Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 26, 14:54)
*o merginos jei mano viduriai pastoviai uzkieteje, 
**Na neuzpyk, man tik idomu ar gali svoris kristi tada?

* man nebuvo uzkieteje schmoll.gif schmoll.gif bet as labai i tulika laksciau siusiu nzn kodel g.gif
** matai kelioms panelems krenta,vadinas veiksminga dieta mirksiukas.gif paziuret i kiniecius,japonus,kiek as ju pazistu, nei vieno storo nemacius blink.gif
Atsakyti
Sveikos,dietininkės 4u.gif man tik pirma diena ryžių,bet man atrodo,kad aš per dažnai savo ryžą puoduką lankau g.gif per 3 d. 1 kg. tai tikrai įveiksiu ax.gif Tik gaila,svarstyklės sugedo,rytoj eisiu naujų pirkt,nes įdomu kiek kg. numesiu,jūs čia visos taip gerai atsikratot kg. thumbup.gif
Atsakyti
na ir kaip besidietinancioms sekasi?? smile.gif
man tai visai neblogai,tik va biski pradejo skaudet galva blink.gif ir kavos isgeriau bet nepadeda,gal cia taip normalu schmoll.gif rytoj jau darzoves valgysiu,nes jau ryziai biski pabodo,bet jej reiktu tai ir menesi juos valgyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotri @ 2008 03 26, 09:53)
ok zinoma parasysiu smile.gif

zinai as vasario men laikiausi Vaikules dietos. 3 dienos ryziai 3 dienos vistiena ir 3 dienos obuoliai.

As taip pat iseina, kad Vaikules laikausi bigsmile.gif tik sedziu sitoje temoje, pavadinimas gal labiau patinka ir kompanija lotuliukas.gif tuo labiau, kad pirmos 3 dienos ryziai (tai koks skirtumas ar kinietis ar Vaikule lotuliukas.gif ) o 3 dienu su obuoliais mano skrandukas neatlaikys
QUOTE(danule @ 2008 03 26, 11:00)
sveikos!
na kaip smagu,kad burelis besikudinanciu dideja bigsmile.gif 
man va jau trecia ryziu diena,bet as biski einu i sona ir prie ryziu dar dadedu kokia darzovyte! bet va po dvieju dienu 1.5kg jau nera assa.gif
tai ka sekmes visoms 4u.gif

As po vakar dienos -0,5 buvo tik ryziai ir kavos puodelis, siandien sugrauziau dvi morkas, puodelis kavos ir ryziai biggrin.gif visai man jie gerai, nesijaucia, kad save skriausciau biggrin.gif o mama su broliu i ryzius agurkiuka papjausto
Atsakyti
QUOTE(danule @ 2008 03 26, 18:02)
na ir kaip besidietinancioms sekasi?? smile.gif
man tai visai neblogai,tik va biski pradejo skaudet galva blink.gif  ir kavos isgeriau bet nepadeda,gal cia taip normalu schmoll.gif  rytoj jau darzoves valgysiu,nes jau ryziai biski pabodo,bet jej reiktu tai ir menesi juos valgyciau biggrin.gif

o taip.. galvelę ir man skauda pusę dienos..
tad sprendimą radau .. geriu arbatą ir įsidedu šaukštelį medaus,kad nenukristų gliukozės kiekis kraujyje..
rodos ir jaučiuos geriau.
blush2.gif
Atsakyti
Man siandien antra diena darzoviu baiges,net bloga blink.gif geriau tik ryzius valgyciau ax.gif rytdiena kaip nors istversiu ir poto vaisiu griebsiuos thumbup.gif
Atsakyti
Na va ir mano dienele i pabaiga... truputi su koregavimais, bet vistiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 26, 15:54)
sveikos visos. Kaip smagu kartu ryzintis  mirksiukas.gif
Oi, per diena suvalgau apie 150 gramu ryziu, na kartais dar kokia slyva ar obuoli.
Idomu, ar suvalgius puse kg ryziu svoris gali kristi? As pasiskaiciavau kad per diena gaunu maziau nei 1000 kcal, o vien tik puse kg ryziu, tai jau netoli 2000 kcal, tai normali rekomenduojama paros kaloriju norma moterim.
Na neuzpyk, man tik idomu ar gali svoris kristi tada?
Sekmes visoms  thumbup.gif

labutis visoms smile.gif manau, kad as truputi ryziu per daug valgau sad.gif , na bet parasyta kiek nori valgyt, as kazkaip jauciuos alkana net po didziausio bliudo g.gif kun cia daryt? vakar kokia puse kg suvalgiau, pomidoriuka viena isipjausciau smile.gif kol kas nesijauciu lengvesne sad.gif o viduriai tai uzkietejo sad.gif nors vakar ir semenu aliejuko sauksta isilasinau ir arbatu gal 5 puodelius isgeriau ir vandens 4 stiklines mirksiukas.gif nha nieko, snd paskutine diena ryziu, ryt jau darzoves, niam niam bigsmile.gif brokoliu ir kalafioru fiesta bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Siandien mano pusryciai buvo McDonalde ax.gif nebebuvo laiko ryte pavalgyt,nes siokiu tokiu reikalu mieste turejau verysad.gif bet valgiau tik salotu,viena dideli ir maziuka biggrin.gif pietum pasidariau idaryta cukinija su darzovems naim niam kaip skanu essen.gif

Atsakyti
o as i darba ryziu atsinesiau be nieko ax.gif kai pamate mano valdzia is Estijos lotuliukas.gif tai soke buvo blink.gif sako, ka cia kapoji lotuliukas.gif oooo.....sakau cia mano dievu maistas hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(gicikami @ 2008 03 27, 15:42)
Sveikutes  4u.gif
Siandien mano pusryciai buvo McDonalde  ax.gif  nebebuvo laiko ryte pavalgyt,nes siokiu tokiu reikalu mieste turejau verysad.gif  bet valgiau tik salotu,viena dideli ir maziuka biggrin.gif  pietum pasidariau idaryta cukinija su darzovems naim niam kaip skanu essen.gif

bigsmile.gif nu greit tada cia mum ta recepteli su cukinija rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
na as sian irgi darzuovinuosi,man visai skanu thumbup.gif prisiviriau zaliu darzoviu ir uzpiliau jas tokiu padaziuku liesu blush2.gif tai niam niam smile.gif o dabar sriubyte darzoviu pertrinta isvyriau tai laukiu 16val.,kad galeciau pavalgyt! o jus koki tarpa tarp valgiu laikot? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Tingejau ryzius virti, tai suvalgiau du obuolius blush2.gif apsimeciau, kad gal viduriams bus geriau... ryt vistiena manes laukia
Atsakyti