Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

QUOTE(egle-kristina @ 2008 11 28, 14:40)
kol kas nieko, as maisau baltus su rudais (nezinau taip galima ar nelabai... ax.gif ) tai visai nieko mirksiukas.gif vakar vakare laseli sojos padazo uzsipyliau, bet nusipirkau be druskos toki, tai sakau gal nieko.. unsure.gif
o del darzoviu norejau pakalausti kokiu privengti reiketu... g.gif ?

rudi ryžiai ir man patinka tongue.gif vistik ryžiai yra ryžiai, tad nemanau kad tokių negalima.Kai aš jau nepirma kart laikausi tai jau nesinori net žiūrėt į ryžius(paskutinį kartą laikiausi prieš gerus porą metų)
o daržovių nemanau kad reiktų kokių nors vngti, tik reikia jas valgyt žalias,nevirtas.
Atsakyti
siandien visai nekokios busenos atsikeliau... verysad.gif iki tualeto vos nusliauziau, sirdis dauzytis pradejo, visa isbalau, kojas pakirto, nu fsio galvoju dabr tai tikri nuaplsiu... doh.gif unsure.gif pagulejau vonioj ant saltu grindu, vandens atsiriau siek tiek akyse prasviesejo ir tiesiai iki sandytuvo suvalgiau jogurta, dabar jau geriau... unsure.gif bet tai kaip issigandau, sakes doh.gif unsure.gif ir nezinau nuo ko man cia taip, nes pastarasiais dienas jauciausi kuo puikiausiai, o dabar va..sakau gal as per mazai tu ryziu valgau... g.gif per dvi dienas as pus antro maiselio iveikiau, daugiau man nei pro kur nelenda g.gif schmoll.gif
va pasiguodziau...
Atsakyti
QUOTE(egle-kristina @ 2008 11 29, 13:48)
siandien visai nekokios busenos atsikeliau... verysad.gif iki tualeto vos nusliauziau, sirdis dauzytis pradejo, visa isbalau, kojas pakirto, nu fsio galvoju dabr tai tikri nuaplsiu... doh.gif  unsure.gif pagulejau vonioj ant saltu grindu, vandens atsiriau siek tiek akyse prasviesejo ir tiesiai iki sandytuvo suvalgiau jogurta, dabar jau geriau... unsure.gif bet tai kaip issigandau, sakes doh.gif  unsure.gif ir nezinau nuo ko man cia taip, nes pastarasiais dienas jauciausi kuo puikiausiai, o dabar va..sakau gal as per mazai tu ryziu valgau... g.gif per dvi dienas as pus antro maiselio iveikiau, daugiau man nei pro kur nelenda g.gif  schmoll.gif
va pasiguodziau...

Na man vakar irgi nekas buvo, o dar balius galvoj sukosi,tad ir sugriešinau blush2.gif teks pasistengt prisižiūrėt ką valgau, kad numesti kg nesugrįštų.
Atsakyti
Sveikutės, tikiuosi priimsit ir mane į savo gretas. Nuo rytdienos pradėsiu ryžintis, gal atsiras bendraminčių, nes vienai laikytis dietos taip sunku ax.gif
Norėjau paklausti dėl daržovių, ar galima išsivirti burokėlius,susitarkuoti, įsipjaustyti šiek tiek svoguniuko, pipiriukų ? blush2.gif Ar būtinai reikia valgyti šviežias neapdorotas daržoves?
O dėl vaisių tai jau dabar žinau, kad neiškęsiu, nes vaisiai man apetitą sukelia, todėl manau teks tas tris dienas ryžintis, bet kartu žadu šiek tiek vištienos krūtinėlės virtos paskanauti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
<Volita> sveika prisijungusi 4u.gif
as va su darzovem draugauju antra diena, ka tik susveiciau mokyciu su salierais thumbup.gif mirksiukas.gif galiu drasiai teigti, kad man ryzines dienos buvo sunkiausios doh.gif unsure.gif
beje jau -2kg mirksiukas.gif
Atsakyti
<egle-kristina> sveikinu su pasiekimais, svarbiausia islikti stipriom, ir nenuklysti klystkeliais ax.gif
O aš šiandiena pusryčiams taip skaniai ryžius sukirtau, pietums jau atverstais dantimis valgiau, taip jie man nelenda, o valgyti noriu kaip šuo. Paskaitinėju vis forumą ką merginos prirašiusios, tai čia mano pagrindinė moralinė parama galiu jums drąsiai pasakyti. Jei ne jūsų teigiamos žinutės, vargu ar turėčiau aš tiek valios. schmoll.gif
Atsakyti
o ka su darzovem darot? tiesiog atsisedat ir valgot pomidora? jei druskos negalima tai kaip tada su jom elgtis? blink.gif patarkit ka nors nes ryt paskutine ryziu diena ir nzn ka veikt su tom darzovem... kokioms teikiat pirmenybe? 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
as kadangi is prigimties esu darzovine, tai man vienas juokas irnesakyk.gif na pvz pusryciams valgau morkas ir salierus, priespieciams - supjaustau kalaijoro, pomidoriuko, agurko ir siek tiek svogunelio (uzpilu, nors negalima 0% riebumo naturaliu jogurtu, bet tik sauksteli blush2.gif ir jokios druskos), na o vakarienei vakar valgiau raugintu kopustu ir morku salotas ax.gif ir visai uzkandziauti man nesinori, jauciuosi soti ir laiminga thumbup.gif
stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
man jau ryziu trecia diena, bet jau visai as ju nenoriu. buvau apsipirkt darzoviu ir jau lb as ju noriu tai manau jau snd ryziu vakariene pakeisiu darzovem mirksiukas.gif kaip sakot labai nusizengsiu? doh.gif
Atsakyti
Antra dienelė ryžių. Kadangi ryte buvau alkana kaip šuo, ryžiai buvo laaaabai skanūs lotuliukas.gif Nors į pabaigą, po burną visaip vartaliojau, sunkiai ryjosi.
Kaip jūs merginos atsispiriat visokioms pagundoms išduokit paslaptį? ax.gif
Atsakyti
sunku su tom pagundom.. doh.gif noreciau ir as suzinot kokiu paslapciu kaip atsispirti
Atsakyti
nelegva kur ten doh.gif
bet kazkaip 3 dienas ryzius pavalgius saves gaila pasidaro, tai ir noras praeina koki saldaini burnon kist schmoll.gif
MB biski apgavau - pasakiau, kad neidietinu, o arganizma valau, tai palaikyma is jo turiu thumbup.gif nekisa jokiu skanestu man po nosim, gaminasi pats, tai man isvis thumbup.gif
siandien vakare valgysiu sv kopustu ir morku salotas 4u.gif
laikykites 4u.gif
Atsakyti