na tie trys vaikai. Gerai aiskinu - primas nestumas buvo planuotas ir labai lauktas, ens pastojau sunkiai tik su gydytoju pagalba. Gime dvyniai. Va jums jau du vaikai. Po pusantru metu prasidejo santykiu krize. Na kam nepasitaiko. Buvo juodu dienu buvo sviesesniu. Viena tokia sviesesne diena pasidalinom lova, saugojomes. Turim ka turim. Ar gimdyti vaika nuo nemylimo vyro? Nebuvo tokiu svarstymu. Jei jau sugebejom sugult, sugebesim is uzaugint. Pastojimas - neitiketinas. Zinant visa mano nevaisingumo istorija, sikart uzteko vieno VIENINTELIO karto ta menesi. NEITIKETINA! Turim nuostabia dukryte. Ne sekundes nesigailiu kad ji yra. Negimdyti reikejo? Paskaiciuoti finansines galimybes? Atsizvelgti i santuokos krize? Turbut. Butu protinga.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 10 26, 11:32)
Ir dar, Vytaute, meile yra, as tai zinau, neziurint i visus isbandymus, kuriuos teko patirti musu seimai per 25 metus, dristu teigti, jog myliu ir esu mylima. Tiesa, buvo metas kai as tuo abejojau, bent jau tuo, kad vyras mane myli, nes jis, anot manes, per mazai stengesi issaugoti musu seima. As buvau neteisi, zmogus negali issokti auksciau savo galvos, visi mes turime savo ribas, tiesiog kartais reikia priimti zmogu tokiu, koks jis yra.
tas tikejimas veda mane pirmyn. Ner dabar aistros, yra daug pykcio, daug nuoskaudu ir viso kito. Bet matyt ne taip paprasta bus mums issikirti. Jau buvom beveik apsisprende ir tada atejo dukrele. Priemem tai kaip zenkla ir sutarem bandyti. Va ta ir reiskia apsisprendimas myleti. Su dukrele beje, buvo taip pat. Po gimdymo uzpuole juoda pogimdyvine depresija. Speju del to kad netekau daug kraujo ir labai nusilpo sveikata. Dukrytei nejauciau NIEKO! tai buvo kraupu. Padejo tik tikejimas kad tai laikina. Taigi vel buvo apsisprendimas myleti...
Ei, mes labai nukrypom nuo temos

griztant prie finansu - jei ju butu daugiau, pasisamdyciau zmogu kad man pagelbetu su vaikais. REzultate - nebuciau tokia pavargus, daugiau demesio skirciau tam paciam vyrui ir tu jausmu kurstymui, buciau svelnesne vaikams. Galu gale, kas laaabai svarbu, skirciau laiko SAU!
Papildyta:
QUOTE(MK. @ 2011 10 26, 11:02)
meilė kaip ugnis, ją reikia kurstyti ir ja rūpintis.
be abejo reikia. keliames mes 7 - 7.30. Keiciu dukrytei sauskelnes, prausiu, begu praustis pati, tada greit ruosiu pietums kazka, pusryciais paprastai pasirupina vyras, greit greit visi pavalgom ir lekiam i lauka. 9, veliausiai 9.30 turim buti lauke, nes kitiap mazoji isiklykia - miego nori. Na lauke kaip lauke. Vaikstom, zaidziam. 13 val griztam., Greit puolu daryti pietus kiek dar nepadaryta ryte.Jei speju - plaunu grindis (kasdien, del mazosios alergijos). Nuo 14 iki 16 miegas. Jei dukryte miega - turiu guleti salia, laikyti rankeles. Sis laikas man labiausiai i poilsi panasus

Jei nemiega - reik uzsiimt su ja zinoma. Na keliasi visi. Vel kazka reik valgyt galvot. Pavalgo, jau ir 18 val tada vakariene vyrui, begu i parduotuve arba as arba jis, jei spejam iseinam su vaikais dar i lauka. 20 val - vakariene vaikams, begam praust mazosios ir vel migdyt. Tyla musu namuose atsiranda apie 22 val. Vienintelis dalykas kurio as noriu - GULETI, tyliai, ramiai, sau patogioj padety. Vyras manau taip pat. taip buna kartais isimciu, kai gerai nusiteike isgeriam po vyno taure ir pavakarojam iki kokios 23 val...bet paskui tenka gailetis ryte

taigi 22 val, pusvalandis atokvepio ir vel darbas. Mazoji keliasi, kuiciasi muistosi. Bandau snaust. Valgo kas 30 min. Buna ir geresniu naktu, kai keliasi kas valanda-dvi. Tarpuose turiu laiktyi jai rankeles, nes draskosi. ir visa tai vyksta 24/7. patikekit. AS NEBENORIU NIEKO !
palaiko tik tikejimas kad taip nebus visada. Vel nukrypom nuo temos
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2011 10 26, 10:02)
nors ko jaunystes meile geriau nei tokia valios meile, kai jau esi patyres silto ir salto?
man asmeniskai ta valios meile labiau patinka