Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

QUOTE(Nike*** @ 2008 03 25, 12:08)
  o vynuogiu ir bananu as ir taip nelabai valgau tai gerai  blush2.gif  kad ju negalima, megstu meliona, ir arbuza, bet kad arbuzai lb brangu tada .. doh.gif

o man atvirksciai verysad.gif todel kokiu kivi,obuoliu ir braskiu nusipirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike*** @ 2008 03 25, 13:08)
na smagu, kartu kad pradejom  thumbup.gif  4u.gif  ka tik pusrytukus suvalgiau, bliudeli ryziu  bigsmile.gif niam, norejos dar ax.gif db dar arbata gersiu, laukiu pietu  rolleyes.gif  bet as manau, kad dar si dieta turi reiksmes kiek sveriame, pvz, jei mergina sveria 100 kg, tai jai tikrai lengviau numesti.... as noriu grysti i savo ankstesni svori, 51 kg, tai reik 6 kg nusikratyti..
kaip tau Danule sekasi? zinau kad del vaisiu , tai visi citrusiniai zadina apetita rolleyes.gif  o vynuogiu ir bananu as ir taip nelabai valgau tai gerai  blush2.gif  kad ju negalima, megstu meliona, ir arbuza, bet kad arbuzai lb brangu tada .. doh.gif

sveikute!va sedziu pirma porcija riziuku kapoju su mazais pomidoriukais blush2.gif siaip man visai neblogai sekasi,maniau,kad bus blogiau biggrin.gif nes as kai pradedu kokios dietos laikytis,tai antra diena jau paluztu doh.gif ryt jau darzoves valgysiu,tai as tik 4dienas ir prabusiu sioj dietoj ax.gif nes noriu i delcia pereiti!!!
jetau as 7diena skrendu i lt.,o taip norisi bent 5kg.,numest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(danule @ 2008 03 25, 13:53)

sekmes,kad pavyktu mirksiukas.gif
as turiu daug laiko,net iki liepos,kol pradesim atostogaut rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Man siandien pirma diena su ryziai ax.gif Kramtau smile.gif smagu, kad ir mama su broliu taip pat tik ryzius pasiryzo kramtyti... brolis nelabai patenkintas, bet kramto bigsmile.gif tik gaila, kad ta palaikymo komanda Ignalinoje, o as Vln
Atsakyti
Pirma porcija suvalgiau 12 val. jau 4 o dar valgyt nenoriu, vadinasi lb sotu bigsmile.gif kiwi gera ideja, hemoglobinui neleis nusesti ax.gif
na ir man apie ta delcios dieta reiks pasiskaityt bigsmile.gif
varau i filma tikiuos pop cornu neprisirysiu ax.gif
Atsakyti
laba.nuo rytojaus ir as pradedu ryziu dieta.kaip seksis nezinau.bet turiu numesti siek tiek svorio.dabar po visu svenciu priaugau nemazai svorio.sekmes visoms kurios pradeda laikytis.as manau kad istversiu tik reikia nusiteikti psichologiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yna: 25 kovo 2008 - 17:10
nu va istveriau pop corno nepririjus smile.gif db einu ryziuku virt, nes ziauriai alkana lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yna @ 2008 03 25, 17:02)
laba.nuo rytojaus ir as pradedu ryziu dieta.kaip seksis nezinau.bet turiu numesti siek tiek svorio.dabar po visu svenciu priaugau nemazai svorio.sekmes visoms kurios pradeda laikytis.as manau kad istversiu tik reikia nusiteikti psichologiskai.
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yna: 25 kovo 2008 - 19:40
Sveikos 4u.gif Perskaičiau visą šią temą apie šią dietą,nuo rytojaus ir aš prisijungiu blush2.gif tik dar noriu paklaust,daržovių dienom verdates sriubas kaip supratau g.gif ir geriat tik arbatą ir vandenį ar galima ir kokias sultis g.gif Net pavydas ima,kad tiek numetat per savaitę ir kas kiek laiko laikotės šios dietos? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(danule @ 2008 03 25, 14:53)
sveikute!va sedziu pirma porcija riziuku kapoju su mazais pomidoriukais blush2.gif  siaip man visai neblogai sekasi,maniau,kad bus blogiau biggrin.gif nes as kai pradedu kokios dietos laikytis,tai antra diena jau paluztu doh.gif ryt jau darzoves valgysiu,tai as tik 4dienas ir prabusiu sioj dietoj ax.gif  nes noriu i delcia pereiti!!!

nu tada ir as paskaiciau , pabandysiu sestadieni nevalgyti mirksiukas.gif bet toliau vel eis darzovytes, mat man tures but trecia darzoviu diena, tikekimes bus lb efektyvu.. taip norisi tilpti i savo rubelius, kurie uzsiguleje metus laiko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nike***: 25 kovo 2008 - 19:51
QUOTE(alleksandra @ 2008 03 25, 15:50)
tik gaila, kad ta palaikymo komanda Ignalinoje, o as Vln

mes cia viena kita palaikysim mirksiukas.gif

smagu,kad musu kasdien daugeja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ka, viena dienele jau praejo bigsmile.gif
Saldziu biggrin.gif
Atsakyti