Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

[Šiandien skambinau dėl AFS tyrimo atsakymo: neigiamas. Pirmas atsakymas buvo teigiamas. Galvoju, visgi konsultuotis su vaisingumo spec. vis tiek reikėtų. Gal kuri buvote su panašia situacija?
O gal geriau važiuoti tiesiai Pas Abtraitį ( su tyrimų rodikliais). Tyrimus dariausi vaisingumo klinikoje.

P.S. Buvau beveik ,,rami" , nes galvojau lyg ir aiški priežastis dėl persileidimo. Dbar šiek tiek pasimetusi ir nežinau kaip geriau pasielgti blink.gif .
Gal kuri galite parašyti kokios ASF norma g.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2007 11 05, 15:02)
[Šiandien skambinau dėl AFS tyrimo atsakymo: neigiamas. Pirmas atsakymas buvo teigiamas. Galvoju, visgi konsultuotis su vaisingumo spec. vis tiek reikėtų. Gal kuri buvote su panašia situacija?
O gal geriau važiuoti tiesiai Pas Abtraitį ( su tyrimų rodikliais). Tyrimus dariausi vaisingumo klinikoje.

P.S. Buvau beveik ,,rami" , nes galvojau lyg ir aiški priežastis dėl persileidimo. Dbar šiek tiek pasimetusi ir nežinau kaip geriau pasielgti blink.gif .

Priklauso nuo laboratorijos normos, reikėjo pkjalausti, kai skambinai, nes Santarų vienos normos, Kauno klinikų - kitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 11 05, 15:04)
Priklauso nuo laboratorijos normos, reikėjo pkjalausti, kai skambinai, nes Santarų vienos normos, Kauno klinikų - kitos 4u.gif

daabr paaiskinkite tundrai, kodel teigiamas virsta neigiamu?
cia kaip antikunai infekcijai keiciasi ar ne? ar aparatas sukalibruotas kitaip?
ryt einu vel tirtis, kainuos pinigu kruva doh.gif santorose. siuntimo aisku nera.
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2007 11 05, 14:02)

Būtinai pasidaryk tyrimus Santariškėse (man pats Abraitis telefonu patvirtino, kad ten geri tyrimai), nes gali būti taip, kaip man buvo su toksoplazmoze: net dvejose laboratorijose (neslėpsiu kuriose: "AIDS Centre" ir "Biomedicinos tyrimų centre" ) buvo teigiami abu tyrimai IgG ir IgM, kol infektologė man išaiškino, kad pasidaryčiau Santariškėse tyrimus, nes tik jų tyrimai patys jautriausi, kiti dažnai rodo aktyvią toksoplazmozės formą, net tada kai ji neaktyvi. Ir ką jūs manot: paaiškėjo ,kad man nėra tos toksoplazmozės, ja persirgusi prieš kelis metus (net ir tai galima nustatyti), o aš jau buvau šventai įsitikinusi (visgi dvi skirtingos laboratorijos patvirtino), kad radau persileidimų priežastį doh.gif
Taip, kad bėk darytis į Santariškes. Beje, bent jau antikardiolipiniai antikūnai tai tikrai kinta žmogaus organizme, gali tikrai ir padidėti ir visai išnykti.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2007 11 05, 17:31)
Būtinai pasidaryk tyrimus Santariškėse (man pats Abraitis telefonu patvirtino, kad ten geri tyrimai), nes gali būti taip, kaip man buvo su toksoplazmoze: net dvejose laboratorijose (neslėpsiu kuriose: "AIDS Centre" ir "Biomedicinos tyrimų centre" ) buvo teigiami abu tyrimai IgG ir IgM, kol infektologė man išaiškino, kad pasidaryčiau Santariškėse tyrimus, nes tik jų tyrimai patys jautriausi, kiti dažnai rodo aktyvią toksoplazmozės formą, net tada kai ji neaktyvi. Ir ką jūs manot: paaiškėjo ,kad man nėra tos toksoplazmozės, ja persirgusi prieš kelis metus (net ir tai galima nustatyti), o aš jau buvau šventai įsitikinusi (visgi dvi skirtingos laboratorijos patvirtino), kad radau persileidimų priežastį  doh.gif
Taip, kad bėk darytis į Santariškes. Beje, bent jau antikardiolipiniai antikūnai tai tikrai kinta žmogaus organizme, gali tikrai ir padidėti ir visai išnykti.

apie toxo sita bajeri girdejau.
o jeigu antikunai isnyksta, kas lieka? tas lipus? jis ir yra negeruolis? g.gif
ryt parasysiu, nes vaziuosiu ir ryto, tai iki vakaro busiu nudurta. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irina: 05 lapkričio 2007 - 18:22
QUOTE(Artemidė @ 2007 11 05, 16:31)
Beje, bent jau antikardiolipiniai antikūnai tai tikrai kinta žmogaus organizme, gali tikrai ir padidėti ir visai išnykti.

O kodel?Man butent sis tyr.ir yra teigiamas g.gif .
Dariausi gal pries1,5men.Tai taip iseitu,kad gal jis gali buti ir pasikeites g.gif ?
O tau,Arunele,kuris pasikeite?Tu kur dareisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 05 lapkričio 2007 - 18:34
QUOTE(Diija @ 2007 11 02, 21:45)
doh.gif  nežinau ką daryti.... bet turbūt leisiuos fraxipriną, visgi jau nusipirkau.... o dar klausimėlis: ar prieš leidžiant tą vietą dezinfekuoji kokiom priemonėm, pvz. spiritu? nu aš taip bijau leistis, šakės  doh.gif  bet žinau kad reikia.....

Sveikos,
siandiena su pagerejusia is savo gydytojo grizau tongue.gif jau manau galesiu spaudai pasigirti lotuliukas.gif mano pilvelis pagal gydytoja jau 16sav, geriu aspirina, leidziuosi fraxiparina, pasidarau kraujo kresumo tyrimus, kurie gereja. Sesele imdama krauja parode, kad jau vizualiai matosi, kad kraujas pagerejas, pasviesejes ir suskistejas. Bet kad kazko nebereikia gerti ar leistis gytyojas nesake.

Aspirina sake geriau gerti vakare, o faxiparinas turi buti leidziamas tuo paciu metu kiekviena diena, as tai vakare pries miega.

Vaistinese yra parduodamos spiritines serveteles, jos supakuotos kaip pleistriukai ir jas patogu naudoti kelioneje ar kur kitur. Ir nereik sukti sau galvos su kuo cia dezenfikuoti. Mana jas pasiule sesele, ta kuri visada pasidomi mano melynemis, savijauta ir pilvuku, net nezinau kaip jai atsidekoti g.gif

Visom kuo geriausios sekmes, laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dunia @ 2007 11 05, 20:51)
Sveikos,
siandiena su pagerejusia is savo gydytojo grizau tongue.gif jau manau galesiu spaudai pasigirti lotuliukas.gif mano pilvelis pagal gydytoja jau 16sav, geriu aspirina, leidziuosi fraxiparina, pasidarau kraujo kresumo tyrimus, kurie gereja. Sesele imdama krauja parode, kad jau vizualiai matosi, kad kraujas pagerejas, pasviesejes ir suskistejas. Bet kad kazko nebereikia  gerti ar leistis gytyojas nesake.

Aspirina sake geriau gerti vakare, o faxiparinas turi buti leidziamas tuo paciu metu kiekviena diena, as tai vakare pries miega.

Vaistinese yra parduodamos spiritines serveteles, jos supakuotos kaip pleistriukai ir jas patogu naudoti kelioneje ar kur kitur. Ir nereik sukti sau galvos su kuo cia dezenfikuoti. Mana jas pasiule sesele, ta kuri visada pasidomi mano melynemis, savijauta ir pilvuku, net nezinau kaip jai atsidekoti g.gif

Visom kuo geriausios sekmes, laikykites 4u.gif

4u.gif saunuole, tikra saunuole 4u.gif kitu zodziu nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 05, 18:22)
apie toxo sita bajeri girdejau.
o jeigu antikunai isnyksta, kas lieka? tas lipus? jis ir yra negeruolis?  g.gif
ryt parasysiu, nes vaziuosiu ir ryto, tai iki vakaro busiu nudurta. blink.gif

Nežinau kas lieka - bet pas mane tik antikardiolipinai buvo ir tai manau, kad ne visą laiką: prieš pastojimą buvo suskystėjęs kraujas, man tai ir vizualiai labai matėsi - iš nosies bėgdavo, kai kur įsipjaudavau ar pradraskydavau irgi kraujuodavo labai,o po persileidimo tai pradėjo labai tirštėti - beje ir tyrimai tą patį rodo, kadangi kelis kartus kartojau, tai ryškus padidėjimas nuo pirmų tyrimų buvo. Bet man žinokit ir šiaip lengva pamatyti, kada jis skystėja, o kada tirštėja: prasidraskau žaisdelę, ar spuogą ant veido ir matosi ar bėga ar ne, beje pagal mėnesines irgi matosi: per paskutines vien sukrešėjęs kraujas buvo. Beje, kai sutirštėja tai ir pagal spalvą matosi - labai tamsus buna ir toks klampus.
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 11 05, 19:33)
O kodel?Man butent sis tyr.ir yra teigiamas  g.gif .
Dariausi gal pries1,5men.Tai taip iseitu,kad gal jis gali buti ir pasikeites  g.gif ?
O tau,Arunele,kuris pasikeite?Tu kur dareisi?

lapkričio 19 d. užsiregistravau pas gydytoją į vaisingumo kliniką, tuomet sužinisiu išsamiau, nes dabar žinau tik tiek , kad tyrimas neigiamas (telefonu pasakė sesutė), o koks konkrečiai parodymas- doh.gif nežinau.
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2007 11 06, 11:53)
lapkričio 19 d. užsiregistravau pas gydytoją į vaisingumo kliniką, tuomet sužinisiu išsamiau, nes dabar žinau tik tiek , kad tyrimas neigiamas (telefonu pasakė sesutė), o koks konkrečiai parodymas- doh.gif  nežinau.

O kas ten tave vaisingumo klinikoje antifosfolipidiniais klausimai konsultuoja? Vis dar naiviai tikiuosi Vilniuje gydytoją nusimananį atsasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2007 11 06, 16:04)
O kas ten tave vaisingumo klinikoje antifosfolipidiniais klausimai konsultuoja? Vis dar naiviai tikiuosi Vilniuje gydytoją nusimananį atsasti  doh.gif

Aš konsultavausi pas Gyd. Tvarijonavičienę. Ji dirba ir Kauno klinikose. Pas ją buvusi tik vieną kartą.
Vilniuje vaisingumo klinikoje (spec. A.Usonienė...)
Atsakyti