Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

asmeniskai man jie NEPATINKA schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(titulka14 @ 2007 12 26, 19:55)
asmeniskai man jie NEPATINKA  schmoll.gif  schmoll.gif

o kiek tu jų asmeniškai pažisti? ax.gif
Atsakyti
as isvis tik uz lietuviu vyrus drinks_cheers.gif thumbup.gif tongue.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
xixi, nu prisijuokiau ta tema skaitydama... Vos iskeptos musulmones, dar siltos, vakar buve katalikem - siandien jau kryzium gulasi uz islama, paprocius musulmoniskus.. Kazkaip nerimtai atrodo, kad jumis tiketi. Beje, ka jus zinot apie ta islama, apie paprocius?! Tiek zinot, kad europos salyje miegat su musulmonu? Dar i svecius buvot karta kita uzsuke?
Gal susilaikykit nuo pasigyrimu savo vyrais ir ju paprociais, ka? Nes visai nezinot, kas jusu rytoj laukia..
O tai, kuri taip nori musulmono - nu buk protinga, pamiegok su juo, pagyvenk, jei jau tokia aistra didele, bet su vaikais palauk, ka ?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 12 28, 15:01)
xixi, nu prisijuokiau ta tema skaitydama... Vos iskeptos musulmones, dar siltos, vakar buve katalikem - siandien jau kryzium gulasi uz islama, paprocius musulmoniskus.. Kazkaip nerimtai atrodo, kad jumis tiketi. Beje, ka jus zinot apie ta islama, apie paprocius?! Tiek zinot, kad europos salyje miegat su musulmonu? Dar i svecius buvot karta kita uzsuke?
  Gal susilaikykit nuo pasigyrimu savo vyrais ir ju paprociais, ka? Nes visai nezinot, kas jusu rytoj laukia..
  O tai, kuri taip nori musulmono - nu buk protinga, pamiegok su juo, pagyvenk, jei jau tokia aistra didele, bet su vaikais palauk, ka ?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis irgi musulmonas... Tiek netiesos niekur nesu skaiciusi... blush2.gif merginos, ar vyras "normalus"ar ne priklauso ne nuo religijos ar tautybes!!! KAda jus tai suprasit? doh.gif ir tekant uz musulmono religijos pakeisti nereikia.. biggrin.gif
O temos autorei patariu niekur neskubeti... Su laiku pasimato "kabliukai", jeigu tokiu yra... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linacan @ 2007 12 29, 21:28)
Maniskis irgi musulmonas... Tiek netiesos niekur nesu skaiciusi...  blush2.gif merginos, ar vyras "normalus"ar ne priklauso ne nuo religijos ar tautybes!!! KAda jus tai suprasit?  doh.gif ir tekant uz musulmono religijos pakeisti nereikia..  biggrin.gif
O temos autorei patariu niekur neskubeti... Su laiku pasimato "kabliukai", jeigu tokiu yra...  ax.gif

skarele nesioji Turkijoj?
Nors tiesa pasakius, Turkijos nepalyginsi su kokiu Iranu ar Iraku.. Pakankamai pasaulietiska valstybe, bet paziurek i istekejusias turkes pvz Vokietijoj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 30 gruodžio 2007 - 15:27
QUOTE(kice @ 2007 12 30, 17:26)
skarele nesioji Turkijoj?
Nors tiesa pasakius, Turkijos nepalyginsi su kokiu Iranu ar Iraku.. Pakankamai pasaulietiska valstybe, bet paziurek i istekejusias turkes pvz Vokietijoj..

Kokia skarele? doh.gif Mano vyras nekencia tu, kurios skareles nesioja, o jau ka kalbet apie "ninzes", as galiu rengtis kaip noriu, nors kartais turkai per daug demesio kreipia ir jis siek tiek nervinasi, bet nera jokiu nurodinejimu rolleyes.gif todel, manau, kad nuo vyro priklauso, o ne nuo tautybes... rolleyes.gif
Atsakyti
Na turkas iranieciui nelygus.. Turkija labiau pasaulietine valstybe, bet visokiu yra - kaip uzsirausi..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 12 31, 15:14)
Na turkas iranieciui nelygus.. Turkija labiau pasaulietine valstybe, bet visokiu yra - kaip uzsirausi..

Irgi tiesa, bet ilgai pragyvenes Britanijoj gali but atitrukes nuo visu tu dalyku... g.gif Mano pazystamos dukra su egiptieciu jau 7 metai ir labai laimingi.. rolleyes.gif bet turbut cia kaip ir su lietuviais, nezinai ant kokio uzhsirausi, tik vyrai is artimuju rytu ar kaukazo padidinta rizikos grupe biggrin.gif rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
As esu nacionalistas. Manau savo teiginiu , as jau isreiskiau savo poziuri, juo labiau islamui.
p.s. Apie vyra musulmona : "ar tai gerai, ar tai blogai" galesite rasyti tik tada, kai minimum 5 metus pagyvensite musulmoniskoje salyje.
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 12 31, 14:21)
As esu nacionalistas. Manau savo teiginiu , as jau isreiskiau savo poziuri, juo labiau islamui.
p.s. Apie vyra musulmona : "ar tai gerai, ar tai blogai" galesite rasyti tik tada, kai minimum 5 metus pagyvensite musulmoniskoje salyje.

ne, per 5 metus visko nepajusi.. Reikia dukra pasigimdyt ir pagyvent kokius 12-15, kai pamatysi kad vyras ruosiasi ja istekinti uz savo bendraamzio - va tada pakils noras vaikus pasigriebti ir mauti kuo toliau.. Ir vertinimas kitoks bus musulmonisku krastu ir paprociu..
Atsakyti