Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

QUOTE(irmuxx @ 2008 03 15, 09:18)
As ir nuo siandien vel pradedu, bet dabar jau rimtai, nes anksciau vis valios pritrukdavo, bet dabar jau tikrai susiimsiu, nes jau negaliu i save ziuret doh.gif

Sveikute, prisijungus 4u.gif Kaip sekasi? As tai ryzius nesustodama valgau...Tik paskautines dienos (jeigu iki jos prieisiu) nepasnykausiu. Juk bus Velykos blush2.gif
Atsakyti
xexe mergytes jus cia taip viska ispasakojot apie tuos nukritusius kg tai ir as bandysiu uzsirasyti i jusu besidietinanciu kluba:)) 4u.gif 4u.gif nuo ryt!
Atsakyti
sveikutes, nagi saunu kad dar yra besilaikanciu, as ir po pertraukos vel sugrizau prie ryziu. Paskutini kart kai laikiausi, pries savaite, tai negaliu atsidziaugti, bet buvau numetus 4 kg. Paskui visokie gimtadieniai ir daug daug valgio, bet po 4 dienu sotaus maisto nieko nepriaugau 4u.gif
Taigi -4 kg, ir dar noreciau bent 7 kg numesti, o tada jau svesiu pergale drinks_cheers.gif
Sekmes visoms besilaikancioms!!!
Atsakyti
oi thumbup.gif as irgi susigundziau bigsmile.gif po velyku , nuo antradienio pradedu bigsmile.gif o kokias darzoves geriausia valgyt? galima tas sriubas virtas ar ne?? smile.gif dievinu ryzius, tai man kaip tik , as lb megstu darzoves, bet virtus kalafiorus brokolius, ar taip galima?? o vaisius kokius geriau? ax.gif o kavos galima?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nike***: 21 kovo 2008 - 10:23
Kazkaip pries velykas sunku isivaizduoti ryziu dieta, po velyku manau jos imsiuos biggrin.gif
Atsakyti
atrodo visai skani dieta g.gif reiktu po velyku pameginti..
Atsakyti
Sedėjau ant šios dietos...nuo tada kai baigiau jos laikytis praėjo daugmaž pora mėn.Ryžiu iki šiol dar nevalgiau biggrin.gif
Į juos baisu net pažiūrėt.Prieš pradedant laikytis šitos dietos mėgau ryžius,ir nemaniau kad bus problemų juos valgyti,bet atėjus trečiai dienai kone verkdama juos valgiau doh.gif
Numetus buvau apie 4 kg bet grizo visi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 03 21, 23:30)
Sedėjau ant šios dietos...nuo tada kai baigiau jos laikytis praėjo daugmaž pora mėn.Ryžiu iki šiol dar nevalgiau biggrin.gif
Į juos baisu net pažiūrėt.Prieš pradedant laikytis šitos dietos mėgau ryžius,ir nemaniau kad bus problemų juos valgyti,bet atėjus trečiai dienai kone verkdama juos valgiau  doh.gif
Numetus buvau apie 4 kg bet grizo visi...  verysad.gif

as kaip ka tik susigundziau sita dieta ax.gif o rimtai priaugai unsure.gif
taip pat begalo mgstu ryzius,bijau,kad pradesiu nekesti biggrin.gif

Apsisprendziau didis.gif nuo ryt pradedu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gicikami: 21 kovo 2008 - 23:46
QUOTE(Nike*** @ 2008 03 21, 11:22)
oi  thumbup.gif as irgi susigundziau  bigsmile.gif  po velyku , nuo antradienio pradedu bigsmile.gif  o kokias darzoves geriausia valgyt? galima tas sriubas virtas ar ne?? smile.gif dievinu ryzius, tai man kaip tik , as lb megstu darzoves, bet virtus kalafiorus brokolius, ar taip galima?? o vaisius kokius geriau?  ax.gif o kavos galima??  ax.gif

sveika! tai as jungiuosi prie taves smile.gif ir nuo antradienio startuojam essen.gif
o del darzoviu,tai as labiau megstu virtas,visokias pertrintas sriubas,tai valgysiu jas,na aisku ir svieziu! o is vaisiu galma visus valgyt,tik vinuogiu ir bananu ne nono.gif
Atsakyti
Pradejau pirma diena su ryziais didis.gif
Atsakyti
Na manau viskas priklauso nuo paties zmogaus.
Pavyzdziui as ant ryziu sedziu jau antra savaite, o kazkada sedejau puse metu, bet ryziai buvo ir yra patys megstamiausi. Ir dabar kertu su didziausiu malonumu. thumbup.gif
O kas apie kilogramu sugrizima, tai jei po dietos valgysim iki isprotejimo, tai aisku kad svoris ir sugris. Juk tiek laiko ryzius kapojom, tai reikia leisti organizmui priprasti prie kitokio maisto, o ne kisti i skrandi viska is eiles ir teisintis kad tiek laiko nieko nevalgiau, tai jau dabar pavalgysiu doh.gif
Na nezinau mergaites, bet man si dieta super, o kai atsistoju ant svarstykliu tai irgi negaliu atsidziaugti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 22, 18:31)

o kaip su kava,ar geri? as negaliu be rytines kavos blush2.gif
Vnz diena praejo normaliai thumbup.gif laukiu nesulaukiu ryziu essen.gif biggrin.gif
Atsakyti