Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(mamituke @ 2007 11 02, 19:45)
kaip idomiai  g.gif  kodel 14 sav. rauksle tirs man sake ateiti 12 sav. sake Abraitis nes jis tirs.

na nežinau. Man taip sakė.
Atsakyti
DIIJA keliu sav eisi pas Abraiti? kazka minejai gruodi tai kiektau bus sav. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 02 lapkričio 2007 - 21:05
QUOTE(mamituke @ 2007 11 02, 22:05)
DIIJA keliu sav eisi pas Abraiti? kazka minejai gruodi tai kiektau bus sav.  g.gif

Man bus 12-13 sav. mirksiukas.gif
Aš jau po procedūros.... doctor.gif nesijuokit, bet dezinfekavau su baltu romu doh.gif lotuliukas.gif ryt būtinai nusipirksiu spirito
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2007 11 02, 23:15)
Man bus 12-13 sav.  mirksiukas.gif
Aš jau po procedūros....  doctor.gif nesijuokit, bet dezinfekavau su baltu romu  doh.gif  lotuliukas.gif ryt būtinai nusipirksiu spirito

svarbu kad pavyko procedura, bet ir romas alkoholis lotuliukas.gif juk denzifikavo.
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 11 02, 22:17)
svarbu kad pavyko procedura, bet ir romas alkoholis  lotuliukas.gif juk denzifikavo.

tualetinis vanduo ar vyro losjonas tinka taip pat 4u.gif
Atsakyti
Sekmes visoms nestuke.gif !Kaip faina uz visas wub.gif
O kodel reikia ta genetini tyr.darytis?Ar cia del to,kad vaistukus leidziates ar del kitu priezasciu g.gif ?
Vakar skaitinejau Medicinos Enciklopedijoje apie aspirina,tai radau,kad mazos dozes skystina krauja,o didesnes -atvirksciai-didina kresejima!Taip,kad zinokit tai ir perdaug nepavartokit(as ir zinosiu)!
Dar skaitinejau apie darzoves,reiktu maziau vartot kalio turinciu-lapiniu darzoviu,kopustu,salieru,krapu,petrazoliu,net bulviu.Na,bet gal tai nedaro labai dideles itakos.Bet siaip paskaitinejau ir pamaniau gal ir jums bus idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 11 03, 20:57)
Sekmes visoms  nestuke.gif !Kaip faina uz visas  wub.gif
O kodel reikia ta genetini tyr.darytis?Ar cia del to,kad vaistukus leidziates ar del kitu priezasciu  g.gif ?Vakar skaitinejau Medicinos Enciklopedijoje apie aspirina,tai radau,kad mazos dozes skystina krauja,o didesnes -atvirksciai-didina kresejima!Taip,kad zinokit tai ir perdaug nepavartokit(as ir zinosiu)!Dar skaitinejau apie darzoves,reiktu maziau vartot kalio turinciu-lapiniu darzoviu,kopustu,salieru,krapu,petrazoliu,net bulviu.Na,bet gal tai nedaro labai dideles itakos.Bet siaip paskaitinejau ir pamaniau gal ir jums bus idomu  blush2.gif

Aha, čia dėl tų vaistukų kiek supratau, dėl pakitusio kraujo, gal yra tikimybė šiek tiek didesnė nei sveikoms moterims....
Nu mes gi taip jau eksperimentų nedarom pačios, ir vartojam tik tokias dozes, kaip dakratas liepė blush2.gif galvoju, kad 100mg tai maža dozė....
Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 11 03, 19:57)
Sekmes visoms  nestuke.gif !Kaip faina uz visas  wub.gif
O kodel reikia ta genetini tyr.darytis?Ar cia del to,kad vaistukus leidziates ar del kitu priezasciu  g.gif ?
Vakar skaitinejau Medicinos Enciklopedijoje apie aspirina,tai radau,kad mazos dozes skystina krauja,o didesnes -atvirksciai-didina kresejima!Taip,kad zinokit tai ir perdaug nepavartokit(as ir zinosiu)!
Dar skaitinejau apie darzoves,reiktu maziau vartot kalio turinciu-lapiniu darzoviu,kopustu,salieru,krapu,petrazoliu,net bulviu.Na,bet gal tai nedaro labai dideles itakos.Bet siaip paskaitinejau ir pamaniau gal ir jums bus idomu  blush2.gif

Aš irgi dar domėjausi, kas skystina ar tirština kraują. Skystina: česnakas, ginkmedžio ekstraktas, vaisiai, raudonas vynas. Tirština: raudona mėsa, kava, burokėliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 04 lapkričio 2007 - 20:03
QUOTE(Diija @ 2007 11 04, 15:51)
Aha, čia dėl tų vaistukų kiek supratau, dėl pakitusio kraujo, gal yra tikimybė šiek tiek didesnė nei sveikoms moterims....
Nu mes gi taip jau eksperimentų nedarom pačios, ir vartojam tik tokias dozes, kaip dakratas liepė  blush2.gif galvoju, kad 100mg tai maža dozė....
Ačiū už info  4u.gif

Tai turbut ta genetini tyr.nemokamai daro?Ar irgi reikia moket kaip ir uz visus tyrimus doh.gif ?
Na taip,100,netgi 200mg priskiriama mazai dozei.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2007 11 04, 16:51)
Nu mes gi taip jau eksperimentų nedarom pačios, ir vartojam tik tokias dozes, kaip dakratas liepė  blush2.gif galvoju, kad 100mg tai maža dozė....
Ačiū už info  4u.gif

Labas, Diija,
kaip sekėsi priėmimas pas Abraitį? Kokios buvo jo nuotaikos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2007 11 05, 09:57)
Labas, Diija,
kaip sekėsi priėmimas pas Abraitį? Kokios buvo jo nuotaikos? bigsmile.gif

Puikiai sekėsi, nuotaika jo kaip visada gera thumbup.gif Kaip visada atsimena veidus (nors pas jį lankiausi beveik prieš metus) blush2.gif Poryt važiuosi į KMUK ir prisiregistruosiu pas jį lankytis per nėtumą ir gimdyti.

P.S. Noriu paklausti visų nestuke.gif ar jums ,kaip pradėjote leistis vaistukus, buvo darytas kraujo tyrimas trombocitų kiekiui nustatyti? kiek skaičiau, tai vartojant tokius vaistus reikia bent 2 kartus į savaitę daryti šį tyrimą, kas stebėti trombocitus, ar jų per daug nesumažėjo, nes gali liūdnai baigtis? blink.gif
Atsakyti
Sveikutes!O as katik is reumatologes,dar ir plaucius spejau persisviesti,kazkodel liepe g.gif .Ryt darysiuos daug kraujo ir slapimo tyr.Tada poryt pas reumatologe i Santariskes,tai pamaniau gal ji koki ginekologa,besiorientuojanti apie antifosfolipid.sindroma g.gif,Vilniuje zinos g.gif
O i Kauna ir as prisiregistravau lapkr.pab.Tikiuosi pavyks nuvaziuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 05 lapkričio 2007 - 13:30