Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek supertėvelis turi uždirbti?

Man nera labai svarbu, kiek uzdirba vyras, nes nera jokio noro leist jo pinigus. As ir pati galiu uzsidirbt ir tikrai jausciausi nesmagiai prasydama vyro pinigu schmoll.gif Kiekvienas turi turet atskirai savo pajamu, kad nesijaustu kazkokie suvarzymai. Be to, kaip galima saugiai jaustis kai esi tik vyro islaikoma??? g.gif Juk viena diena gali atsirast geresne uz tave ir tu liksi ant ledo ir be tu 10 tukst litu, kuriu cia visos taip noretu. Gal tai ir imanoma eiliniam darbininkui, bet tikrai ne mazuosiuose miestuose, tai vadinasi, jei vyras gauna maziau- jis jau nebe vyras??? blink.gif Man uztenka, kad maniskis gauna 5-8 tukst ir tai jo neprasau pinigu, jis uz buta sumoka, kitus mokescius ir ramu, o as savo alga dedu kur man reikia, neklausineju kur jis deda savo, tik pamatau karts nuo karto namie visokiu nauju dalykeliu ir tiek smile.gif
Atsakyti
na ir gobsios jus doh.gif na negauna mano vyras 10000. bet ir as gi dirbu. naaaa kol kas nedirbu blush2.gif ikrus saukstais nevalgom, bet tikrai uztenka. paslaugos, maistas... viska apmoka jis.jis neslepia savo algos, bet as ir netikrinu kur ir kiek jis leidzia. o del to kiek jis turi uzdirbt. kiek begautu visada bus mazai. auga pajamos, auga poreikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lambda @ 2007 10 11, 14:31)
4u.gif Ax, kamuoja mane tikrasvargas  blush2.gif essen.gif užtenka  alc.gif netraukia bet norejau paklausti paprasto o pas jus visi imoneje nuo 10000 Lt į rankas gaunate.

jooo, paskaiciau ir as cia mamu komentarus ir prisijungiu prie taves, t.y. gal daugiau tavo klausimo 4u.gif
aisku kad uzdirbt 10000 yra super gerai (nu kazkam cia minimum kiek reiketu pragyvenimui), bet nesuprantu ko lietuviai skundziasi kad blogai gyvena jei tokias babkes uzdirba.
Na mano vyras tiek tikrai negauna, bet kazkaip man uztenka tiek kiek yra, kaip jau pasake mmamuliuke auga pajamos - auga ir poreikiai 4u.gif
Atsakyti
Manau kad tiksliais skaiciais (simtais ir tukstanciais) nelabai galima apibrezti kiek teveliai turi uzdirbti, kiekvienai kitaip pagal poreikius. Pagal mane, suma turi buti tokia, kad moteriai butu finansinis uztikrintumas kad jei reikes bus galima ir nedirbti - o cia jau kiekvienos asmeninis pasirinkimas, ar siaip nedirbti kad nereikia ar nenori ar pvz pasigimdyti leliuka ir but ramiai kad uzteks pinigeliu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 26, 21:09)
štai, pagaliau. Eilinis lietuvis nori būti toks, kaip eiliniai lietuviai. Jei jis toks nėra - jis nelaimingas. Tavo gyvenimo kokybės lygis, tavo pasitenkinimas gyvenimu priklauso nuo kitų... Norit patarimo? Jei norite pasijusti visiškai patenkinta, kelkitės gyventi į Indiją. Jei norite suprasti, kad jūs ubagė- į Daniją. Tai kas gi jūs - turtuolė ar vargšė?

Na taip kai i Danija atvaziuoji kaip turistas, gali pasijausti kaip ubagas. BET - pas juos socialine sistema veikia taip puikiai, kad danu ubagu nera (nebent patys pasirenka toki gyvenimo buda biggrin.gif ) lygiai kaip nera daug labai turtingu - mokesciai valstybei iki 70% jei daug uzdirbi
Atsakyti
zinoma, kad turi buti svarbu, kiek vyras uzdirba. o jei tau nelaime ir negalesi dirbti? vyras turi buti pajegus islaikyti save, zmona ir vaikus. aisku, kai dirba abu-dar geriau. mano nuomone, vyras turetu gauti bent jau 3000
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 06 25, 22:36)
zinoma, kad turi buti svarbu, kiek vyras uzdirba. o jei tau nelaime ir negalesi dirbti? vyras turi buti pajegus islaikyti save, zmona ir vaikus.

O kai vyras nuo darbo susirgs ir nebegalės gauti pinigų?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 06 26, 07:50)
O kai vyras nuo darbo susirgs ir nebegalės gauti pinigų?

Tai tada išmeti lauk ir kitą parsivedi... Čia kvailas juokas, jei ką...

O jei į temą, tai kažkas pasakė, kad laimingas ne tas kur daug turi, bet tas kuriam mažai reikia. Dirbam abu ir džiaugiamės tuo ką (ir kiek) turim. Bus daugiau - valio, bus mažiau - užteks kiek bus.
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2008 06 26, 08:07)
O jei į temą, tai kažkas pasakė, kad laimingas ne tas kur daug turi, bet tas kuriam mažai reikia.

Ne "tas, kuriam mažai reikia". o "tas, kuriam užtenka". Pagalvojus - labai didelis skirtumas tarp šių sąvokų.
Atsakyti

Laimingas nesi, kai turi viska ko nori, bet kai nori to, ka tu pats turi.
Atsakyti
Šiai dienai SUPERTETIS turi į šeimą parnešti 3000 lt. grynu litų. Aš bent jau bučiau tikrai laiminga
Atsakyti
Anksčiau gaudavo mažai, bet turėdavo daug laiko ir negrįždavo nusikalęs po darbo dienos. Dabar gauna daug, bet visi ant galvos lipa, skambinėja po darbo, siunčia į komandiruotes ir pan. Kas iš to, kad tų pinigų gana daug, jei net atostogaut dviem savaitėm nėra kada nuvažiuot. O jo pinigų neleidžiu, jis perka maistą, o savo poreikius ir iš savo pašalpos galiu patenkint.
Atsakyti