Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Sveikutės mergaitės smile.gif Seniai berašiau.Skaitinėju jūsų komentarus,tai noriu pasakyti,kad mano tyrimukai dėl AFS taip pat buvo teigiami po persileidimo (būtent antikardiolipidiniai ),jie buvo daryti Santariškėse,o kai padarė Kaune,praėjus beveik dviem mėnesiam,tai gavosi neigiami,bet A. vistiek išrašė gerti aspiriną iki pastojant mėnesiuką ir pastojus iki 36 savaitės,bet nesileisti jokių vaistukų,nebent vėl, neduok dievuli,pabėktų pupulis
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 11 10, 15:54)
Mano nuomone, jei buvo teigiamas, o pavartojus aspiriną pasidarė neigiamas, tai jei planuoji pastoti, turi būtinai gerti toliau aspiriną. Nes nėštumo metu AFS sustiprėja, todėl gali vėl pakenkti. Bet čia tik mano nuomonė  ax.gif

aspirino pirkau 3 menesiam, tai dar 2 turiu, juk nemesti lauk gero daikto lotuliukas.gif tai pagersiu tikrai

QUOTE(sauda @ 2007 11 10, 16:47)
Sveikutės mergaitės smile.gif Seniai berašiau.Skaitinėju jūsų komentarus,tai noriu pasakyti,kad mano tyrimukai dėl AFS taip pat buvo teigiami po persileidimo  (būtent antikardiolipidiniai ),jie buvo daryti Santariškėse,o kai padarė Kaune,praėjus beveik dviem mėnesiam,tai gavosi neigiami,bet A. vistiek išrašė gerti aspiriną iki pastojant mėnesiuką ir pastojus iki 36 savaitės,bet nesileisti jokių vaistukų,nebent vėl, neduok dievuli,pabėktų pupulis

blink.gif o tai bent naujiena, dar tokio negirdejau, bet nujutau, kad toks variantas visai tiketinas. aciu, kad parasei. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Na pastaruoju metu skaitinėju čia ir stebiuosi, kas čia su tais tyrimais darosi g.gif nu gal pakartojus jie kitokie būna, bet dabar sumąsčiau - jog pas irina taip nutiko tik todėl kad ji prieš antrą tyrimą gėrė aspiriną, todėl ir mano nuomonė kaip mintės - jei planuoji pastoti - būtinai gerk ir toliau jį, nes su juo tyrimų rodikliai žymiai pagerėję bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(irina @ 2007 11 09, 21:17)
pamirsau parasyti aspirina geriu 2 menesius.

o va dėl saudos posto g.gif nu mano pamąstymu, jei pas tave buvo teigiamas antikardiolipidinis - tai yra toks pakitęs kraujo krešumas kuris yra įgyjamas nėštumo metu, o ne įgimtas, todėl ir po kurio laiko tyrimas tapo neigiamas, kadangi organizmas ir vėl sunormalino krešumą, tačiau pastojus manau ir vėl sutirštėja kraujukas doh.gif čia toks moters organizmo evoliucijos raidoje įgytas sugebėjimas, kad moteris nenukraujuotų mirtinai beimdydama...tik pas mus jis yra pakitęs.. verysad.gif na bet su aspirinu tikiuosi viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2007 11 11, 12:54)
Sveikutės  4u.gif

Na pastaruoju metu skaitinėju čia ir stebiuosi, kas čia su tais tyrimais darosi  g.gif  nu gal pakartojus jie kitokie būna, bet dabar sumąsčiau - jog pas irina taip nutiko tik todėl kad ji prieš antrą tyrimą gėrė aspiriną, todėl ir mano nuomonė kaip mintės - jei planuoji pastoti - būtinai gerk ir toliau jį, nes su juo tyrimų rodikliai žymiai pagerėję  bigsmile.gif  thumbup.gif
o va dėl saudos posto  g.gif  nu mano pamąstymu, jei pas tave buvo teigiamas antikardiolipidinis - tai yra toks pakitęs kraujo krešumas kuris yra įgyjamas nėštumo metu, o ne įgimtas, todėl ir po kurio laiko tyrimas tapo neigiamas, kadangi organizmas ir vėl sunormalino krešumą, tačiau pastojus manau ir vėl sutirštėja kraujukas  doh.gif čia toks moters organizmo evoliucijos raidoje įgytas sugebėjimas, kad moteris nenukraujuotų mirtinai beimdydama...tik pas mus jis yra pakitęs..  verysad.gif  na bet su aspirinu tikiuosi viskas bus  thumbup.gif

pioneer.gif tikrai nezadu nutraukti aspirino, nes nenoriu rizikuoti. mano gine sake, kad gerdama tik aspirina sansas susilaukti palikuoniu dideja iki 40proc, o plius heparino analagus iki 80proc. taip parasyto jos angliskoje storoje knygoje, kuria skaite man sedint kabinete. mano tur but toks atvejis, kad gali uztekti tik aspirino, nes kiti rodikliai neigiami, kitas reikalas kad as nezinau kokie ane du buvo iki aspirino g.gif o gal jie neisnyksta kartu su aspirinu, gal tik gereja? vienzo taktikos nekeiciu, planuoju, po savaites kitos darysiu NT
Atsakyti
Jeigu aspirinas skiriamas tada, kai AFS būna teigiamas, tai logiška, kad jis turi ir padaryti jį neigiamą, kitaip nematau priežasčių, kodėl aspiriną reikėtų gerti, jei vis tiek lieka teigiamas bent vienas rodiklis.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2007 11 12, 16:36)
Jeigu aspirinas skiriamas tada, kai AFS būna teigiamas, tai logiška, kad jis turi ir padaryti jį neigiamą, kitaip nematau priežasčių, kodėl aspiriną reikėtų gerti, jei vis tiek lieka teigiamas bent vienas rodiklis.

nesupratau, ka norejai pasakyti, buvo vienas teigiamas ir tas isnyko. be abraicio atsakymo nutraukti gydymo negaliu. sazine uzgrauz ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 12, 19:19)
nesupratau, ka norejai pasakyti, buvo vienas teigiamas ir tas isnyko. be abraicio atsakymo nutraukti gydymo negaliu. sazine uzgrauz ax.gif

Nu žiūrėk: vaistus nuo temperatūros geri tam, kad iš aukštos ją vaistai padarytų žema, ar ne taip? Tai, mano manymu (nesakau, kad taip ir yra, tiesiog man peršasi tokia išvada) ir aspiriną geri tam, kad išgydytų ASF ir iš teigiamų rodiklių padarytų neigiamus. Jei tu jau gėrei atspiriną darydama antrus tyrimus, tai logiška, kad jis jau buvo pradėjęs veikti ir rodiklius pakoregavęs gerąja linkme. Kitaip, kam jis būtų reikalingas? Dar kitaip galiu pasakyti - manau, kad pas visas, kurios geria aspiriną, ar kartu su heparinu vartoja, rezultatai pasidaro neigiami vaistų naudojimo metu, nes vaistai tam ir skirti. Todėl, ašku, kad gydymo nenutrauk, nes tik jis ir daro neigiamus tavo rezultatus, be gydymo jie gali vėl pablogėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 13 lapkričio 2007 - 08:44
QUOTE(Artemidė @ 2007 11 13, 08:39)
Nu žiūrėk: vaistus nuo temperatūros geri tam, kad iš aukštos ją vaistai padarytų žema, ar ne taip? Tai, mano manymu (nesakau, kad taip ir yra, tiesiog man peršasi tokia išvada) ir aspiriną geri tam, kad išgydytų ASF ir iš teigiamų rodiklių padarytų neigiamus. Jei tu jau gėrei atspiriną darydama antrus tyrimus, tai logiška, kad jis jau buvo pradėjęs veikti ir rodiklius pakoregavęs gerąja linkme. Kitaip, kam jis būtų reikalingas? Dar kitaip galiu pasakyti - manau, kad pas visas, kurios geria aspiriną, ar kartu su heparinu vartoja, rezultatai pasidaro neigiami vaistų naudojimo metu, nes vaistai tam ir skirti. Todėl, ašku, kad gydymo nenutrauk, nes tik jis ir daro neigiamus tavo rezultatus, be gydymo jie gali vėl pablogėti.

as taip ir supratau, kad tai yra palaikomasis gydymas reikiamas norint pastoti ir gerti iki 36 sav. paskui nereikia. a ne? aciu, nes buvau supratusi kitaip, tipo kai viskas gerai, tai ir nebegerti. dabar issiaiskinome. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 13, 11:09)
as taip ir supratau, kad tai yra palaikomasis gydymas reikiamas norint pastoti ir gerti iki 36 sav. paskui nereikia. a ne? aciu, nes buvau supratusi kitaip, tipo kai viskas gerai, tai ir nebegerti. dabar issiaiskinome.  4u.gif

Taip išsiaiškinome 4u.gif Prieš pat gimdymą nutraukiama, kad nenukraujuotum, bet šiaip kiek žinau, tai žmonės sergantys padidinto krešėjimo ligomis, ypač vyresniame amžiuje ir šiaip vartoja aspiriną, arba dar tokį varfariną leidžiasi, kuris nėštumo metu labai kenksmingas, todėl keičiamas kitais vaistais. Aš tai jau nusiteikusi, kad man teks vyresniame amžiuje skystinti kraują vaistais pastoviai, nes tik taip sumažinama padidėjusi infarkto ar insulto rizika.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2007 11 13, 12:48)
Taip išsiaiškinome  4u.gif  Prieš pat gimdymą nutraukiama, kad nenukraujuotum, bet šiaip kiek žinau, tai žmonės sergantys padidinto krešėjimo ligomis, ypač vyresniame amžiuje ir šiaip vartoja aspiriną, arba dar tokį varfariną leidžiasi, kuris nėštumo metu labai kenksmingas, todėl keičiamas kitais vaistais. Aš tai jau nusiteikusi, kad man teks vyresniame amžiuje skystinti kraują vaistais pastoviai, nes tik taip sumažinama padidėjusi infarkto ar insulto rizika.

mano teis geria aspirina, nes yra sirdininkas po suntavimo, tai gal ir as paveldejau tirsta krauja. panos, ar jus visos geriat po 2l vandens i diena, kaip rekomenduojama? as tikrai tiek negeriu, tai gal del to ir problemos? g.gif atsigerti kiek priklauso ir ner problemos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 13, 13:18)
mano teis geria aspirina, nes yra sirdininkas po suntavimo, tai gal ir as paveldejau tirsta krauja. panos, ar jus visos geriat po 2l vandens i diena, kaip rekomenduojama? as tikrai tiek negeriu, tai gal del to ir problemos? g.gif atsigerti kiek priklauso ir ner problemos? g.gif

Va,va,as ir vis norejau paklaust kiek jus skyscius vartojat.As baisiai mazai.Taip visa gyvenima,nesinori gert ir viskas doh.gif .Gal nuo to ir problema?
Kaip kitos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 11 13, 17:55)
Va,va,as ir vis norejau paklaust kiek jus skyscius vartojat.As baisiai mazai.Taip visa gyvenima,nesinori gert ir viskas  doh.gif .Gal nuo to ir problema?
Kaip kitos? g.gif

Aš tai man atrodo daugiau mažiau pakankamai geriu. Kitas dalykas - kaip tą vandenį organizmas įsisavina, jei kaip pvz.: aš geriu kavą, tai iš to vandens maža naudos. Šiaip reikėtų kavos atsisakyti, nes ji tikrai tirština kraują visus skysčius iš organizmo išvarydama.
Atsakyti