QUOTE(Medinis @ 2007 09 26, 06:59)
o kodėl gi ir ne? Jei pasakysiu, kad tenka aiškinti medinukui, jog juodieji ikrai netinka šerti šumims, pasiguosiu, kad šiame pasaulyje visos nuostabios vietos jau užterštos arba nebeįdomios... Ir dar viena problema - mėgstamas žmonos dizaineris serga ir negali atvažiuoti priimti užsakymo pirštinėms, o jokio kito žmona nenori.. Man taip sunku..
nereikia iki krastutinumu, bet kai reikia vaika maitinti kruopom, nes mesos ner uz ka nupirkt ir pasakyt, kad tu su visais i spektakli neisi, nes as neturiu 5lt, nu jau atleiskit... kam tada is viso reikia vaikus gimdyti.. o jei jau juos turi, tai elementariais dalykais, tokiais kaip maistas, namai, keletas bureliu ir minimaliom pramogom turi aprupinti
Milli, as nekalbu apie 5 ledu porcijas kasdien, nereikia tokiu nesamoniu kalbeti niekas nekalba apie "pirkima ka jie nori".
Beje, viena seima pazistu.. siuo metu jie planuoja 2 vaikeli.. pirmam gydytojai akinukus israse, skambina, praso paskolint pinigu, nes neturi uz ka nupirkt, skambina praso paskolint 50lt ant maisto.. ir zinau kad negrazins, nes jau n zmoniu skolingi.. bet PLANUOJA antra vaika.. man protu nesuvokiami tokie dalykai.. ir pezekit ka norit apie "kiek yra tiek uztenka", bet kai turi vaiku, tai privalai juos aprupint.. bent minimaliai
Papildyta:
Beje, cia tema apie tai, kiek reikia uzdirbti, kad buti
patenkintam, o ne kaip pratemt nuo algos iki algos

Ir Milli pasakymas "skoliniesi, jei neuztenka dar.. dirzus verziesi"

Galeciau geru patarimu ir ta tema padalinti

Tik jauciasi toooks nenormalus puolimas is tu puses, kuriem javnai (atsiprasau uz skolinta zodi) tu pinigu truksta.. o blogiausia tai, kad tai bandoma pateikti kaip privaluma

Man negeda pasakyt kai ju truksta, bet as ieskau kur ju gaut, o ne ivardinu tai kaip "kiti ispindeje, nes turi daugiau"