Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek supertėvelis turi uždirbti?

Kuo daugiau, tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2008 07 07, 09:10)
Kas cia per tema?  blink.gif  doh.gif Gal reiktu sakyti: "kiek turi uzdirbti SM kad gerai jaustusi pati?"!!!

Taip tema skambėtų žymiai geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2008 08 01, 21:28)
na cia paskaiciusi,tai gyvetat puikiai....man nors 2000pajamu kas duotu g.gif ..is teveliu nemanau kad reikia tiketis visko,pacios turim taip pat savom islaidom uzsidirbti g.gif .palaikau dirbancias mirksiukas.gif ,bet kad 15 000 sumom per menesi uztekti pragyventi,tai manau cia jau beprotybe...nezinau ka turi pirkti ,balbus keisti kas menesi g.gif ,arba jau damos super laidzios g.gif ...cia tik mano nuomone,niekas nepriimkit i sirdi asmeniskai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų šeimai 4500 kaip ir pakanka normaliam gyvenimui ax.gif
Atsakyti
Kai pasiskaitai, kad žmonės užkala apie 10 ar 15 tūkst. per mėnesį ir jiems dar norėtųsi daugiau iki pilnos laimės, tai žandikaulis tik atvėpsta... Žinoma, žmogus toks padaras - kuo daugiau turi, tuo daugiau norisi ir tai visiškai natūralu bei nieko smerktino nėra, tiesiog kai palyginu savo bei žmonos pajamas (bendrai apie 3500-4000 per mėnesį), tai tik pasvajot galiu bent apie 5000 Lt per mėnesį, jau nekalbant apie 10000 ar 15000 smile.gif
P.s. abu su aukštuoju, abu dirbam pagal specialybes.
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2008 10 27, 11:30)
Kai pasiskaitai, kad žmonės užkala apie 10 ar 15 tūkst. per mėnesį ir jiems dar norėtųsi daugiau iki pilnos laimės, tai žandikaulis tik atvėpsta... Žinoma, žmogus toks padaras - kuo daugiau turi, tuo daugiau norisi ir tai visiškai natūralu bei nieko smerktino nėra, tiesiog kai palyginu savo bei žmonos pajamas (bendrai apie 3500-4000 per mėnesį), tai tik pasvajot galiu bent apie 5000 Lt per mėnesį, jau nekalbant apie 10000 ar 15000 smile.gif
P.s. abu su aukštuoju, abu dirbam pagal specialybes.

Manau cia kiek zmones betures, visada nores daugiau. biggrin.gif Juk viskas brangsta ir t.t.
Atsakyti
Na man tai didelio skirtumo kiek MB uzdirba nera, nes nepasakyciau, kad man ju skiria, net mano gimtadienio proga nusipirko sau namu kino sistema, o as likau be dovanos... Tai va man daug svarbiau keik uzdirbu pati
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2008 10 30, 20:52)
Na man tai didelio skirtumo kiek MB uzdirba nera, nes nepasakyciau, kad man ju skiria, net mano gimtadienio proga nusipirko sau namu kino sistema, o as likau be dovanos... Tai va man daug svarbiau keik uzdirbu pati

zinai ka, tavo vyras tikras nieksas! o tau imk balioniuka 4u.gif ir pralinksmek.
Atsakyti
QUOTE(anuka @ 2008 10 30, 20:13)
zinai ka, tavo vyras tikras nieksas! o tau imk balioniuka  4u.gif  ir pralinksmek.

drinks_cheers.gif Tikrai, nu kas čia per vyras? Savanaudis kažkoks. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anuka @ 2008 10 30, 20:13)
zinai ka, tavo vyras tikras nieksas!

Paskaičiuokim... Pasaulyje dabar gyvena 6,700,000,000 žmonių. Tarkime jie kasdien kažką nusiperka. Metuose yra 365 dienos. Viena iš tų dienų yra <Mamyte_Ausryte> gimtdienis.... Ką tai reiškia? O gi tai, kad pasaulyje gyvena 6,700,000,000 niekšų.
Balionų neužteks....
Atsakyti
Čia tema ne apie dovanas , bet ...Žinau tokių šeimų , kuriose per gmtadienius tariamasi , kokio buities daikto tuo metu reikia ...Ir tai pavadinama gimtadienio dovana...Jų reikalas...Bet man kažkaip "be ryšio".Dovana turėtų būti asmeniška.Nebūtinai brangi ar vertinga (pinigine išraiška),bet skirta tam žmogui išimtinai.
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 10 31, 11:45)
Čia tema ne apie dovanas , bet ...Žinau tokių šeimų , kuriose per gmtadienius tariamasi , kokio buities daikto tuo metu reikia ...Ir tai pavadinama gimtadienio dovana...Jų reikalas...Bet man kažkaip "be ryšio".Dovana turėtų būti asmeniška.Nebūtinai brangi ar vertinga (pinigine išraiška),bet skirta tam žmogui išimtinai.

susitarimo ir požiūrio/poreikio reikalas... aš kažkada saviškiui pirkau.... keptuvę bigsmile.gif na mums jos reikėjo, o jis viską turėjo, nu viską: nuo rūbų, iki kosmetikos, higienos, iki visokių raktų pakabukų, piniginių, laikrodžių, apatinio trikotažo... nu kam apsikrauti nereikalingais daiktais ar niekučiais? g.gif čia grynai nuo žmogaus priklauso, kitam daug geriau praktiškumas, nei šiaip kažkas ax.gif

o į temą - tai manau, kad žmogus toks bjaurus padaras, kad niekada negana, todėl sumom net neverta vardinti, nes jei šiandien parašyčiau, kad noriu 20 000 lt per mėnesį ir jei rytoj tiek uždirbsim, tai jau rytoj vakare norėsiu 50 000 lt mirksiukas.gif

tai va... na čia toks pavyzdys tik, bet manau, kad jis daugumai pritaikomas, išskyrus galbūt išskirtinai dvasingus žmones ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti