Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

<egle-kristina> saunu kad tavo MB toks supratingas, ir teigiamai žiūri į organizmo valymą bigsmile.gif
Aš šiandiena tokia nusilpjusi jaučiausi, nežinau, gal tai daugiau psichologinis nei fizinis silpnumas, bet pasidariau arbatėlės ir šaukštelio galiuką medaus įsimečiau, net ant dušios smagiau tapo išgėrus. lotuliukas.gif blush2.gif
Tiesa merginos, gal kuri nors svėrėtės ar matavotės, o gal jau ir rezultatų norimų turime?
Atsakyti
siandien buvo laaaaabai didele ir bloga diena su nukrpimais, ryt pradesiu tris darzoviu dienas ir sversiuosi sestadieni. tada galesiu pranest rezultatus , kaip kitoms? 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, kinieciukes mirksiukas.gif
ir as vakar nusidejau, suvalgiau sauksta nutelos.. blush2.gif as cia sau pasiteisinima radau - mmm turetu neuzilgo pasirodyti, tai matyt de to blush2.gif siandien ryta pradejau su morka ir detox arbata ax.gif siandien mano paskutine darzovine dienele smile.gif
Atsakyti
Sveikutės kiniečiukės,
man šiandien paskutinė diena ryžių, VALIO thumbup.gif Jau net sapnuoti pradėjau kaip skaniai daržoves kramsnoju, nors iš kitos pusės, žinau, kad jomis soti tikrai nebūsiu, bet gi su jūsų pagalba kaip nors atsilaikysiu pagundom ax.gif
Atsakyti
na merginos, kaip jauciates mirksiukas.gif ?
man siandien pirmoji vaisiu diena thumbup.gif sugrauziau puse obuolio ir puse greipfrukto thumbup.gif siandien maloniai nustebau, kai issitraukiau dirz, kurio kuri laika nenesiojau - pasirodo reikia skylute dar viena durti, kad naudos is jo butu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms,
mane gripas uzpuole jau antra diena, baigesi mano visos dietos, bet jau tikiuosi nuo rytdienos vel pradeti doh.gif Uhmmm ryziai ryziai, laukiu nesulaukiu doh.gif mirksiukas.gif
O kaip su jusu pasiekimais tokioje sudetingoje sporto sakoje? ax.gif
Atsakyti
na kaip merginos, ar yra startuojanciu? As po visu savo ligu issikapsciau ir siandien pirma diena vel ryzinuos. Kas jungiasi prie manes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Volita @ 2008 12 09, 22:23)
na kaip merginos, ar yra startuojanciu? As po visu savo ligu issikapsciau ir siandien pirma diena vel ryzinuos. Kas jungiasi prie manes?  ax.gif

ir as ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su šventėm mamytės ir ne mamytės 4u.gif

Nuo šiandien pradėjau valgyti ryžius ir geriu ik vandenėlį tongue.gif
Gal kas prisijunks ir palaikys kompniją? Jaučiuosi gerokai apsunkusi po šventinio stalo blush2.gif
Atsakyti
nu ka, bandau jungtis ir as...
pasisveriau siand ir apsizliumbiau.. taigi - nuo ryt ryziai - jau padeti ant spinteles virtuvej, kad nepamirscau
Atsakyti
Aš jau antra diena ant ryžių. Vakarykštė diena praėjo visi neblogai, išsiviriau vieną stiklinę ryžių+ 2 stiklinės vandens(balti maišyti su laukiniais), bet nesuvalgiau net pusės.
Šiandien ryžių jau nesinori schmoll.gif , tai užsipyliau sojos padažo, šiaip ne taip 3 šaukštus suvalgiau...
kaip tau sekas ruta vyshnia?
Atsakyti
QUOTE(amzinastudente @ 2008 12 28, 11:01)
Aš jau antra diena ant ryžių. Vakarykštė diena praėjo visi neblogai, išsiviriau vieną stiklinę ryžių+ 2 stiklinės vandens(balti maišyti su laukiniais), bet nesuvalgiau net pusės.
Šiandien ryžių jau nesinori schmoll.gif , tai užsipyliau sojos padažo, šiaip ne taip 3 šaukštus suvalgiau...
kaip tau sekas ruta vyshnia?

na ka...vaika sriuba maitinau, prisiverciau nevalgyt... ryziu jau du pokelius suvalgiau biggrin.gif ipratus kramsnot, tai noriu ir noriu. geriu daug vandens. pasiryzus istvert smile.gif
Atsakyti