Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek supertėvelis turi uždirbti?

QUOTE(Medinis @ 2007 09 26, 20:20)
gal galite pasakyti, kiek jūsų vaikui reikia pinigų, kad jūs būtumėt patenkinta? Ar jau nupirkote jam padevėtą formulę1, ar taupote naujai? Kur jis studijuos - Harvarde? Ar jau nužiūrėjote namuką netoli universiteto?
Galbūt paklausiu kitaip.. Ką jūs norite duoti savo vaikui?

lotuliukas.gif nejuokinkit, ne apie tokias sumas kalbos sukasi doh.gif Is diskusijos apie superteciu atlyginimus isplauke "isvada" kad supertetis uzdirba 1500lt.. tarkim ir supermama tiek pat... pasakiau kad tokia suma yra maza, gyvenant vilniuje ir turint paskola.. tiksliau neimanoma su tiek isgyventi. Mano vaikam reikia normalaus maisto, sumoket uz darzelius, valandines aukles, kelis burelius, kelias pramogas savaitgaliais.. po batus i sezona (nes kojos greitai auga) ir siek tiek rubu. Mano manymu labai nedaug noriu.. studijom deja nei Harvarde nei Oxforde neturiu.. ka gali zinot, a maž pasiseks iki to laiko kol reikes ir bus lotuliukas.gif Bet visi pasirodo moka dirzus susiverzti, visiems gerai kaip yra ir Indija yra gyvenimo budo pavyzdys wink.gif

I klausima ka as noriu duoti savo vaikui.. as nenoriu, as duodu ta ka noriu, bet cia jau ne apie pinigus kalba turetu buti... tik visi smerkia materializma, kaip blogiu blogi, bet niekur nuo to nedingsim.. nes visiems svarbu uzsitikrinti pagrindinius zmogaus poreikius.. su kiaurais batais man jokio kaifo vaiksciot lietui lijant... ir nereikia cia leliakint, kaip jus oru gyvas esat ir materialus dalykai jusu nejaudina, nes jei jums kiauri batai tinka, tai bent savo vaiko batais turetumete pasirupinti... taip kad pasakymas "0 irgi skaicius" visais neskamba is tevo lupu.
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 09 26, 21:38)
ir nereikia cia leliakint, kaip jus oru gyvas esat ir materialus dalykai jusu nejaudina, nes jei jums kiauri batai tinka, tai bent savo vaiko batais turetumete pasirupinti... taip kad pasakymas "0 irgi skaicius" visais neskamba is tevo lupu.

tiesą sakant aš dabar sėdžiu Helsinkyje, 5* viešbučio bare, po sočios vakarienės, prieš mane bokalas alaus už 28 litus. Šalia pianinu jaunuolis skambina ramias, mano virškinimą skatinančias melodijas.. Ar man to reikia? Ne...
Jūs nepatikėjote..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 26, 20:48)
tiesą sakant aš dabar sėdžiu Helsinkyje, 5* viešbučio bare, po sočios vakarienės, prieš mane bokalas alaus už 28 litus. Šalia pianinu jaunuolis skambina ramias, mano virškinimą skatinančias melodijas.. Ar man to reikia? Ne...
Jūs nepatikėjote..

Kodel tureciau nepatiketi? Negi jus cia ateinate meluoti? Tiesiog net sededamas paciam pigiausiam Vilniaus motelyje ir gerdamas is bambalio pigiausia alu, jus turetumete uz tai moketi.. moketi nereikia tik uz pagulejima pakrumej ir pietus is konteinerio bigsmile.gif ar jums to reikia? nezinau ir man nelabai rupi 4u.gif
Atsakyti
kad SM butu patenkinta, tevelis turi uzdirbti tiek, kad SM galetu pirkti tinkamiausias sauskelnes savo vaikui ir nezinotu, kiek jos kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(širšė @ 2007 09 26, 21:54)
kad SM butu patenkinta, tevelis turi uzdirbti tiek, kad SM galetu pirkti tinkamiausias sauskelnes savo vaikui ir nezinotu, kiek jos kainuoja.

jau kokia tūpa turėtų būt SM-a ,kad pirkdama nežinotų kiek kainuoja sauskelnės lotuliukas.gif gal tada tarnaitė jas pirktų ,o ji nežinotų?
Atsakyti
prie ko cia tūpumas?
as nezinau, kiek kainuoja pienas- as perku toki, koks man patinka, ir man visiskai neidomu, kokia jo kaina- 2 ar 5Lt. nes man nesvarbu, kiek as sumokesiu prie kasos - 100 ar 120. tai nieko nekeicia. nes uzdirbu pakankamai, kad galeciau nesukt sau del to galvos. tik tiek. elementarus poreikiai, kuriu patenkinimas nekelia problemu.
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 09 26, 21:53)

gal aš praleidau, bet vir dėlto - kokia pinigų suma padarytu jus patenkinta?
Beje, ar esate gėrusi odekoloną ir užkandusi pažaliavusia dešra?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 26, 21:15)
gal aš praleidau, bet vir dėlto - kokia pinigų suma padarytu jus patenkinta?

As esu patenkinta dabar, "padarys patenkinta" jau neaktualu bigsmile.gif Patenkinta tuom, kad nereikia skursti. O tokiu delikatesu ragauti neteko, labiau vertinu makaronus uz 2lt.
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 09 26, 22:20)
As esu patenkinta dabar, "padarys patenkinta" jau neaktualu  bigsmile.gif Patenkinta tuom, kad nereikia skursti.

nuostabu... Taigi jums visiškai tenkins jūsų šeimos pajamų didėjimas po 5 proc/metus? O pagal ką sprendžiate, kad neskurstate? Kada paskutinį kartą jūsų nuotraukos buvo žurnale?
Atsakyti
QUOTE(širšė @ 2007 09 26, 22:14)
prie ko cia tūpumas?
as nezinau, kiek kainuoja pienas- as perku toki, koks man patinka, ir man visiskai neidomu, kokia jo kaina- 2 ar 5Lt. nes man nesvarbu, kiek as sumokesiu prie kasos - 100 ar 120. tai nieko nekeicia. nes uzdirbu pakankamai, kad galeciau nesukt sau del to galvos. tik tiek. elementarus poreikiai, kuriu patenkinimas nekelia problemu.

ai jau nepyk ,bet man tai tūpumas ir tiek .Aš kai kas antra diena perku maistą (sauskelnes aišku rečiau) -tai mintinai galiu tau kainas pasakyt.Na nebent kai kasdien brangsta kažkas ,tai galiu suklysti.
Atsakyti
dieve padek, bet nelaikau saves tūpa, jei savaitej tris- keturis kartus apsipirkinedama neturiu supratimo, kiek kainuoja elementarus maisto produktai- kazkaip yra daugiau apie ka galvoti, nei maisto kainos.
Atsakyti
aš gal irgi negalvoju "apie maisto kainas",bet aš ne akla -aš jas MATAU ir žinau kiek pampersai kainuoja.
O jei esi tokio lygio ,kaip koks ministras nežinantis ką atsakyt žurnalistui "kiek kainuoja litras pieno"?
tipo ,jau kokie jie pasikėlę mum tada atrodo ,nes gal krautuvėse nesilanko ....o tu tai lankaisi,tai turbūt atminties regimosios neturi
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 09 26, 22:15)

jau geriau alkana pasėdėčiau -nei tokį šūdą valgyčiau blink.gif
Atsakyti