Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

mirksiukas.gif

Aš irgi šitos dietos laikausi, kad išvalyčiau organizmą prieš naują gyvenimo etapą. Gal šiek tiek perdėjau taip vadindama, bet apsisprendžiau labiau rūpintis savimi, o ypač skranduku, nes su juo turiu problemų. Ši dieta man gal ne pirma, bet turint galvoj, kad prieš tai buvusios buvo "savadarbės" ax.gif Aij, dar esu bandžiusi badauti (irgi valymo tikslais), bet nelb pavyko: svaigo galva, buvo beprotiškai bloga ir t.t.

Šiandien išbandžiau ruduosius ryžius wub.gif skanu ir nors šiek tiek skiriasi nuo paprastų rolleyes.gif dar bandžiau kibius ryžius, kurie šiaip naudojami sušio gamybai, bet visai skanu ir taip, juos patogu su lazdelėm valgyt. Žodžiu būsiu išbandžius visas paprastesnes ryžių rūšis ir krūvą įvairiausių prieskonių be druskos rolleyes.gif
Atsakyti
aha su tuo badavimu... man irgi reiks bandyt. mano tevas labai ynikes y sveika gyvenimo buda... jau seniai, bet ir atrodo jis gerai 47 budamas, iki dabar pazystami galvoja kad su nauju draugu vaikstau ar broliu. bet jis sveikatos problemu butent taip ir pradejo kratytis diena per savaite nieko nevalgyt, dabr jam svente kad organozma truputy valausi, nors as visada stengiuos sveikai maitintis, bet nevisada iseina. sake kad po sitos dietos idealiai tiktu iskrovos diena, nes po triju dienu vaisiu organizmas bus gerai paruostas, atseit nebus ilpna ir tt, tai jei istempsiu ta diena sako labai daug naudos duos ypac po dietos... tik nezinau ar istempsiu... reiks iseigine pasidaryt gal.
o siandien as seziu su svieziom darzovem ir vargo nematau, pasidariau pilna salotu puoda kaip ir vakar bet jau neyveikiu... tongue.gif
Atsakyti
Yahoo, prasidėjo paskutinė ryžių diena bigsmile.gif iš tiesų tai jau pabodo jie man, o dar taip skaniai apie salotų kalnus čia šneki wub.gif
Aš kai badavau tai truko berods 3 dienas...nors turėjo trukt 5 ar tai savaitę pagal visas taisykles. Dabar kai pagalvoju, visai kvaila buvau blush2.gif
Dėl sveiko gyvenimo būdo visiškai sutinku. Mano močiutė visą gyvenimą tokia prie sveikuolių buvo, nors mieste gyvena + labai mėgsta vaikščioti gali kilometrų kilometrus nueiti. Tai ir neserga beveik, o jei serga, gydosi natūraliais būdais.
Nežinau kiek truks mano užsidegimas, bet tikiuosi, kad pavyks nors šiek tiek pakeisti mitybos įpročius. Juk tai ką dedi į save yra tavo paties sveikatos ir savijautos atspindys.
Atsakyti
sveika,
as sian laisva ryta pasidariau nes sunki savaite buvo... bet dabar jau kai iseisiu is namu tai vel tik nakty grysiu... bet jau pripratau tas dezutes ir termosa tasytis biggrin.gif su darzovem tas yra reikalas kad nedavalges tai visa diena jauties, bet iki skarndzio gurgimo neprieina.dabar vel salotu kalnas pas mane ant stalo, reks sugrust y 2 dezutes, ir dar pomidoriuku vysniniu pasimasiu nes iseisiu 7h... ir kaip savijauta po ryziu? man tai trecia diena kelnes kabejo, bet pradejus darzoves pilvukas atsistate, kiek susije tai susvoriu nezinau, su skrandzio turiniu gal labiau. sitos dieto esme man rodos, kad reik tikrai visas 9 dienas be nusizengimu atsilaikyt, nes realiai pagalvojus ryziai valo druskas, darzoves visa zarnyna, vaisiai atiduoda organizmui prarastus vitaminus, ir atstato gliukozes kieky. dabar jau jokiu abejoniu neturiu kad istversiu. tik ydomu kaip su vaisiais bus, turbut panasiai kaip su darzovem, truputy alkanas jauties..
sekmes siandien! drinks_cheers.gif
Atsakyti
na laikiausi ir as sitos dietos,zinot pagerejo odos bukle kuri laika nebuvo spuogu ir pns.,na organizmas apsivale,bet svorio numeciau tik 1kg verysad.gif sveriu 58kg norejau numest 4-5kg,o deje tik 1kg schmoll.gif gaila kad taip kankinausi vardan 1kg.... (beje dietos laikiausi saziningai )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 30 sausio 2009 - 16:28
QUOTE(julya @ 2009 01 30, 16:27)
na laikiausi ir as sitos dietos,zinot pagerejo odos bukle kuri laika nebuvo spuogu ir pns.,na organizmas apsivale,bet svorio numeciau tik 1kg verysad.gif  sveriu 58kg norejau numest 4-5kg,o deje tik 1kg schmoll.gif  gaila kad taip kankinausi vardan 1kg.... (beje dietos laikiausi saziningai )

Tai nieko keisto, kad tiek nedaug numetei, juk svoris tai nedidelis, o jei dar ūgis 1.75 smile.gif O graži oda, man pvz svarbesnė už du kg mirksiukas.gif
Atsakyti
viskas, baigiau darzoves nuo ryt vaisiai, siandien vakare jau jau truputy kaip zoliapjove jauciausi lotuliukas.gif atsibodo darzovytes, reiks ryt didely maisa 2 dienom vaisiu uzsipirkt nes sekamdieniais pas mane parduoruves nedirba... tai dviem dienom kad nepritruktu reik. siandien jauciuosi gerai bet po truputy ykirios mintys lenda kokiu produktu labiausiai noretusi... visai paprastu, norisi kiausiniu, virtu bulviu( keptu beveik nevalgau isvis) ar kokio bulvinio patiekalo, tai po dietos tikrai virsiu savo firmine lesiu sriuba... ech gera pasvajot tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Man tai šiandien pirmoji daržovių diena, tai kaip geeeerrra biggrin.gif

Ryžiai jau buvo baisiai atsibodę...negelbėjo nei prieskoniai be druskos nei skirtingos ryžių rūšys doh.gif Bet iš esmės tai nesijaučiu taip, kad negalėsiu dabar puse metų į ryžius žiūrėt. O dėl daržovių buvai teisi, kad daugiau valgyt norisi. Kai valgydavau ryžius po pusryčių galėdavau iki kokių 16h išlaukti kito valgymo, o šiandien papusryčiavau 8.30 ir jau norisi valgyt unsure.gif Gal dėl to, kad salotos šiaip skanu smile.gif

Ir šiaip daržovės yra jėga biggrin.gif vakar nuėjau i parduotuvę, pilną maišą namo parsinešiau, o sumokėjau tik 30 lt bigsmile.gif Ir dar man lb patinka, kad šaldytuvas toks tuščias tuščias, be jokių indelių, buteliukų, gabaliukų ir t.t. Tokia švara ir tvarka smile.gif Po šitos dietos stengsiuosi atsisakyt "indelinio" maisto kiek įmanoma daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
sveika,
30lt...graziai skamba as su 16eu issiverciau ir tai cia pigiai atsiejo... taip kad lt kainos dar ner baisios biggrin.gif kaip paskutiniu metu visi skundzias. vaisiam irgi tiek pat isleidau, tai paskaiciavus visa man sita dieta 35 eu kokius atsiejo.. tai galima sakyt tikrai pigiai smile.gif
uztat vaisiu daugiau prisitempiau nei darzoviu, bet manau kad visi sulys, nes irgi nera labai sotus. sociausias gal mango, bet tik viena pasiemiau, ir 2 papajas turiu... daugiau jokiu egzotiku, norejau ananasa nusipirkt, bet nebuvo ax.gif ziuresim kaip su tais vaisiais bus vakare parasysiu.
Atsakyti
Sveikos mamytes! 4u.gif

As irgi pradejau laikytis sios dietos,vakar nuo pietu ax.gif. Pabandziau ar skanu tuos ryzius valgyti be druskos tongue.gif .Nu ir nieko visai, nezinau kas bus po triju dienu biggrin.gif galima sakyti jau istveriau pusantros dienos.Sunkiausia buvo kada reikia kitiems pagaminti valgyti,juk reik paragauti ar druskos netruksta ir t.t,nes zinau, jei ka imesiu i pilvuka tai stabdziu nebus blush2.gif Tik idomu kaip su wc,neuzkietes viduriai???? g.gif .As dar geriu zalia arbata su zenceniu ir citrinomis,ar vandeni su citrina,ar gerai darau??????????
Atsakyti
sveika prisijungus 4u.gif
viska teisingai darai, bet tik su tuo ragavimu patiekalu atsargiai, tik ant liezuvio galo, nes kitaip tik pati sau apsunkinsi viska. o del uzkietejimo nezinau, man nebuvo problemu, bet as dar probiotikus geriu(tokios geros zarnyno bakterijos) kiekviena ryta, tai matyt man tas padejo, be to ir nejau per daug i tuoleta, per darzoviu dienas viskas susitvarko su kaupu. beje patarimas, vandeny su citrina siulau gert tik rytais ant tuscio skrandzio ir po to 15min bent nevalgyt, organizmas paiima 100 procentu vitamino c tada as kiekviena ryta taip geriu.
man siandien pirma vaisiu diena, ir pirma kai tikrai sociai jauciuos, cia gal del to kad ka tik kilograma mandrinu prie kompo surijau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Siuo metu geriu zalia arbata,ryziu kolkas dar nesinori, bet po poros valandu skranduka reiks pamaitinti tongue.gif .Man labai padeda mano draugas,jau kai noriu ka nors suvalgyti,draugas juokauja:tau daktaras neleidzia,ugdyk valia biggrin.gif .Siaip jauciuosiu normaliai,tik manau butinai reik pradeti daryti atsilenkimus,kad sustiprinti pilvo presa.O jus kuri nors sportuojate? g.gif O ka jus valgete per darzoviu dienas?Kokias darzoves galima?As megstu virtus burokelius,bet kuo juos pagardinti?
Atsakyti