Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(sniege1 @ 2008 11 04, 09:50)
O kodel gerinant Dufastona BT nieko nerodo? Man daktare kaip tik israse sio vaisto ir butinai liepe BT kasryt matuotis  g.gif Tai reiskia, mano matavimasis betikslis? g.gif

Jis tik palaiko turimą būt temperatūrą antroj azėj, ta prasme, specialiai dėl šio vaisto BT nedidėja, instrukcijoj aiškiai parašyta, kad Duphastonas temperatūrai įtakos neturi tiesiogiai
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 11 03, 23:51)
j.lo, o tavo visada toks ilgas ciklas?

ne, todel ir liepe man gerti duphastono, kad susireguliuotu. smile.gif siaip cia nuo KT issireguliavo viskas

QUOTE(sniege1 @ 2008 11 04, 09:50)
O kodel gerinant Dufastona BT nieko nerodo? Man daktare kaip tik israse sio vaisto ir butinai liepe BT kasryt matuotis  g.gif Tai reiskia, mano matavimasis betikslis? g.gif

man viska puikiai parode g.gif ir O ivyko geriant duphastona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(j.lo @ 2008 11 04, 10:03)
ne, todel ir liepe man gerti duphastono, kad susireguliuotu.  smile.gif  siaip cia nuo KT issireguliavo viskas

Linkiu, kad kitas ciklas būtų sėkmingas 4u.gif Aš irgi po KT mmm laukiu, bet man ciklas bus apie 40 dienų.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 11 04, 12:31)
Linkiu, kad kitas ciklas būtų sėkmingas  4u.gif Aš irgi po KT mmm laukiu, bet man ciklas bus apie 40 dienų.

aciu 4u.gif tau irgi linkiu, kad susireguliuotu viskas 4u.gif nes laaabai jau sunku ir ilga planuoti nestuke.gif
man daktare sake atbegt po mmm, ziuresim, kaip cia bus toliau ax.gif
Atsakyti
Na va, as vakar baigiau gert 10 tableciu Duphastono, tai dabar laukiu mmm...NT neigiamas. Na ziuresim kaip seksis kita cikla ax.gif
Atsakyti
Sveikos

as gal nelabai prie jusu blush2.gif nes kolkas namu darbu nedarom ir neplanuojam..bet jau greitai ir tai gali ivykti lotuliukas.gif

Del duphaston'o noriu paklaust...gal tarp jusu yra kam ji skyre "tam kad dingtu rudos isskyros pries ir po menesines"???
Man neatliko jokiu hormonu tyrimu g.gif schmoll.gif tiesiog jau metus jomis skundziuosi... Liepe gerti pradedant nuo 14 ciklo dienos po 2 tabletes 10 dienu. Ir taip minimum 3 menesius blink.gif

Kazkaip nenoriu as tu hormonu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2008 11 04, 09:57)
Jis tik palaiko turimą būt temperatūrą antroj azėj, ta prasme, specialiai dėl šio vaisto BT nedidėja, instrukcijoj aiškiai parašyta, kad Duphastonas temperatūrai įtakos neturi tiesiogiai

Aciu 4u.gif Man israse Duphaston, bet nepasake kiek laiko ji gerti turesiu blink.gif Kitom ziuriu gydytojos tik 10 d. gerti liepe, o man net neuzsimine kada ji baigti vartoti blink.gif
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita`777: 07 lapkričio 2008 - 14:19
As lankiausi pas gyd del polypo gimdos kaklelyje. Jis rekomendavo gerti si vaista 3men ir vel ateiti tikrintis, paskui dariau pertrauka ir vel 3men geriau si vaista. Polypas po truputeli mazejo. Kai pasakiau, kad planuoju pastot ir ar nekenks sis vaistas, atsake, kad kaip tik nuo sio vaisto galesi greiciau pastoti. Ir siuo metu jau 3men esu nestuke.gif Tiesa, o gerti man reikejo pirma karta pradedant 16d nuo pirmos mm dienos ir 15d pertrauka (per si laika sulauki mm) ir taip toliau..
arba taip, kad aiskiau butu mirksiukas.gif
mm mm
1 2 3 4 5 ...... nuo 16d tabletes geriamos 15dienu, toliau 15d pertrauka ir vel 15d. tabletes blush2.gif
Atsakyti
[quote=drrruta,2008 11 05, 17:14]
Sveikos

as gal nelabai prie jusu blush2.gif nes kolkas namu darbu nedarom ir neplanuojam..bet jau greitai ir tai gali ivykti lotuliukas.gif

Del duphaston'o noriu paklaust...gal tarp jusu yra kam ji skyre "tam kad dingtu rudos isskyros pries ir po menesines"???
Man neatliko jokiu hormonu tyrimu g.gif schmoll.gif tiesiog jau metus jomis skundziuosi... Liepe gerti pradedant nuo 14 ciklo dienos po 2 tabletes 10 dienu. Ir taip minimum 3 menesius blink.gif

sveikos, smile.gif as vis pasikaitineju, bet vis niekaip neparasau, o stai matau mergina uzduoda klausima, i kuri galiu atsakyti, kad man gydytoja paskure Dufastona, tam kad man pradingtu rudos isskyros prie MMM, geriu nuo 16 c.d. iki 25 c.d. po 1 tablete. geriau dar tik du menesius, kadangi pas mane vistiek kazkas negerai, tai dar israse Clostylbegyt unsure.gif manes taip pat netyre, tik echoskopu, bet sekanti karta kai eisu, tai paklausiu gal pasidaryti kraujo tyrmus ir pan...
Atsakyti
[quote=busiumama,2008 11 08, 21:10]
[quote=drrruta,2008 11 05, 17:14]
Sveikos

sveikos, smile.gif as vis pasikaitineju, bet vis niekaip neparasau, o stai matau mergina uzduoda klausima, i kuri galiu atsakyti, kad man gydytoja paskure Dufastona, tam kad man pradingtu rudos isskyros prie MMM, geriu nuo 16 c.d. iki 25 c.d. po 1 tablete. geriau dar tik du menesius, kadangi pas mane vistiek kazkas negerai, tai dar israse Clostylbegyt unsure.gif manes taip pat netyre, tik echoskopu, bet sekanti karta kai eisu, tai paklausiu gal pasidaryti kraujo tyrmus ir pan...
[/quote]
na, ar padeda, gal jau nebeteplioja?
Nes aš turiu tą pačią bėdą
Atsakyti
na gal maziau tikrai, nors geriu tik du menesius, kaip ir sakiau. Taciau jau antra menesi zymiai pagerejo, dabar laukiu mmm, nelabosios ryt turetu ateiti.... schmoll.gif bet jei jau ir ateis, lai ateina be tepliojimu, nes paskui neaisku, kada tik teplioja, o kada jau tikros mmm. taip kad man padejo, bet jau iki siol, sekmes ir kitoms 4u.gif
Atsakyti