Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

QUOTE(jolky @ 2008 08 06, 17:01)
tej saunu smile.gif)) ash tej va prisiskaiciau visokiu dietu,visas noreciau isbandyti bet zn ,kad neturiu valios tiek smile.gif)) o sita man kaip tik smile.gif
tik va beda,liko diena,ir tada darzoves,tej net neisivaizduoju ka daryt...juk seip sviezias nevalgysiu,nes nepavalgysiu tikraj..tej ar troskint ar kept nzn  smile.gif))
tas pats ir su vaisiais,kiek ash ten ju privalgysiu smile.gif)) tej galvoju kad vaisiu nevalgysiu,o vel ryziai ir dazoves kartu bus ir manau puiku smile.gif))
labiai dziaugiuos sia dieta,nes supratau ,kad druska nera jau tokia butina smile.gif)) nes be druskos negalejau gyventi smile.gif)) o db man jos nereikia smile.gif)))whuauau schmoll.gif

biggrin.gif nu joo ačiukas.Kaip sekasi davai visos papasakojat
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2008 08 07, 08:58)
biggrin.gif nu joo ačiukas.Kaip sekasi davai visos papasakojat

aha,man ir butu smagu isgirsti blush2.gif
Atsakyti
As valios neturiu, bet reikai juk kazkada susiimti. As nuo ryt pradedu, snd jau pradzia padarysiu (kaip sakoma, kol dar esu uzsidegusi sia ideja) blush2.gif
Atsakyti
labai labas blush2.gif paskaičiau čia kaip jus smagiai bendraujat, patirtim dalinatės ir as sumasčiau šitą dietą pabandyt blush2.gif gal kas prisijungt norėtų m 4u.gif ? bijau kad viena ilgai neistemsiu doh.gif g.gif
Atsakyti
laba diena, as nuo siandien pradedu laikytis sios dietos drinks_cheers.gif , o kodel cia niekas neuzsuka, pvz tos kurios jau laikesi ir numete, pasigirkit kiek kam nukrito blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, bandysiu vėl bandyt laikytis šios dietos. Gal kas prisijungs, nes vienai valios gali nepakakt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mica_z @ 2008 11 23, 02:52)
Sveikutės, bandysiu vėl bandyt laikytis šios dietos. Gal kas prisijungs, nes vienai valios gali nepakakt blush2.gif

Nuo šiandienos, jungiuosi ir aš.Atrodo ši diena praeis sėkmingai , kad ir kokie neskanūs tie ryžiai būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2008 11 24, 16:39)
Nuo šiandienos, jungiuosi ir aš.Atrodo ši diena praeis sėkmingai , kad ir kokie neskanūs tie ryžiai būtų ax.gif

kaip vakar ir siandien parejo ryziadieniai?
Atsakyti
QUOTE(mica_z @ 2008 11 25, 17:01)
kaip vakar ir siandien parejo ryziadieniai?

na va dar viena diena į pabaigą tongue.gif Atsilaikiau, nors buvo toks noras užėjas ką nors mėsiško užkrimst.
O kaip tau sekasi ar dar ryžiai neatsibodo? tongue.gif
Atsakyti
labas rytas, mergaites 4u.gif
ir as prie jusu jungiuosi, jeigu priimsit... ax.gif
jau antra diena ryzius valgau ir kol kas thumbup.gif vakar vakariene gamindama SB pati i burna nieko neisimeciau, tai labai savim didziuojuosi didis.gif hihihi.gif bijau savaitgalio kaip cia reix visoms pagundoms atsispirti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(egle-kristina @ 2008 11 28, 11:43)
labas rytas, mergaites 4u.gif
ir as prie jusu jungiuosi, jeigu priimsit... ax.gif
jau antra diena ryzius valgau ir kol kas  thumbup.gif vakar vakariene gamindama SB pati i burna nieko neisimeciau, tai labai savim didziuojuosi didis.gif hihihi.gif  bijau savaitgalio kaip cia reix visoms pagundoms atsispirti.. g.gif

sveika prisijungus 4u.gif
mielai priimsim,kuo daugiau tuo linksmiau.Na ir kaip sekasi ryžintis?Aš tai jau trečią dieną nenorėjau į ryžius ir žiurėt.Šiandien jau antra diena daržovių, bet ir jos kažkaip neskaniai valgosi,bet geriau negu ryžiai.
Va ir manes laukia savaitgalį pagundos ir jaučiu teks sugriešint,nes teks eit į balių,ten gi nebus daržovių vien tik.
Atsakyti
kol kas nieko, as maisau baltus su rudais (nezinau taip galima ar nelabai... ax.gif ) tai visai nieko mirksiukas.gif vakar vakare laseli sojos padazo uzsipyliau, bet nusipirkau be druskos toki, tai sakau gal nieko.. unsure.gif
o del darzoviu norejau pakalausti kokiu privengti reiketu... g.gif ?
Atsakyti