Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(irina @ 2007 11 07, 15:22)
na gal? g.gif buvau antradieni ryte, sake ketv po pietu bus atsakymas, tai realiai vyras paims penktadienio ryte. nemokamai gali tiketis tik su ju konsultacines pol-kos siuntimu, nes buvau pirma karta su siuntimu is savo pol-kos, tai man ji atidave, tipo irodymas, kad neissigalvoju. (su siuntimu is pol-kos, registruotis pas santoru gyd, jis duoda siuntima i lab, tuomet gausis nemokamai doh.gif ) o si kart ejau be siuntimo su ju atsakimu, sakau sis buvo teigiamas, noriu kartoti, tai surase viska ka reikejo. dar paaiskino, jeigu kazkoks faktorius bus teigiamas, man padarys antra, tai reiks primoketi apie 50 lt atsiimant atsakimus. sutikau, geriau nei antra karta durtis. tai gal as gal ne as. bet tu ziurek isjudinsime vilniecius is merties tasko su tuo afs  rolleyes.gif mokejau 122,70lt

Tai as su Santariskiu reumatologes siuntimu ejau,bet buvo parasyta,kad pati turiu sumoket doh.gif .Na,bet nieko tokio,tik 30,40Lt.Dabar kartojo tik ta tyr.kur pirmasyk buvo teigiamas.Pirmasyk ir man dare 3tyr.,mokejau panasiai kaip tu,jau nepamenu tiksliai kiek.Man ir kaip ir tau butu padare ir LA2,bet kadangi LA1 buvo neigiamas,tai ir nebedare,nes atseit jei LA1buna neig.,tai ir LA2 visada buna neigiamas.
Ai tai tu spejai,kad sia savaite padarytu tyr. thumbup.gif .As mat ne.
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 11 07, 16:03)
Tai as su Santariskiu reumatologes siuntimu ejau,bet buvo parasyta,kad pati turiu sumoket  doh.gif .Na,bet nieko tokio,tik 30,40Lt.Dabar kartojo tik ta tyr.kur pirmasyk buvo teigiamas.Pirmasyk ir man dare 3tyr.,mokejau panasiai kaip tu,jau nepamenu tiksliai kiek.Man ir kaip ir tau butu padare ir LA2,bet kadangi LA1 buvo neigiamas,tai ir nebedare,nes atseit jei LA1buna neig.,tai ir LA2 visada buna neigiamas.
Ai tai tu spejai,kad sia savaite padarytu tyr.  thumbup.gif .As mat ne.

Kiek žinau tyrimus daro trečiadieniai ryte, todėl jei priduodi kraują antradienį - atsakymas jau kitą dieną, jei trečiadienį - tik po savaitės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 11 07, 16:03)
Tai as su Santariskiu reumatologes siuntimu ejau,bet buvo parasyta,kad pati turiu sumoket  doh.gif .Na,bet nieko tokio,tik 30,40Lt.Dabar kartojo tik ta tyr.kur pirmasyk buvo teigiamas.Pirmasyk ir man dare 3tyr.,mokejau panasiai kaip tu,jau nepamenu tiksliai kiek.Man ir kaip ir tau butu padare ir LA2,bet kadangi LA1 buvo neigiamas,tai ir nebedare,nes atseit jei LA1buna neig.,tai ir LA2 visada buna neigiamas.
Ai tai tu spejai,kad sia savaite padarytu tyr.  thumbup.gif .As mat ne.

matai, kaip pataikiau bigsmile.gif

QUOTE(Artemidė @ 2007 11 07, 16:28)
Kiek žinau tyrimus daro trečiadieniai ryte, todėl jei priduodi kraują antradienį - atsakymas jau kitą dieną, jei trečiadienį - tik po savaitės  tongue.gif

as taip supratau, kad ta registratore ir sprendzia kokius turimus mumis reikalingos, dar pinigelius pataupo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2007 11 07, 09:22)
Pas mane Leideno faktorius neigiamas, bet kažkodėl paskutiniu metu kraujas nebėga  blink.gif O del to, kad gydytojai sako, jog jų praktikoje retai psitaiko ši liga, tai tik dėl to, kad jie nesiunčia tirtis, pasak Abraičio, tai gan dažna persleidimų priežastis, tik jos niekas taip paprastai netiria, todėl ir sako, kad "jų praktikoje nepasitaikė". Man irgi taip gydytojai sakė, kad čia labai reta liga, o iš tiesų nė velnio ne reta, tik retai nustatinėjama. Kažkaip paskutinį kartą kai tyrimus Santariškėse dariausi, tai su ta moteriške, kuriai pinigus moku išsikalbjau apie AFS - ji ir stebėjosi, kas čia paskutiniu metu atsitiko, kad tiesiog užplūdo laboratoriją su siuntimais darytis AFS, ko anksčiau visai nebuvo. O iš tiesų tai gi ne sirgti labiau moterys pradėjo, o tirti šią ligą ėmėsi, deje ir dabar dar dauguma gydytojų į ją nesigilina ir verčiau linkę viską nurašyti gamtai (čia firminis visų gydytojų posakis, labai paranku taip kalbėti, nes nieko nereikia gydyti).
Man migreninių skausmų nėra, bet yra reumatiniai kojų sanarių skausmai, kiek save prisimenu - visada jie buvo.

visiškai su jumis sutinku: man irgi pasakė ne viena gydytoja,, gamtos atranka", bet ar galima po tuo visku nubraukti priežastis, kurios pasirodo , mūsų pačių ieškojimo dėka, ištikrųjų yra.
mane ir gi lydi migrena jau 10 metų (bet dažniausiai tai dėl pms).
Skauda be galo kojas, kartais rankų pirštų sąnarius, ypač prieš oro pasikeitimus...Dėl to aš ir prasitariau gydytojai, kad gal būt šie simptomai būdingi AFS.
Atsakyti
Sveikutes,
gavau tyrimukus. ka jus mano? visi neigiami. dabar sedziu ir svarstau, ar dziaugtis, ar aspirinas pakoreagavo tyrimus? g.gif dabr tokia taktika rinktis, nutraukti aspirina, ar testi, kad nepabloginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 09, 17:47)
Sveikutes,
gavau tyrimukus. ka jus mano? visi neigiami. dabar sedziu ir svarstau, ar dziaugtis, ar aspirinas pakoreagavo tyrimus?  g.gif dabr tokia taktika rinktis, nutraukti aspirina, ar testi, kad nepabloginti  g.gif

Cia tai geras!Bijau,kad ir man taip nenutiktu doh.gif (negeriant aspirino).Na,bet jei gerei aspirina ir tyr.pasidare neigiami,tai gal reikia ir toliau ji gerti g.gif.Nepatingejau ir susiradau tavo pirmu tyr.rezultatus.Tai pas tave ir taip nedidelis nukrypimas nuo normos buvo.Matyt aspirinas padejo.O kiek laiko jau geri?Gal gali parasyt kokie dabar tavo rodikliai?Labai idomu butu palyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 09 lapkričio 2007 - 18:46
QUOTE(noanoa @ 2007 11 09, 18:30)
Cia tai geras!Bijau,kad ir man taip nenutiktu  doh.gif (negeriant aspirino).Na,bet jei gerei aspirina ir tyr.pasidare neigiami,tai gal reikia ir toliau ji gerti  g.gif.Nepatingejau ir susiradau tavo pirmu tyr.rezultatus.Tai pas tave ir taip nedidelis nukrypimas nuo normos buvo.Matyt aspirinas padejo.O kiek laiko jau geri?Gal gali parasyt kokie dabar tavo rodikliai?Labai idomu butu palyginti.

o kokia saunuole, galejai paklausti.

antikunai prie6 beta2glikoproteina1IgGAM 0.290 ryba 0.701(neigiama) - jis buvo teigiamas, ryba kitokia, bet ir virsyjo nedaug, kas tikra tiesa tuomet aiskinau girtos laborantes darbas lotuliukas.gif

aktyvinto baltymo C rezistencijos tyrimas APCR 159.5 norma >120 neigiama
Lipus antikoaguliantas 37.60 norma < 45 neigiamas

tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 11 09, 18:30)
Cia tai geras!Bijau,kad ir man taip nenutiktu  doh.gif (negeriant aspirino).Na,bet jei gerei aspirina ir tyr.pasidare neigiami,tai gal reikia ir toliau ji gerti  g.gif.Nepatingejau ir susiradau tavo pirmu tyr.rezultatus.Tai pas tave ir taip nedidelis nukrypimas nuo normos buvo.Matyt aspirinas padejo.O kiek laiko jau geri?Gal gali parasyt kokie dabar tavo rodikliai?Labai idomu butu palyginti.

pamirsau parasyti aspirina geriu 2 menesius.
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 09, 19:07)
o kokia saunuole, galejai paklausti.

antikunai prie6 beta2glikoproteina1IgGAM 0.290 ryba 0.701(neigiama) - jis buvo teigiamas, ryba kitokia, bet ir virsyjo nedaug, kas tikra tiesa tuomet aiskinau girtos laborantes darbas lotuliukas.gif

aktyvinto baltymo C rezistencijos tyrimas APCR 159.5 norma >120 neigiama
Lipus antikoaguliantas 37.60 norma < 45 neigiamas

tiek g.gif

Na kaip puikiai!O ka toliau darysi? mirksiukas.gif O tau irgi persileidimai buvo ar kaip?-jei dareisi siuos tyr.(cia jau klausiu,nebeieskosiu senuose postuose blush2.gif )?
Labai idomu koks mano tyr.rezultatas bus.Ale visa savaite laukt doh.gif .Bet kazi ar bus neigiamas,nes anasyk virsijo daugiau negu dvigubai doh.gif (antikardiolipinai).
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 11 09, 23:29)
Na kaip puikiai!O ka toliau darysi?  mirksiukas.gif O tau irgi persileidimai buvo ar kaip?-jei dareisi siuos tyr.(cia jau klausiu,nebeieskosiu senuose postuose  blush2.gif )?
Labai idomu koks mano tyr.rezultatas bus.Ale visa savaite laukt  doh.gif .Bet kazi ar bus neigiamas,nes anasyk virsijo daugiau negu dvigubai  doh.gif (antikardiolipinai).

man buvo 2 nesivystantis, del to gine paskyte pasidaryti, nelabai nustebo, kai rado teigiama, pradejom aspirina, pasikartojau savo iniciativa, dabar svarstau parasyti laiska abraiciui, kai tures laiko atsakys, nes skambinti nedrasu, tuolab nera didelio reikalo.
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 10, 09:52)
man buvo 2 nesivystantis, del to gine paskyte pasidaryti, nelabai nustebo, kai rado teigiama, pradejom aspirina, pasikartojau savo iniciativa, dabar svarstau parasyti laiska abraiciui, kai tures laiko atsakys, nes skambinti nedrasu, tuolab nera didelio reikalo.

Aisku.As ir lauksiu tyr.rezult.O tada ziuresiu ka toliau daryt.Sekmes Tau!
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 10, 10:52)

Mano nuomone, jei buvo teigiamas, o pavartojus aspiriną pasidarė neigiamas, tai jei planuoji pastoti, turi būtinai gerti toliau aspiriną. Nes nėštumo metu AFS sustiprėja, todėl gali vėl pakenkti. Bet čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti