Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek supertėvelis turi uždirbti?

QUOTE(Pukis @ 2007 09 26, 09:32)

kuriais posto sakiniais dziaugiesi? Kuriai daliai pritari?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 26, 06:59)
o kodėl gi ir ne? Jei pasakysiu, kad tenka aiškinti medinukui, jog juodieji ikrai netinka šerti šumims, pasiguosiu, kad šiame pasaulyje visos nuostabios vietos jau užterštos arba nebeįdomios... Ir dar viena problema - mėgstamas žmonos dizaineris serga ir negali atvažiuoti priimti užsakymo pirštinėms, o jokio kito žmona nenori.. Man taip sunku..

nereikia iki krastutinumu, bet kai reikia vaika maitinti kruopom, nes mesos ner uz ka nupirkt ir pasakyt, kad tu su visais i spektakli neisi, nes as neturiu 5lt, nu jau atleiskit... kam tada is viso reikia vaikus gimdyti.. o jei jau juos turi, tai elementariais dalykais, tokiais kaip maistas, namai, keletas bureliu ir minimaliom pramogom turi aprupinti rolleyes.gif

Milli, as nekalbu apie 5 ledu porcijas kasdien, nereikia tokiu nesamoniu kalbeti niekas nekalba apie "pirkima ka jie nori".

Beje, viena seima pazistu.. siuo metu jie planuoja 2 vaikeli.. pirmam gydytojai akinukus israse, skambina, praso paskolint pinigu, nes neturi uz ka nupirkt, skambina praso paskolint 50lt ant maisto.. ir zinau kad negrazins, nes jau n zmoniu skolingi.. bet PLANUOJA antra vaika.. man protu nesuvokiami tokie dalykai.. ir pezekit ka norit apie "kiek yra tiek uztenka", bet kai turi vaiku, tai privalai juos aprupint.. bent minimaliai 4u.gif
Papildyta:
Beje, cia tema apie tai, kiek reikia uzdirbti, kad buti patenkintam, o ne kaip pratemt nuo algos iki algos doh.gif Ir Milli pasakymas "skoliniesi, jei neuztenka dar.. dirzus verziesi" doh.gif Galeciau geru patarimu ir ta tema padalinti tongue.gif lotuliukas.gif Tik jauciasi toooks nenormalus puolimas is tu puses, kuriem javnai (atsiprasau uz skolinta zodi) tu pinigu truksta.. o blogiausia tai, kad tai bandoma pateikti kaip privaluma unsure.gif Man negeda pasakyt kai ju truksta, bet as ieskau kur ju gaut, o ne ivardinu tai kaip "kiti ispindeje, nes turi daugiau" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 09 26, 07:52)
pirma puslapiuka atsiversk ir skaityk nuo pradziu tik tada suprasi mirksiukas.gif

dėkui už ifo -vakar dakaliau skaityt temą lotuliukas.gif

SM ir pačios turi mastyti kaip uždirbti daugiau pinigėlių sau ir savo vaikam.Siekt karjeros ,mokytis ,o ne tik laukti kol Supertėtis atneš.Juk visų teisės dabar lygios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azali @ 2007 09 26, 17:13)
dėkui už ifo -vakar dakaliau skaityt temą lotuliukas.gif

SM ir pačios turi mastyti kaip uždirbti daugiau pinigėlių sau ir savo vaikam.Siekt karjeros ,mokytis ,o ne tik laukti kol Supertėtis atneš.Juk visų teisės dabar lygios 4u.gif

Žinai, aš tau pritariu... Va mano SM iki 27 nesugebejo pasiekti aukstojo issilavinimo, darbas ir mokslai KTĮ (kur tėvai įkiš), o skyrybų metu jau atkreiptinas dėmesys į tris kartus didesnes ST pajamas lotuliukas.gif va tada ir prasideda... 1000 litų alimentų vaikui, nes mamytė šaltai baltai... Gerai, kad ne visos tokios.
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 09 26, 17:08)
Beje, cia tema apie tai, kiek reikia uzdirbti, kad buti patenkintam, o ne kaip pratemt nuo algos iki algos  doh.gif 

Butent. Aciu uz priminima. Tema apie tai, kiek reikia, kad butum patenkintas(a). Mano atsakymas - nei kiek. Nes buti patenkintam priklauso ne nuo pinigu.
Kodel zmones lygina save su kitais? Vat sito as nesuprantu. Ko reikia? Pavalgyti, stogo virs galvos, ko dar? Ar tikrai tai turi buti namas? Nuosavas butas? Kambarys pas tevus? Ar reikia valgyti prabangiuose restoranuose, kavinese, valgyklose, namie ar is konteineriu? Ar tikrai yra skirtumas? Ne cia pasitenkinimas, tikrai ne cia.
Vat kalbejau siandien su zmogum is indijos. Jo seima pragyvena per menesi is 20-25 USD. Ir jis nesijaucia vargsas. Visiskai. Taip, jis zino, kad galima gyventi uz daugiau pinigu, jis stengiasi juos uzdirbti, bet jis sako - viskas ok, gyvenu neblogai. Greitai alga pakels...
Noriu pasakyti tik tiek - pasitenkinimas priklauso tik nuo to, kas tave patenkina. Nera cia sumos, nera vertinimo kriteriju.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 26, 18:43)
Vat kalbejau siandien su zmogum is indijos.

Budistai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 09 26, 18:53)
Budistai...  rolleyes.gif

Gal induistas ar kaip ten jie vadinami... Ne musulmonas, apie Dalai Lama nekalbejom.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 26, 17:43)
Butent. Aciu uz priminima. Tema apie tai, kiek reikia, kad butum patenkintas(a). Mano atsakymas - nei kiek. Nes buti patenkintam  priklauso ne nuo pinigu.

Taigi tema apie pinigus doh.gif Ir gyvenam mes ne Indijoj, ir vaikai pliki basi po kiemus nevaiksto.. ir apskritai lengviausia galvoti apie save, medituoti ir sakyti.. jus visi durneliai materialistai, vaikui gerai taip kaip yra.. nereik jam nieko, medituos kartu ir bus laimingas... rolleyes.gif As gyvenu pagal kitokias taisykles...
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 09 26, 18:59)
1. Taigi tema apie pinigus  doh.gif 
2. As gyvenu pagal kitokias taisykles...

1. Taip, apie pinigus. Nulis - taip pat skaicius.
2. Ar manote, kad jusu taisykles vieninteles teisingos? Ar jus tikrai suprantate tas taisykles?
Kiek asmeniskai jums reikia pinigu, kad butumete patenkinta? Vienas skaicius?

Savo atsakyma jau pateikiau - man 0.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 26 rugsėjo 2007 - 18:06
QUOTE(Medinis @ 2007 09 26, 18:04)
2. Ar manote, kad jusu taisykles vieninteles teisingos? Ar jus tikrai suprantate tas taisykles?

1. 4u.gif
2. mano taisykles man, jusu - jums, tik kai reikalas pradeda liesti vaikus, turetu buti tam tikros ir siek tiek bendros taisykles... tai labiausiai pazeidziama visuomenes dalis, kuria feikia rupintis, o ne filosofuoti kaip yra gerai indijoj gyvent uz 20 doleriu.. pamirstant kad gyvenam LT rolleyes.gif

3. As jau rasiau, galit paskaityti.. pinigu niekada ne per daug, patenkita kai soti ir turiu kur prigult pamiegot, taciau ne tik apie save galvoju, nes turiu vaikus ir visai nenoriu sakyt, vaikeli, siandien nevalgysim, valgysim rytoj.. paziurek.. visa afrika badauja, o maistas kas antra diena tik i sveikata.. galeciau prifilosofuoti n+1 teorija, kad pateisinti save.. tik nematau reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 26, 19:04)

4u.gif
Doktorantas galvoja , vat parašysiu n+1 disertacija, gal būt nobelio premiją gausiu , turėsiu krūva pinigų - būsiu laimingas gulėsiu sau po palme ir nieko neveiksiu.
Afrojuodaodis ir taip guli sau po palme.
Kaip ir gerai viskas su nuliu, bet STOP o kur mamytė ar sutiks
wub.gif smileysex.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 09 26, 19:21)
3. As jau rasiau, galit paskaityti.. pinigu niekada ne per daug, patenkita kai soti ir turiu kur prigult pamiegot, taciau ne tik apie save galvoju, nes turiu vaikus ir visai nenoriu sakyt, vaikeli, siandien nevalgysim, valgysim rytoj.. paziurek.. visa afrika badauja, o maistas kas antra diena tik i sveikata..

gal galite pasakyti, kiek jūsų vaikui reikia pinigų, kad jūs būtumėt patenkinta? Ar jau nupirkote jam padevėtą formulę1, ar taupote naujai? Kur jis studijuos - Harvarde? Ar jau nužiūrėjote namuką netoli universiteto?
Galbūt paklausiu kitaip.. Ką jūs norite duoti savo vaikui?

Atsakyti