Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek supertėvelis turi uždirbti?

QUOTE(Ozito @ 2011 10 12, 13:33)
nu ok, turi tu ten patirti, moki kalbas ir t.t. iskart isidarbines negausi vis tiek 6000, pradedi nuo maziau jug, paskui ten kyli, ilga istorija

tai zinoma. o jus norit visko iskart pirma diena? bigsmile.gif
Atsakyti
tai kaip jau cia eleina draugo nera? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 10 12, 17:32)
tai kaip jau cia eleina draugo nera?  bigsmile.gif  g.gif

tai kad man vienai labai gerai smile.gif
Atsakyti
supratau... o siaip, idomu, ar galima superteveli versti uzdirbti daugiau, zinant kad vaikas maziau ji matys, ypac tu vaiku, kurie ir taip mazai tecius mato??? g.gif g.gif ar paciai daugiau dirbt - ir vaikas mane maziau matys? g.gif vot dilema... kad vaikai butu patenkinti. g.gif ..
Atsakyti
uzdirbt turi tiek kad eidamas i parduotuve pirktum ne tai ka reikia, o tai ka nori
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 10 13, 00:22)
supratau... o siaip, idomu, ar galima superteveli versti uzdirbti daugiau, zinant kad vaikas maziau ji matys, ypac tu vaiku, kurie ir taip mazai tecius mato??? g.gif  g.gif ar paciai daugiau dirbt - ir vaikas mane maziau matys?  g.gif vot dilema... kad vaikai butu patenkinti. g.gif ..

as manau, kad nereikia nukrypt nei i viena krastutinuma. geriausiai rast aukso viduri, kad visi butu patenkinti wink.gif

QUOTE(Ozito @ 2011 10 13, 08:00)
uzdirbt turi tiek kad eidamas i parduotuve pirktum ne tai ka reikia, o tai ka nori

niekada nepalaikiau ir nepalaikysiu besaikes vartojimo kulturos. paziurejus i kai kuriu norus, tai bloga kartais daros..
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2011 10 12, 13:33)
nu ok, turi tu ten patirti, moki kalbas ir t.t. iskart isidarbines negausi vis tiek 6000, pradedi nuo maziau jug, paskui ten kyli, ilga istorija

smile.gif jei turi ir SEKMINGA darbo patirti ir moki reikalingas uzsienio kalbas tikrai realu rasti darba uz 6000 ir daugiau. Bet tam zinoma reikia puikiai moketi tiek GIMTAJA tiek ir kita kalba ir bent jau rasyti be klaidu mirksiukas.gif
Papildyta:
o man dar zinot kas idomu - vat visi rekia kad lietuvoj uzdarbis yra 1000 - 1500 pas dauguma zmoniu. Gyvenam mes gan naujam rajone, daug jaunu seimu su mazais vaikais. Galiu lazintis kad bent puse is ju jei ne daugiau, gyvena bustuose, kurie yra ikeisti bankui ir turi paskolas oi kokias. Tai vat jus man pasakykit, IS KO jie moka tas paskolas jei teuzdirba 1000 lt? O jei nusipirko butus be paskolu tai irgi ne is 1000 algos.
Ir dar - musu seimos pajamos siuo metu yra apie 5000 lt. To uztenka butiniausioms reikmems - maistui, drabuziams (vaikams is padevetu perkam), batams, saskaitoms apmoketi ir pan. O isejus i miesta ir zvilgtelejus i kokia kavine - pilna zmoniu. Mes pvz su savo pajamom neturim atliekamu pinigu eiti i kavines. Tikiu kad ten irgi sedi ne minimumus uzdirbantys. Tai vat ir klausimas - KUR tie vargsai susislepe tuno?
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2011 10 13, 08:00)

na jau. Norai žinot kokie gali būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 13, 09:02)
1. smile.gif jei turi ir SEKMINGA darbo patirti ir moki reikalingas uzsienio kalbas tikrai realu rasti darba uz 6000 ir daugiau. Bet tam zinoma reikia puikiai moketi tiek GIMTAJA tiek ir kita kalba ir bent jau rasyti be klaidu mirksiukas.gif
2. Tai vat ir klausimas - KUR tie vargsai susislepe tuno?

1. drinks_cheers.gif thumbup.gif
2. As sau sita klausima irgi uzduodu labai daznai smile.gif atsakymo dar neradau. kazkaip pas mus mistiskai atrodo viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 13 spalio 2011 - 08:43
jokiu budu nenuvertinu vargingiau gyvenanciu seimu, bet man atrodo kad zmones ir islaidauja be saiko...sakau, uztenka praeit pro miesta ir ikist nosi i kelias kavines. Vakarais visos pilnos. Jokios krizes nesimato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 13, 12:21)
jokiu budu nenuvertinu vargingiau gyvenanciu seimu, bet man atrodo kad zmones ir islaidauja be saiko...sakau, uztenka praeit pro miesta ir ikist nosi i kelias kavines. Vakarais visos pilnos. Jokios krizes nesimato  schmoll.gif

ten zinoma ne vargsai sedi, bet kad uzeit i kavine arbatos/kavos ar keliu bokalu, daug pinigu ir nereik, galima su 10 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kapec @ 2011 10 13, 16:06)
ten zinoma ne vargsai sedi, bet kad uzeit i kavine arbatos/kavos ar keliu bokalu, daug pinigu ir nereik, galima su 10 Lt smile.gif

na zinai kai musu seimyna nemaza tai mums ir tie 10 litu suskaiciuoti. Zinoma, leidziam sau ir arbatos ir alaus ir vyno netgi, bet visa tai galima daryt namie smile.gif
Na gerai, kitas pavyzdys - parodykit man, kiek is tu bedarbiu ar minimuma uzdirbanciu neturi mob.telefono? Irgi sakysit daug nekainuoja, bet 10 + 10 jau ir 20, o minimumas tai 650, nekas ir lieka.
Va pazistu moteriske, teta mano, yra isankstinej pensijoj. Pajamos yra apie 400 lt i menesi. Va ji tai tikrai taupo, nors mobiliaka zinoma turi biggrin.gif
Atsakyti