Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Laba,

aš geriu nemažai ax.gif , nemanau, kad tai turi labai didelės reikšmės. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 11 14, 09:32)
Laba,

aš geriu nemažai  ax.gif , nemanau, kad tai turi labai didelės reikšmės.  blush2.gif

Aš tai manau, kad turi teigiamą poveikį, tik reikia išgerti mažiausiai 2 l vandens, neskaitant arbatos, kavos ir sriubų. Man tai labai sunkiai sekasi doh.gif , bet nuo šiandien bandysiu gerti, jau dabar pasistačiau puodelį su vandenių ir bandysiu į valandą vieną įveikti. Žiūrėsiu kaip seksis, tik problema, kad į WC reiks taip pat kas valandą lakstyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 09, 18:47)
Sveikutes,
gavau tyrimukus. ka jus mano? visi neigiami. dabar sedziu ir svarstau, ar dziaugtis, ar aspirinas pakoreagavo tyrimus?  g.gif dabr tokia taktika rinktis, nutraukti aspirina, ar testi, kad nepabloginti  g.gif

seip nereikejo gerti aspirino pries tyrima, jis alejo suklaidinti, nes aspirinas sumazino trombocitu kieki kraujyje ir tau jo galejo nebeparodyti teigiamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2007 11 14, 10:11)
seip nereikejo gerti aspirino pries tyrima, jis alejo suklaidinti, nes aspirinas sumazino trombocitu kieki kraujyje ir tau jo galejo nebeparodyti teigiamo smile.gif

Aš ketinu kartoti AFS tyrimus Kauno klinikose pas A. Bet šiuo metu geriu aspiriną( nes vaisingumo klinikoje pirmą kartą darytas tyrimo rezultatas buvo teigiamas, o antras - neigiamas). Dėl visako nusprendžiau gerti aspiriną. Kaip manote, kiek laiko negerti aspirino iki afs tyrimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2007 11 14, 09:11)

nemanau, juk as negeriau aspirina pries piramji tyrima, ir jis buvo teigiamas, paskirtas gyd gydymas, pakartoti po 6 asv rya norma, reiskia yra efektas. pasikonsultuosiu su gyd. g.gif

QUOTE(arunele @ 2007 11 14, 09:19)
Aš ketinu kartoti AFS tyrimus Kauno klinikose pas A. Bet šiuo metu geriu aspiriną( nes vaisingumo klinikoje pirmą kartą darytas tyrimo rezultatas buvo teigiamas, o antras - neigiamas). Dėl visako nusprendžiau gerti aspiriną. Kaip manote, kiek laiko negerti aspirino iki afs tyrimo? g.gif

klausk gyd arba seseles, kur zadi kartoti, parasyk abraiciui e-maiala, jis tau paaiskins.

kiek supratau merginos cia neviena karta kartojo tyrimus, is kur matesi tyrimu gerejimas. nemanau, kad kaskart dare pertrauka su aspirino vartojimu.
Atsakyti
Sveikutes, ilisiu pas jus pakelti nuotaikos.

pries kuri laika ir as cia daznai plepedavau.... turiu antifosfolipidini sindroma, kuri nustate KMU.

dabar isgyvenu pati graziausia laika savo gyvenime - supuojam savo 2 men. sunu.

tiesiog aspirinas ir leidziamas frakciparinas - jums nieko naujo nesakantys vaistai, ir viskas issisprende. Nestumas buvo visiskai sklandus, gimdymui tai itakos neturi, kudikiui taip pat.

Gyvenkit su viltim!!!
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2007 11 14, 10:11)

Mesupranti, vienas is AFS pozymiu mazas trombocitu skaicius, tai aspirinas dar juos mazina? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(li77 @ 2007 11 14, 14:46)

pries kuri laika ir as cia daznai plepedavau.... turiu antifosfolipidini sindroma, kuri nustate KMU.

tiesiog aspirinas ir leidziamas frakciparinas - jums nieko naujo nesakantys vaistai, ir viskas issisprende. Nestumas buvo visiskai sklandus, gimdymui tai itakos neturi, kudikiui taip pat.

Gyvenkit su viltim!!!

Sveikinu tave, ir aciu uz suteikta vilti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(li77 @ 2007 11 14, 15:46)

Gyvenkit su viltim!!!

aciu saulele uz grazia vilti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as jau neko nesugebu suprasti doh.gif kaip yra taip bus.

li77, dziaugemes del taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 11 14, 09:10)
Aš tai manau, kad turi teigiamą poveikį, tik reikia išgerti mažiausiai 2 l vandens, neskaitant arbatos, kavos ir sriubų. Man tai labai sunkiai sekasi doh.gif , bet nuo šiandien bandysiu gerti, jau dabar pasistačiau puodelį su vandenių ir bandysiu į valandą vieną įveikti. Žiūrėsiu kaip seksis, tik problema, kad į WC reiks taip pat kas valandą lakstyt  lotuliukas.gif

Va tame ir problema,jei ti geriu daugiau,tai jauciuosi kaip kokia sisio gaminimo masina doh.gif ,ne kas valanda,o kas 20min.i tualeta lakstau.

QUOTE(li77 @ 2007 11 14, 13:46)

Labai labai dziaugiuosi uz Jus!Aukit dideli! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 14 lapkričio 2007 - 17:24
QUOTE(Rola @ 2007 11 14, 14:19)
Mesupranti, vienas is AFS pozymiu mazas trombocitu skaicius, tai aspirinas dar juos mazina?  doh.gif
Papildyta:

Tai kad gal didina AFS trombocitų skaičių, nes šiaip trombocitai susiję su kraujo krešėjimu, kai jų trūksta - nekreša kraujas, o AFS tai gi kaip tik per greitai kreša kraujas, vadinasi per daug trombocitų. Nors irgi kaip kuris AFS tyrimas, manau, kad ne visi, o tik Lupus antikoaguliantas tieiogiai susijęs su trombocitais (gal ir klystu), nes antikardiolipiniai antikūnai tai čia truputėlį nevisai tas pats - tai tokia liga, kai dėl mediciniškai nenustatytų priežasčių antikūnai, esantys žmogaus organizme ir skirti kovoti su svetimkūniais, pradeda "neatpažinti" ląstelių membranose esančių fosfolipidų, ko pasekoje jiems ten kažkaip tapusavyje "nesutariant" ir pakinta kraujo krešėjimo kažkuris iš faktorių. Gal ir nusišnekėjau truputėlį, bet aš taip supratau skaitydama medicininius straipsnius.
Atsakyti
Kai pirmą kartą nuėjau pas A., jis pažiūrėjęs į mano gydytojos užrašytus kraujo parodymus po abrzaijos, pasakė, kad pas mane mažokai trombocitų, tad vertėtų atlikti Antifos. sindromo tyrimus.
Be to tai rašoma ir kai kuriose straipsniuose:

Fosfolipidai yra ląstelių membranų dalis. Dėl nelabai aiškių priežasčių, organizmas pradeda gaminti medžiagas – antikūnus, imuninės sistemos medžiagas, skirtas kovoti su bakterijomis ir virusais, prieš fosfolipidus. Taip pažeidžiamos ląstelių membranos, daugiausia kraujagyslių sienelėse. Todėl trinka kraujotaka, gali formuotis trombai. Negydant tai gali sukelti trombozę, persileidimą, kitas kraujagyslines širdies ar smegenų komplikacijas.
Kodėl šis sindromas, kaip ir kitos autoimuninės ligos, prasideda, tiksliai nėra aišku. Sindromas gali pasireikšti sergantiems raudonąja vilklige. Šiam sindromui būdinga: trombozės, persileidimai ir mažas trombocitų (ląstelių, dalyvaujančių krešėjime) skaičius.
Diagnozė patvirtinama atliekant specialius kraujo tyrimus, ieškant specifinių antikūnų.
Jei randami tik antikūnai, tačiau nėra buvę trombozinių komplikacijų, gydymas nerekomenduojamas. Būtina sureguliuoti kūno svorį, negalima rūkyti.
Atsižvelgiant į būklę trombozių profilaktikai kartais skiriamos mažos aspirino dozės, hidroksichlorochino.
Jei yra buvę trombozių, tuomet skiriamas varfarinas, kartais kartu su aspirinu. Toks gydymas yra efektyvus ir gali būti taikomas labai ilgai.
Papildyta:
o pas mane kaip tik Lupus antikoaguliantas doh.gif
Atsakyti