Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(lauralin @ 2007 10 01, 11:48)
Pagaliau vel tapau  nestuke.gif  Pradesiu vaistukus leistis is karto ir gert aspirina,nors Abraicio gydymas ir kitoks,bet kai laukiausi dukros is kart pradejau leistis,kai tik suzinojau ir viskas baigesi laimingai.

QUOTE(mamituke @ 2007 10 01, 15:21)
sveikutes  mirksiukas.gif  buvau pas abraiti. 
nuo siandien pradedu leistis vaistukus i pilva. gyd paliepimu. 
nzn kaip seksis. Nieko neprisisvaikstu, tik gyvenu laukimu.

Sveikinu lauralin ir mamituke 4u.gif linkiu kuo dideliausios sekmės ir kad viskas būtų gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglinukas @ 2007 09 25, 11:00)
Tiesa, daugelis iesko normu, pagal kurias galetumet suzinoti ar norma jusu atsakymai:
tai va dariausi tyrimus KMUK:
dare tris tyrimus, ju atsakymai ir normas pas mane:
1. APCR - norma 120'-300' - pas mane 91' - sake turiu padidejusi kresuma - Leideno faktorius;
2. DATL su lupus antkoaguliantu - norma 38' - pas mane 44 - tai reiskia ir sitas teigiamas;
ir
3. Imunoglobulinas C pries kardiolipina - norma < 19 GPL, pas mane 9,8 GPL( atsakymas neigiamas)

Tikiuosi kam nors pades susigaudyti, tiesa Santariskiu tyrimai kaip supratau gerokai skiriasi, na bet  KMUK pacientems gal bus kas aiskiau... smile.gif
Sekmes  4u.gif

Nesuprantu, mano tegiams Lupus anti... DATi-30, Dati La-38. tai kaip cia suprasti?
Leideno neigiams APL-R 192, Antikardiolipinis - neigiams 11.6 GPL.

Tirta pas visu gerb. V.Abraiti aciuks.gif

Tai gal kas gali pakomentuoti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 10 01, 15:56)
tai as nemaciau bet jai abraitis liepe leistisi pilva,  tai reiskia kad plaka, ir man jis taip sake.

tai jei daktaras sakė, vadinasi taip ir yra. Pasitikėk daktaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koste @ 2007 10 02, 11:36)
Sveikos,

kazkada uzvedziau sita tema, ji buvo visai nepopuliari, o dabar netycia cia uzklydau ir pamaciau, jog jau persiritot i antra tema smile.gif

Ziuriu kyla klausimas nuo kada leistis vaistus. Pvz. man buvo liepta iki pastojimo gerti aspirina, o po teigiamo nestumo testo aspirina nutraukt ir iskart leistis vaistus i pilva (as leidausi fraxiparine). Po keliu metu vel pastojau (turiu dabar dar ir dukryte), tai si kart buvo taikomi nauji metodai, tipo leisti vaistus ir atrodo iki 36 sav. gerti aspirina, bet kadangi per pirma pasisekusi nestuma aspirino negeriau ir viskas baigesi laimingai-si kart gydytojo neklausiau ir aspirino negeriau, tik leidausi vaistus.

Sekmes visoms, sveikinimai laimingosioms nestuke.gif

O vaistus leidaisi iki gimdymo? Ar nebuvo per skystas kraujas?Nes man skatino,kadangi nuo 38 savaites atsiranda rizika,kad gali atsiskirt placenta,tai as nustojau leistis para pries skatinima(viskas vyko Airijoj)
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 10 02, 13:55)
Nesuprantu, mano tegiams Lupus anti... DATi-30, Dati La-38. tai kaip cia suprasti?
Leideno neigiams APL-R 192, Antikardiolipinis - neigiams 11.6 GPL.

Tirta pas visu gerb. V.Abraiti  aciuks.gif

Tai gal kas gali pakomentuoti?  wub.gif

O geras bigsmile.gif tai gal irgi negerai kai per mažas ? g.gif pas mane ryškiai per didelis.... nu nežinau... jis sakė kad teigiamas, ne tik sakė bet ir išrašą turiu atsišvietusi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglinukas @ 2007 10 02, 17:12)
O geras  bigsmile.gif  tai gal irgi negerai kai per mažas ?  g.gif  pas mane ryškiai per didelis.... nu nežinau... jis sakė kad teigiamas, ne tik sakė bet ir išrašą turiu atsišvietusi... ax.gif

Tai gal pas mane cia normos parasytos, o koks pas mane neparasyta, nesuprantu???
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 10 02, 19:34)
Tai gal pas mane cia normos parasytos, o koks pas mane neparasyta, nesuprantu???

Žinok tikrai nežinau.. pas mane riba paraštya tik viena - DATL - 38''.. tai va ir kitų ribas atrodo nurodžiau, pati nieko nesumaišiau, nes rašiau iš atsakymų lapelių, kuriuos atsišviečiau... ax.gif tikiu kad pas tave šio tyrimo rezultatas 30, bet tai kaip tuomet išeina - kad pas tave per mažas krešumas g.gif nu nesąmonė blush2.gif
Ech sunku kai tiek daug nežinomybės... doh.gif ir iš viso dabar baisiai susinervinau, kada čia man reiks pradėti leistis tuos vaistus, kadangi pas mane net du faktoriai teigiami, tai reiškias pas mane dar krešesnis kraujas, o gydymas kaip visų... unsure.gif abu nėštumai savaime nutrūko dar nesulaukus širdelės plakimo, todėl šįkart labai bijau laukti, ypač kai ne viena iš čia apsilankiusių sako pradėję leistis tik sužinojusi kad laukiasi.. g.gif doh.gif negi man laukti tas dešimt dienų ir drebėti reikės... unsure.gif gal sakau bent po dvigubą dozę aspirino pagerti ??? doh.gif
Kažkoks košmaras doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglinukas: 03 spalio 2007 - 09:30
QUOTE(Eglinukas @ 2007 10 03, 10:28)
Žinok tikrai nežinau.. pas mane riba paraštya tik viena - DATL - 38''.. tai va ir kitų ribas atrodo nurodžiau, pati nieko nesumaišiau, nes rašiau iš atsakymų lapelių, kuriuos atsišviečiau...  ax.gif  tikiu kad pas tave šio tyrimo rezultatas 30, bet tai kaip tuomet išeina - kad pas tave per mažas  krešumas g.gif  nu nesąmonė  blush2.gif
Ech sunku kai tiek daug nežinomybės...  doh.gif ir iš viso dabar baisiai susinervinau, kada čia man reiks pradėti leistis tuos vaistus, kadangi pas mane net du faktoriai teigiami, tai reiškias pas mane dar krešesnis kraujas, o gydymas kaip visų...  unsure.gif abu nėštumai savaime nutrūko dar nesulaukus širdelės plakimo, todėl šįkart labai bijau laukti, ypač kai ne viena iš čia apsilankiusių sako pradėję leistis tik sužinojusi kad laukiasi..  g.gif  doh.gif negi man laukti tas dešimt dienų ir drebėti reikės...  unsure.gif  gal sakau bent po dvigubą dozę aspirino pagerti ???  doh.gif 
Kažkoks košmaras  doh.gif  doh.gif  verysad.gif

Pas manr irgi abu nėštumai nutrūko taip ir neatsiradus širdies plakimui.. schmoll.gif, man Abraitis iš pradžių sako gali pabandyti tik aspiriną gerti be tų leidžiamų vaistų, bet pasakiau, kad nenoriu bandyti, tai išrašė kaip visoms, aspirinas ir atsiradus širdies plakimui leidžiami vaistai. Bet kad jau ilgokai negaliu pastoti, o pastojus (tikiuosi taip bus) išprotesiu belaukdama tų širdies plakimų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 10 03, 10:57)
Pas manr irgi abu nėštumai nutrūko taip ir neatsiradus širdies plakimui..  schmoll.gif, man Abraitis iš pradžių sako gali pabandyti tik aspiriną gerti be tų leidžiamų vaistų, bet pasakiau, kad nenoriu bandyti, tai išrašė kaip visoms, aspirinas ir atsiradus širdies plakimui leidžiami vaistai. Bet kad jau ilgokai negaliu pastoti, o pastojus (tikiuosi taip bus) išprotesiu belaukdama tų širdies plakimų...  doh.gif

Jaučiu padarysiu aš taip - tik pastojusi skambinsiuosi Abraičiui, arba net nulėksiu pas jį ir pandysiu aiškintis ar tikrai man pakaks jo nurodytų priemonių, ir ką gali įtakoti anksčiau pradėti leistis vaistai, jei pasakys kad nieko, pradėsiu anksčiau, nes aš nei vieną nėštumą nesulaukiau tų 10 dienų užtrukusių mmm ... verysad.gif ti šįkart baisu rizikuoti...
ankstesniuose tavo postuose skaičiau kad pradėsi gerti KT, tai gal jau vieną ciklą sugėrei? ir vėl planuoji, žinau kad daug kam pavyksta patį pirmą ciklą po KT.. ax.gif linkiu ir tau to pačio 4u.gif
Aš pastojau abu kartus pakankamai greitai - pirmą po mėnesio, antrą po dviejų, kitą ciklą kuris prasideda kitą savaitėlę, startuosiu... meldžiu kad ir šį kartelį viskas pavyktų greitai, ir svarbiausia sėkmingai ax.gif
Kaži kur minte dingusi g.gif gal jau ką suplanavo, arba atstogauja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglinukas @ 2007 10 03, 11:17)
Jaučiu padarysiu aš taip - tik pastojusi skambinsiuosi Abraičiui, arba net nulėksiu pas jį ir pandysiu aiškintis ar tikrai man pakaks jo nurodytų priemonių, ir ką gali įtakoti anksčiau pradėti leistis vaistai, jei pasakys kad nieko, pradėsiu anksčiau, nes aš nei vieną nėštumą nesulaukiau tų 10 dienų užtrukusių mmm ... verysad.gif ti šįkart baisu rizikuoti...
ankstesniuose tavo postuose skaičiau kad pradėsi gerti KT, tai gal jau vieną ciklą sugėrei? ir vėl planuoji, žinau kad daug kam pavyksta patį pirmą ciklą po KT..  ax.gif  linkiu ir tau to pačio  4u.gif
Aš pastojau abu kartus pakankamai greitai - pirmą po mėnesio, antrą po dviejų, kitą ciklą kuris prasideda kitą savaitėlę, startuosiu... meldžiu kad ir šį kartelį viskas pavyktų greitai, ir svarbiausia sėkmingai  ax.gif
Kaži kur minte dingusi  g.gif  gal jau ką suplanavo, arba atstogauja  bigsmile.gif

Anuos kart pastuojau per pirmus ciklus, dabar taip greit nesigauna wub.gif
Papildyta:
Minte, kur tu????? bigsmile.gif
Raportuokis! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 10 03, 11:38)
Anuos kart pastuojau per pirmus ciklus, dabar taip greit nesigauna  wub.gif
Papildyta:
Minte, kur tu?????  bigsmile.gif
Raportuokis!  lotuliukas.gif

Iš visos širdies linkiu kad priekaištėlį mažiukas išgirstų ir greičiau atkeliautų pas tave wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglinukas: 03 spalio 2007 - 11:09
QUOTE(lauralin @ 2007 10 02, 13:47)
O vaistus leidaisi iki gimdymo? Ar nebuvo per skystas kraujas?Nes man skatino,kadangi nuo 38 savaites atsiranda rizika,kad gali atsiskirt placenta,tai as nustojau leistis para pries skatinima(viskas vyko Airijoj)

per pirma nestuma leidausi iki gimdymo, bet tik todel, kad 37 sav. atsiskyre placenta ir buvo skubiai atliktas cezaris, o su antruoju nestumu leidausi vaistus iki galo, tik paskutine para iki gimdymo gydytojas liepe nutraukt (man buvo planuojamas cezaris)
Atsakyti