Įkraunama...
Įkraunama...

FTP serveriai ir siuntimosi programos

QUOTE(Taktas @ 2008 01 20, 15:16)
Gali pasinaudot dc hubais. Arba padedi failą internete ir kam reikia duodi nuorodą į failą. Padėti gali kad ir čia iki 300mb.

o, aciu
Atsakyti
pas mane vinita internetas kaip padaryti ftp [sukurti] kaip padaryti ar reikia kazka atsisiusti
Atsakyti
O as turiu zebra interneta....ir gal man butu galima siustis is ftp? ax.gif
Atsakyti
atsisiunciat dc++ ar utorrent programas susitvarkot ir siunciates , pasieskot aisku per google ir rasit su visais paaiskinimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapesnapee @ 2008 02 19, 10:54)
atsisiunciat dc++ ar utorrent programas susitvarkot ir siunciates , pasieskot aisku per google ir rasit su visais paaiskinimais  4u.gif

Neklaidinkite žmonių. DC++ ir uTorrent neturi nieko bendro su FTP.
Atsakyti
nu tada atsiprasau blush2.gif o kas turi bendro su ftp? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapesnapee @ 2008 02 19, 22:40)
nu tada atsiprasau  blush2.gif  o kas turi bendro su ftp? g.gif

FTP (File Transfer Protocol) yra labai senas protokolas, sukurtas dar tais laikais kai internetu dar net nekvepėjo, o asmeniniai kompiuteriai atrodė kaip utopija — 1971 metais smile.gif

Jis veikia serverio/kliento principu. Failų apsikeitimas vyksta taip:
- klientas jungiasi į FTP serverį ir padeda ten failą;
- kitas klientas jungiasi į FTP serverį ir ima iš ten failą.

"Klientas" yra programa, mokanti prisijungti prie FTP serverio ir siųsti failus. Tokiu programų yra labai daug ir labai įvairių. pradedant commandline ir baigiant sudėtingais daugiafunkcionaliais monstrais kaip kad CuteFTP ar FileZilla. Surinkite gūglėj "FTP client" ir rinkitės kuri programa jums labiausiai patinka.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 02 22, 12:15)
FTP (File Transfer Protocol) yra labai senas protokolas, sukurtas dar tais laikais kai internetu dar net nekvepėjo, o asmeniniai kompiuteriai atrodė kaip utopija — 1971 metais smile.gif

Jis veikia serverio/kliento principu. Failų apsikeitimas vyksta taip:
- klientas jungiasi į FTP serverį ir padeda ten failą;
- kitas klientas jungiasi į FTP serverį ir ima iš ten failą.

"Klientas" yra programa, mokanti prisijungti prie FTP serverio ir siųsti failus. Tokiu programų yra labai daug ir labai įvairių. pradedant commandline ir baigiant sudėtingais daugiafunkcionaliais monstrais kaip kad CuteFTP ar FileZilla. Surinkite gūglėj "FTP client" ir rinkitės kuri programa jums labiausiai patinka.

Ar aš, patalpinusi į ftp muziką, galiu būti garantuota, kad po kiek laiko tos mano muzikos iš ftp niekas neištrins, kada norėsiu - pati galėsiu pasiimti ir pasiklausyti?

'FileZilloj" parašyta taip "Duomenų laikymo saugykloje laikas bus ribojamas. Vieną kartą per savaitę administratorius peržiūrės saugykloje laikomą informaciją ir ištrins mažai naudojamus (nepopuliarius) failus."

Gal kas žino ftp, kuriame neribotai galima laikyti failus? Ir kad niekas, be manęs, negalėtų ištrinti mano failų? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 04 kovo 2008 - 13:04
Na čia dailiajam čiuožimui skirtas FTP serveris:
ftp://88.223.55.113/
Tiesa, antroj vasaros pusėj ar susiklosčius tam tikroms nenumatytoms aplinkybėms, gali laikinai neveikt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2007 10 23, 20:49)
As turiu mikrovisatos interneta. O ka?

aš turiu mikrovisatos interneta, ieškau serverio, bet nžn, koks jis. gal kas galite padėti?
Atsakyti
Gal galit apie FTP papasakot visiskai zaliems ax.gif

Is kur parsisiusti filmus, muzikos? jie gi tam skirti? ane?
Kaip tame FTP ieskoti ko reikia, ten gi paieskos laukelio? 4u.gif

Ir jei man pvz reikia susirasti toki ftp:/129.206.100.134, tai jei jis atsidaro, kur ieskoti informacijos kam jis priklauso, kas autorius(cia man mokslams)?

Atsakyti
Svieki, mūsų universiteto ftp sudėta visa medžiaga studijoms. Visada prisijungdavau ir atsidarydvau visus failus, kurių reikėdavo. O dbr nebeleidžia atidaryti failų sad.gif prašo slaptažodžio atidarant failą, bandau suvesti tą su kuriuo jungiuosi prie ftp, bet deje.... Gal žinot ar įmanoma kažkaip atsidaryt tuos failus? Gal kaip nors nuimti tuos slaptažodžius? Galėčiau išsiaiškint universitete, bet 1dienį kolis, o visa medžiaga tame ftp unsure.gif
Atsakyti