QUOTE (bea @ 2004 01 21, 15:38) |
tynka, jei per tirshta, galejai pienuko dar ipilt.. ten shejp skystoka turi but, nes daug skyscio sugeria tie makaronai bekepdami.. ![]() |
pyliau to pieno,kiek turejau

na nieko vis tiek labai skanu buvo
Aš anksčiau caneloni darydavau su faršo įdaru irgi labai skanu. Prikemši paruošto faršo ir į verdantį vandenį. Gaunasi tikrai skaniai.
Koldūnai-nekoldūnai




QUOTE (dovvlc @ 2004 01 22, 20:02) |
Aš anksčiau caneloni darydavau su faršo įdaru irgi labai skanu. Prikemši paruošto faršo ir į verdantį vandenį. Gaunasi tikrai skaniai. ![]() ![]() ![]() ![]() |
taigi ishbyra... ?? ar kajp tu juos verdi?
Kad kažkaip kiek viriau nieks neišbyrėjo.
Šiaip tai neturėtų išbyrėti, ypač kai į faršą dedi kiaušinį.


aj man uzkepta vis tiek daug skaniau..
QUOTE (dovvlc @ 2004 01 22, 20:02) |
Aš anksčiau caneloni darydavau su faršo įdaru irgi labai skanu. Prikemši paruošto faršo ir į verdantį vandenį. Gaunasi tikrai skaniai. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tikrai labai skanu

QUOTE (bea @ 2004 01 22, 20:19) |
taigi ishbyra... ?? ar kajp tu juos verdi? |
Tikrai neisbyra!!! JUk mesa apruosi kaip kotletams kepti (as taip darau). Bet uz tai kaip skanu

Aciu Kristaly , uz issamu lazanijos pagaminimo receptuka
!
Pagaliau ir as galesiu pirma karta paragauti savos gamybos lazanijos
.

Pagaliau ir as galesiu pirma karta paragauti savos gamybos lazanijos

Oooo.. kaip gerai,kad atradau apie lazanija.... bo jau kelinta diena suku galva ka cia tokio pasigaminus.... kazko noriu, bet nesuprantu ko (gal nescia vel?
...pokshtas
).... Bet va dabar supratau- ogi lazanijos
Turiu as tokia stora kulinarine knyga... ten raso,kad makaronus apvirt reikia.. beje nelabai isivaizduoju kaip juos delioti neapvirtus..... juk "ismiera" makaronu keiciasi.... Tai va... taip ir dariau..... mililitras i mililitra kaip buvo nurodyta recepte.... tai kai iskepiau.... buvo skysta velnioniskai.... ir padazas tiesiog plauke (tada susimasciau, kad gal nevertejo isvirt makaronu- butu susigere). Bet.... pastovejo likusi (nesuvalgyta) dalis..... ir susigere- sustandejo..... toc-toc kaip turi but..... vadinasi gavosi gerai (nu skonis tai iskart super buvo
)......
Ir ka jus manote? Grizta mano vyriokas is savuju darbu... kazkaip prakalbom apie lazanija.... tai as jo...kaip specialisto (nu daug metu Italijoj gyvena).... pasiteiravau ar virt tuos makaronus...... tai matytumet kaip jis mane isdurnino.... mol nieko virt nereikia..... suglaudziau ausis ir nebedariau tos lazanijos daugiau.....
Nu bet dabar tegu tik jis pasirodo..... net siutas apeme kai paskaiciau,kad as kaip ir teisi buvau.....
Kaip ir ne i recepto tema pasnekejau..... ale labai jau daug emociju pasikaupe






Turiu as tokia stora kulinarine knyga... ten raso,kad makaronus apvirt reikia.. beje nelabai isivaizduoju kaip juos delioti neapvirtus..... juk "ismiera" makaronu keiciasi.... Tai va... taip ir dariau..... mililitras i mililitra kaip buvo nurodyta recepte.... tai kai iskepiau.... buvo skysta velnioniskai.... ir padazas tiesiog plauke (tada susimasciau, kad gal nevertejo isvirt makaronu- butu susigere). Bet.... pastovejo likusi (nesuvalgyta) dalis..... ir susigere- sustandejo..... toc-toc kaip turi but..... vadinasi gavosi gerai (nu skonis tai iskart super buvo

Ir ka jus manote? Grizta mano vyriokas is savuju darbu... kazkaip prakalbom apie lazanija.... tai as jo...kaip specialisto (nu daug metu Italijoj gyvena).... pasiteiravau ar virt tuos makaronus...... tai matytumet kaip jis mane isdurnino.... mol nieko virt nereikia..... suglaudziau ausis ir nebedariau tos lazanijos daugiau.....

Nu bet dabar tegu tik jis pasirodo..... net siutas apeme kai paskaiciau,kad as kaip ir teisi buvau.....



Kaip ir ne i recepto tema pasnekejau..... ale labai jau daug emociju pasikaupe

o gal kuri esate lazanija kepusi su zaliais lakstais, o tai as cia viena diena susiruosiau kepti ir nuejus nusipirkau per klaida zaliu lakstu
, jie ten tipo gal su spinatais, tai issigandau kad bus bilekas ir padejau i sona
. bet taio gal turetu buti nieko, nes siaip tai spinatai man skanu.
nu bet turmpiau - gal esate kuri bandziusi su zaliais lakstais
o tie caneloni, tai man visada sutruksta
, nors vistiek labai skanu, seimyna kemsa, net ausys linksta, bet tai as specialiai kiauso nededu, nes maniau, kad nuo ju dar labiau ispus


nu bet turmpiau - gal esate kuri bandziusi su zaliais lakstais
o tie caneloni, tai man visada sutruksta


visi tie receptai gali buti daromi ir su zaliais lakstais. l.skanu! daryk, nebijok
Nu zinot.... dariau vakar tuos cannelloni su idaru...uzkepiau...
Nu viskas butu gal ir nieko..... bet turbut man is esmes nepatinka toks derinys- varske+mesa....
Tai va - ne kazkas tas skonis.... Jauciu geriau kimsti vien farso idaru... be varskes
Nu viskas butu gal ir nieko..... bet turbut man is esmes nepatinka toks derinys- varske+mesa....

Tai va - ne kazkas tas skonis.... Jauciu geriau kimsti vien farso idaru... be varskes

o kur buvo parashyta kad varske + farshas? as rasheu varshke + kumpelis....