neduota teise pasirnkti-bus jis krikscionis ar musulmonas,daug ka pasako.
O kodel neduota teise pasirinkti? Tai ka pasidarai vaika ir tik tada daeina i prota kokia religija ji/ja auginsim?

Visa tai: religija, vaiku lavinima,poziura i apsidengimu moteriai, reikalavima persiorentuoti i jo religija, gyvenama vieta, ir t.t reikia aptarti
pries darant vaikus ir
pries vestuves. Jeigu visa tai priimtina tau, tai pirmyn.
As kalbu tik is patirties

. Manes "profilaktiskai" nemusa, ...balso net nepakelia pries mane, jokiais dangstalais manes nedengia. Zinojau ko tiketis is MB kadangi viskas buvo aptarta is anksto. Mane nepriverte kad vaikai butu auginti musulmonu tikyba, as tai sutikau. Nera baisi ta religija, nei viena is visu ju, tik sensacijos ziniasklaidoje ja parodo lyg ekstremalumas koks.
Lankiausi MB gimtinej, niekas mane ar vaiku nepagrobe i vergija. Teisybe pasakius, su manimi gatvese garbingiau elgesi vyrai negu LT autobuse koks asilas ant kojos uzlipes. Bet....cia ne viena neitikinsiu, mat visos cia tik ekspertes musulmonu ir viska apie juos zinancios ka mate per TV, ka skaite toj knygoj :Tik su Dukra" ir ka mate per savo drauges. Yra ir labai lamingu poreliu tarp krikscioniu ir musulmonu, bet kaip jus nusistatet pries tai, ir ziurite per savo stereotipiskas akis to niekad namatysit.
Geriau saves paklauskite, ar butu teisinga nuomone MB'iam sudaryt apie LT vyrus paskaicius SM "kai isimaiso trecias?"
Purva meto tik zmones kurie esantys patys labai nepatenkinti savo gyvenimu.