Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(giedre 22 @ 2008 02 02, 15:59)
man,tiesa sakant,visiskai dzin.tekekit uz ko norit.kad ir uz aborigenu.tiesiog sakau savo nuomone,kad man jie slykstus.londone i juos tiek prisiziuriu,kad net bloga.varo ant vakaru pasaulio,viska sprogdina,o patys gyvena is pasalpu issisiepe.....fu.o apie lietuvaites,tekancias uz tokiu jaunikiu,as galiu pasakyti tik tiek-duros.po to verkia,kai is ju atima vaikus ir nieko negali padaryti.

O ką tu veiki Londone??? Lietuvaitės turi tekėti tik už lietuvių ir gyventi tik Lietuvoje. g.gif Ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaT: 02 vasario 2008 - 15:36
QUOTE(snaige @ 2008 02 02, 15:07)
nusaut visus musulmonus,juodzkius afrikanus ir siauraakius,tebunie tik viena Lietuva ant viso svieto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif egoistai egoistai,kaip jums negeda,negi jums vietos maza.Kas gyvena su kitatauciais tai cia tik ju reikalas,o jums geriau is vis patylet,nes tik savus lietuvius ir tematot toliau tvoros nezinot kas dedas  schmoll.gif  biggrin.gif

as apkeliavus praktiskai visus zemynus, esu gyvenus sveciose salyse. Galiu drasiai teigti savo nuomones apie juoda-pyp-ius. Kad tai yra tik puse kojos isszenge is dziungliu gyviai.
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 02, 16:37)
as apkeliavus praktiskai visus zemynus, esu gyvenus sveciose salyse. Galiu drasiai teigti savo nuomones apie juoda-pyp-ius. Kad tai yra tik puse kojos isszenge is dziungliu gyviai.

Vėl gi, gal patikslintumei- apie ką tu čia? Apie iraniečius vyrus? Apie musulmonus? Apie afroamerikėčius? Mano vyras musulmonas, o oda jo baltesne negu pas bet kurį lietuvį...Viso kūno oda( patikslinu, nes, matau, Jus čia labiausiai domina tik viena kūno vieta). tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaT @ 2008 02 02, 15:09)
Kodėl taip jaudina kai kurias – kas su kokiu vyru gyvena? Ar savo gyvenimo neturi moteriškės, ar vyrai nepatenkina?  smile.gif

Esu pilnai patenkinta savo gyvenimu, gal tik per daug viskuo persisotinus. Esu grazi ir geidziama. Nekenciu juodziu, tam turiu savo motyvu. Niekinu zmones isdavusius savo relgija. Esu, kaip minejau, is dalies reasiste. Savo nuomones niekam nepersu, tik ja isdestau. Priminsiu, laisvose salyse savo nuomone reiskiam drasiai, gal kaikurie nuo to aprato, nezinau, nesigilinu, neidomu.
Papildyta:
QUOTE(JelenaT @ 2008 02 02, 16:41)
Vėl gi, gal patikslintumei- apie ką tu čia? Apie iraniečius vyrus? Apie musulmonus? Apie afroamerikėčius? Mano vyras musulmonas, o oda jo baltesne negu pas bet kurį lietuvį...Viso kūno oda( patikslinu, nes, matau, Jus čia labiausiai domina tik viena kūno vieta). tongue.gif

Labai uz jus dziaugiuosi, kad esate laiminga.
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 02, 15:37)

tada visi lietuviai - nesiprausiantys, alkoholikai, chuliganai, zudikai, o lietuvaites - tai K...., parsiduodancios uz 10 euru! ... As irgi esu pagyvenus ne vienoj salyje ir butent tokia nuomone apie lietuvaicius labai daznai girdejau ir dar vis tenka isgirst.
Neginu musulmonu, bet nereik pagal viena (ar du) sablonus apibendrint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_saule @ 2008 02 02, 16:44)
tada  visi lietuviai - nesiprausiantys, alkoholikai, chuliganai, zudikai, o lietuvaites - tai K...., parsiduodancios uz 10 euru! ... As irgi esu pagyvenus ne vienoj salyje ir butent tokia nuomone apie lietuvaicius labai daznai girdejau ir dar vis tenka isgirst.
Neginu musulmonu, bet nereik pagal viena (ar du) sablonus apibendrint  doh.gif

Pritariu Jums 101 %, negealima pagal viena ar du sablonus apibendrint.
Atsakyti
QUOTE(vasaros_saule @ 2008 02 02, 16:44)
tada  visi lietuviai - nesiprausiantys, alkoholikai, chuliganai, zudikai, o lietuvaites - tai K...., parsiduodancios uz 10 euru! ... As irgi esu pagyvenus ne vienoj salyje ir butent tokia nuomone apie lietuvaicius labai daznai girdejau ir dar vis tenka isgirst.
Neginu musulmonu, bet nereik pagal viena (ar du) sablonus apibendrint  doh.gif

drinks_cheers.gif Ir aš manau, kad tarp musulmonų( kaip suprantu, ne vien ant iraniečių čia „varoma“)yra teroristų, blogiečių. Bet yra ir nuostabių, protingų, išsilavinusių žmonių.
Be to nei viena neatsakė- ką turi omeny, ar odos spalvą, ar religiją, ar tautybę... g.gif
Atsakyti
Atsakau,- odos spalva, religija, tautybe.
Atsakyti
Kalbu apie iraniecius(persai daugumoj),arabai,turkai,afrikieciai....Skiriasi nedaug.Purvini tinginiai,musulmonai fanatikai...nesuprantu ka juose mato baltosios moterys.Ir dar.Tiek svedai,tiek anglai,tiek norvegai,vokieciai,danai....ju nekencia,nors nevisada ta atvirai parodo.Ir negerbia moteru su jais gyvenanciu.Musulmonai ir yra musulmonai.Kodel ne vienas ju is "ideles"meiles jums neprieme krikscionybes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2008 02 02, 16:58)
Kalbu apie iraniecius(persai daugumoj),arabai,turkai,afrikieciai....Skiriasi nedaug.Purvini tinginiai,musulmonai fanatikai...nesuprantu ka juose mato baltosios  moterys.Ir dar.Tiek svedai,tiek anglai,tiek norvegai,vokieciai,danai....ju nekencia,nors nevisada ta atvirai parodo.Ir negerbia moteru su jais gyvenanciu.Musulmonai ir yra musulmonai.Kodel ne vienas ju is "ideles"meiles jums neprieme krikscionybes? biggrin.gif

g.gif Aš krikščionė, vyras musulmonas, nesuprantu, ar reikia keisti religiją, tam kad kartu gyventi??? Mums tai netrukdo, Dievas vienas, tik skirtingi pavadinimai...
Dar sako, kad lietuviai šalti ir ramus... Pažiūrėjus, kiek emocijų čia- tai nepasakyčiau... Tik kad tos emocijos neigiamos daugumoj... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 02, 16:52)
Atsakau,- odos spalva, religija, tautybe.

Ačiū už atsakymą. smile.gif
Papildyta:
Yra tikėjimas ir yra religija. Ar jums yra tarp tų sąvokų skirtumas?? Mes su vyru tikintys, bet fanatiškai nereligingi. Dėl odos spalvos jau rašiau... Kas dar? Tautybė. Taigi jei lietuviai tik su lietuvaitėmis tuoktųsi, tai būtu gal nelabai gerai, nes kraują pamaišyti tai labai verta kartais, protingesni ir gražesni vaikai gaunasi. Čia jau genetikai jums geriau paaiškins. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaT @ 2008 02 02, 15:41)
Jus čia labiausiai domina tik viena kūno vieta). tongue.gif

doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Piranija @ 2008 02 02, 15:58)
Ir negerbia moteru su jais gyvenanciu.Musulmonai ir yra musulmonai.Kodel ne vienas ju is "ideles"meiles jums neprieme krikscionybes? biggrin.gif

tai visai kita tema mirksiukas.gif
o vokieciai danai ar kitokie dar ten europieciai nekencia tokiu kokie,kurie neatitinka ju supratimo normos.tegu i save pasiziuri.Vokieciai tai is vis vaiku pisuokliai doh.gif doh.gif badu vaikus marina,o pirstu i kitus bado mat...
O ka lietuviai,prie kioskelio atsistoje,apsimyze bonkute rankoj.Vaikai namie prilupti iki samones netekimo,motina guli irgi issizergus nes prilupta.I ka tai panasu,argi paneigsit kad Lietuvoj tikiu dalyku nera.Kur ju tik nera,visame pasaulyje. mirksiukas.gif
Man tai juokinga rasistu pasisakymai,cia tas pats butu kai as pasakyciau visi kas turi varda Jurgis yra paskutiniai latrai ir valkatos.Ir as ju nekenciu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaT @ 2008 02 02, 16:20)
g.gif Aš krikščionė, vyras musulmonas, nesuprantu, ar reikia keisti religiją, tam kad kartu gyventi??? Mums tai netrukdo, Dievas vienas, tik skirtingi pavadinimai...
Dar sako, kad lietuviai šalti ir ramus... Pažiūrėjus, kiek emocijų čia- tai nepasakyčiau... Tik kad tos emocijos neigiamos daugumoj...  verysad.gif
Papildyta:

Ačiū už atsakymą.  smile.gif
Papildyta:
Yra tikėjimas ir yra religija. Ar jums yra tarp tų sąvokų skirtumas?? Mes su vyru tikintys, bet  fanatiškai nereligingi. Dėl odos spalvos jau rašiau... Kas dar? Tautybė. Taigi jei lietuviai tik su lietuvaitėmis tuoktųsi, tai būtu gal nelabai gerai, nes kraują pamaišyti tai labai verta kartais, protingesni ir gražesni vaikai gaunasi. Čia jau genetikai jums  geriau paaiškins.  mirksiukas.gif

Kas sake, kad lietuviai salti? Nebutu tada zirgu girde juodojoj juroj.. Gal saltos tos, kurios su juodukais gyvena? Sugeba nutyleti, nusileisti, i akis jiems nesokti?
Nes tos, kurios su lietuviais gyvena - dar ir kokios karstos ir karingos.. Ne be reikalo man sake, kad musulmoniskoj saly mane senai butu akmenim uzmuse biggrin.gif
Atsakyti