Įkraunama...
Įkraunama...

FTP serveriai ir siuntimosi programos

files.lt labai letai veikia ir ne viska duoda. radau daug ftp nuorodu tik dauguma neveikia sad.gif
Atsakyti
Sveiki, nugirdau, kad kai kurie internetų tinklai turi savo FTP. smile.gif Norėčiau paklausti, ar zebra internetas turi savo FTP?

Noriu parsisiųsti du filmukus, notebook ir match point. Bet nerandu kur.. o jeigu jau randu , reikai programų tokių kaip Utorrent ir siunčiasi porą dienų... Todėl pagalvojau, kad per FTP daug greičiau smile.gif...

O gal žinote iš kur greitai parisisųsčiau šių filmukų be FTP? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2006 09 13, 18:57)
Labukas,

negi niekas neturi mikrovisatos interneto g.gif  unsure.gif  unsure.gif ??????

As turiu mikrovisatos interneta. O ka?
Atsakyti
Sveiki. O gal kas naudojates Vilniuje Salmijos internetu, gal galetumete pasakyti koks ju ftp serveris?
Atsakyti
Negaliu nieko parsiusti is interneto, man rodos nera visai jokios programeles pas mane. gal galit kas nors padeti?
Atsakyti
QUOTE(Danielija @ 2008 01 04, 12:47)
Negaliu nieko parsiusti is interneto, man rodos nera visai jokios programeles pas mane. gal galit kas nors padeti?

O tai kaip rašai į forumą ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 01 04, 15:33)
O tai kaip rašai į forumą ?

O prie ko cia rasau g.gif nesuprantu doh.gif as visai apie kitka
Atsakyti
QUOTE(Danielija @ 2008 01 04, 15:03)
O prie ko cia rasau  g.gif nesuprantu  doh.gif  as visai apie kitka

Jeigu rašai, vadinasi yra naršyklė, jeigu yra naršyklė, vadinasi gali ir siųstis.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 01 04, 15:09)
Jeigu rašai, vadinasi yra naršyklė, jeigu yra naršyklė, vadinasi gali ir siųstis.

Geležinė logika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 01 04, 20:55)
Geležinė logika lotuliukas.gif

Argi ne teisybė ? biggrin.gif
Atsakyti
Kaip man persiusti dideles apimties failus. Skype - neina, emailu - irgi perdidelis. Gal per ftp? bet nemoku. reikia kazkaip susikurti ftp adresa. pas mus zebra internetas, sviesolaidinis kazkoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 01 20, 13:10)
Kaip man persiusti dideles  apimties failus. Skype - neina, emailu - irgi perdidelis. Gal per ftp? bet nemoku. reikia kazkaip susikurti ftp adresa. pas mus zebra internetas, sviesolaidinis kazkoks g.gif

Gali pasinaudot dc hubais. Arba padedi failą internete ir kam reikia duodi nuorodą į failą. Padėti gali kad ir čia iki 300mb.
Atsakyti