QUOTE |
bea Paskelbta Šiandien 3:22 pm o kur buvo parashyta kad varske + farshas? as rasheu varshke + kumpelis.... |
Nu taip taip.. kumpelis..... Hmm... kiek suprantu- kumpelis tai ir yra mesa

Tai va.... as gi ir nesakiau,kad su varske su farsu dariau.... o su farsu ruosuos ateity padaryt....
Nzn... gal man po nestumo skonio receptoriai pakriko


Vat ir mitas... o sako, "ant silkutes traukia"

HM.. ce taip skaniai viskas surasyta, jog net uzsimaniau pasigamint:) kadangi neteko niekada gyvenime to daryt, tai norejau pasiteiraut, ar labai tie lakstai issiplecia?
nes truputuka nesupratau.. tie lakstai gi tokie maziukai:) tai juos viena salia kito reikia det?


na pagal savo kepimo inda. taip deti, kad visas pasidengtu... as jei darydavau ovalniame inde, tai lauzydavau truputi tuos lakstus, kad man gautusi tolygiai per visa, o po to nusipirkau staciakampi, tai lengveu buvo..
Man tai labai patiko per 2 paskutines ,,Baltojo katino svetainės" laidas rodytos lazanijos darymo būdas, nereikia ten jokių įmantrių padažų, sakiau reikės pabandyti, ypač suintrigavo lazanija su bulvių koše, mano nuomone, tai kažkoks iškrypimas, bet gal tai labai skanu? Gal yra bandžiusių?
QUOTE (Lona @ 2004 03 01, 09:18) |
Man tai labai patiko per 2 paskutines ,,Baltojo katino svetainės" laidas rodytos lazanijos darymo būdas, nereikia ten jokių įmantrių padažų, sakiau reikės pabandyti, ypač suintrigavo lazanija su bulvių koše, mano nuomone, tai kažkoks iškrypimas, bet gal tai labai skanu? Gal yra bandžiusių? |
as irgi maciau abi sias laidas, tai mane sudomino lazanja su farsu, bet kazkaip neprisiruosiau padaryti. o dabar primirsau ta receptuka. Gal kartais pameni kiek ir ko ten reikia deti? kokiu sultiniu uzpilti?
Faršo 300 - 400g, bet ten skarda mažutė buvo, o sultinio man rodos 0.5L, o gal litras, aš vistiek iš akies darysiu. Ten į faršą sūrio dėjo fermentinio ir pomkės.
I sultini dar imaise pomidoru padazo sauksta ir grietines, o pyle man atrodo, kad vos apsemtu.
O as noriu pabandyt su varske, bet irgi nepamenu ar pienuka gryna pyle, ar maise su kazkuo?
O as noriu pabandyt su varske, bet irgi nepamenu ar pienuka gryna pyle, ar maise su kazkuo?
QUOTE (Migele @ 2004 03 01, 22:25) |
I sultini dar imaise pomidoru padazo sauksta ir grietines, o pyle man atrodo, kad vos apsemtu. O as noriu pabandyt su varske, bet irgi nepamenu ar pienuka gryna pyle, ar maise su kazkuo? |
KAs mate, sake, jog pienuka

O kaip su grybais? Su faršu atsimenu, o su grybais? Ar į faršą grybų pridėjai? O kas bandė su bulvių koše?
QUOTE (kristaly @ 2004 01 08, 13:13) |
Chmm, skanu lazanija ![]() ![]() Mano receptas: <...> |





Tarp kitko šią savaitę lazaniją Piza Jazz valgiau, tai tiksliai su namine nėr ką lygint. Dabar, man rodos, valgysiu tik savo keptas lazanijas

QUOTE (Lona @ 2004 03 04, 14:52) |
O kaip su grybais? Su faršu atsimenu, o su grybais? Ar į faršą grybų pridėjai? O kas bandė su bulvių koše? |
Bandziau, tik vietoj spirguciu pakepinau grybuku (pievagrybiu) su morkyte. Kadangi svogunu nemegstu, tai ju nedejau. Uzpyliau ne sultinio, o besamelio padazu. Buvo laaaaaaabai skanu ir sotu
