūriu. Kepame orkaitėj 35-40 min.
Padažas: Ištirpinamas sviestas, jame apkepinami miltai, tada palaipsniui, nuolat maišant pilamas pienas. Keletą minučių pavirinamas. Padažas turi būti truputį skystesnis už kondensuotą pieną.