Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Eglinukas @ 2007 09 27, 14:24)
Labas smile.gif
Na kaip ir nedaug, nors tas nedaug vėlgi manau kaip pažiūrėsi ir kiek jis max gali būti, tarkim Leideno faktoriui minimali normalaus kraujo krešumo riba 120 sekundžių, tai mano irgi neatrodytų labai nukrypęs, tačiau lyginant su viršutine riba - 300 s, tai jau anomalija  lotuliukas.gif
O Lupus antikoag... pas mane irgi tiek nedaug galima sakyt nukrypęs nuo 38 iki 44, bet išvada ta pati...  schmoll.gif 
Na manau svarbiausia yra gydymas kad būtų efektyvus ir pasiduotų organizmas, aš truputį jau matau aspirino vartojimo pasekmes...kraujas šviesėja... smile.gif
Sveika,
Info tai kiek gydytojai suteikia tiek ir mes pačios turim... kad dėl to padidėja kraujo krešumas nėštumo metu ir to pasekoje kūdikis negauna su krauju jam reikalingų medžiagų, nesivysto ir žūna.. įvyksta persileidimas...gydant, t.y. skystinant kraują vaistukais, ne viena yra susilaukusi sėkmingai lelių, ko ir tau linkiu  mirksiukas.gif , žinoma geriausia būtų tau kad smulkiau papsakotų gyd. Abraitis, jis ir vaistų dozes bei pavadinimus pasakys....

Aciukas uz info drinks_cheers.gif

Atsakyti
Pagaliau vel tapau nestuke.gif Pradesiu vaistukus leistis is karto ir gert aspirina,nors Abraicio gydymas ir kitoks,bet kai laukiausi dukros is kart pradejau leistis,kai tik suzinojau ir viskas baigesi laimingai.
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2007 10 01, 11:48)
Pagaliau vel tapau  nestuke.gif  Pradesiu vaistukus leistis is karto ir gert aspirina,nors Abraicio gydymas ir kitoks,bet kai laukiausi dukros is kart pradejau leistis,kai tik suzinojau ir viskas baigesi laimingai.

Dideliausi sveikinimai thumbup.gif ! Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau vel tapau  nestuke.gif  Pradesiu vaistukus leistis is karto ir gert aspirina,nors Abraicio gydymas ir kitoks,bet kai laukiausi dukros is kart pradejau leistis,kai tik suzinojau ir viskas baigesi laimingai.

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif
Labai šaunu kad vėl kažkam pasisekė iš mūsų thumbup.gif O tai tau rekomendavo leistis pradėti tik po to kai pamatys širdelę kaip supratau, nors laukdamasi pirmą kartelį pradėjai tik sužinojusi kad laukies ?
Aš irgi kažkaip pagalvojau kad o nevertėtų pradėti leistis kai tik sužinai kad laukiesi, ar tai turi kokios nors įtakos neigiamos, kas galėtų atsakyti į tai g.gif
Nu vienu žo nedink niekur ir vis pasidalink savo džiaugsmais pas mus 4u.gif
Atsakyti

Sveikinu labai 4u.gif Kiek savaiteliu jau ax.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif buvau pas abraiti.
nuo siandien pradedu leistis vaistukus i pilva. gyd paliepimu.
nzn kaip seksis. Nieko neprisisvaikstu, tik gyvenu laukimu.
Atsakyti

sveikinu wub.gif

QUOTE(mamituke @ 2007 10 01, 15:21)
sveikutes  mirksiukas.gif  buvau pas abraiti. 

tai jau širdelė plaka wub.gif Sėkmės, vis dar laikau kumštukus.
Atsakyti

Dziugu, saunuole! wub.gif
o aspirina po 100 taip ir lieka? o skranduko neerzina? man toks jausmas, kad erzina, negerumas karts uzeina. unsure.gif

Tu tikra saunuole, viskas bus gerai, pasitark su lauralin, jau turime tvirai i save tikincia mamyte!!!! valio! mes tave labai palaikome, tik nesinervuok. wub.gif
Atsakyti

Labai šaunu kad viskas gerai 4u.gif wub.gif

O tai tu tiesiog sužinojusi kad laukiesi tiesiai pas Abraitį?? Kaip pas jį patekai papasakok, ir ar ketini ten visą nėštumo laiką lankytis?
Man smalsu, nes ruošiuosi ir aš prie jūsų prisijungti, jei tik mano organizmas neužsiožiuos ir viskas bus taip greitai kaip praėjusius kartelius smile.gif (tfiu tfiu tfiu... )
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 10 01, 16:23)
sveikinu  wub.gif
tai jau širdelė plaka  wub.gif  Sėkmės, vis dar laikau kumštukus.

tai as nemaciau bet jai abraitis liepe leistisi pilva, tai reiskia kad plaka, ir man jis taip sake.
Papildyta:
QUOTE(Eglinukas @ 2007 10 01, 16:52)
Labai šaunu kad viskas gerai  4u.gif  wub.gif

O tai tu tiesiog sužinojusi kad laukiesi tiesiai pas Abraitį?? Kaip pas jį patekai papasakok, ir ar ketini ten visą nėštumo laiką  lankytis?
Man smalsu, nes ruošiuosi ir aš prie jūsų prisijungti, jei tik mano organizmas neužsiožiuos ir viskas bus taip greitai kaip praėjusius kartelius  smile.gif (tfiu tfiu tfiu... )

as pas ji patekau po 2 nesivystanciu, jis mane istyre ir rado LUPUS ANTIGOLIANTAS. Po to pastojau ir pas ji nulekiau aisku ir lankysiuos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 01 spalio 2007 - 14:57
Aciu uz sveikinimus smile.gif dar tik keturios savaites nestumas,bet tikiu,kad viskas bus gerai.Aspirino pries tai negeriau,viska darau taip kaip ir laukdamasi dukros dariau.Airijos gydytojai liepia leistis is kart ir nelaukt kol prades plakt sirdele.Vel vaziuosiu i Airija ir ten gimdysiu.Pranesiu kaip seksis.Visoms linkiu neprarast tikejimo ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

kazkada uzvedziau sita tema, ji buvo visai nepopuliari, o dabar netycia cia uzklydau ir pamaciau, jog jau persiritot i antra tema smile.gif

Ziuriu kyla klausimas nuo kada leistis vaistus. Pvz. man buvo liepta iki pastojimo gerti aspirina, o po teigiamo nestumo testo aspirina nutraukt ir iskart leistis vaistus i pilva (as leidausi fraxiparine). Po keliu metu vel pastojau (turiu dabar dar ir dukryte), tai si kart buvo taikomi nauji metodai, tipo leisti vaistus ir atrodo iki 36 sav. gerti aspirina, bet kadangi per pirma pasisekusi nestuma aspirino negeriau ir viskas baigesi laimingai-si kart gydytojo neklausiau ir aspirino negeriau, tik leidausi vaistus.

Sekmes visoms, sveikinimai laimingosioms nestuke.gif
Atsakyti