Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(Azizam @ 2007 09 30, 15:15)
Haifa, aciu tau labai  4u.gif
Tiksliai isdestei tai, ka as ir pati galvoju. tik cia visi buvo tokie kategoriski, kad net abejojau ar verta rasyt..  blush2.gif

Nera uz ka 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2007 09 29, 20:57)
Lietuvoje zmonems dar sunku su tolerancija,todel tokiu temu tegul buna kuo maziau.Tikiuos ju vaikai bus daug ismintingesni.
PS atsiprasau del lt raidziu- neturiu isiinstaliavusi 4u.gif

Danai visame pasaulyje garseja savo tolerantiskumu, bet ju nuomone apie musulmonus labai panasi i lietuviu.

QUOTE(Maidenana @ 2007 09 30, 10:02)
labai teisinga. o ypach su iranieciais. nepazinojau nei vieno padoraus. Nei vieno!

As irgi pazistu nemazai savo draugiu vaikinu musulmonu (aciu Dievui ne mano), tai irgi esu pasibjaurejusi. Zinau tikrai nemazai merginu gyvenanciu ar istekejusiu uz musulmonu Danijoje, tai kol kas tik viena dar nesiskundzia, sako kad viskas gerai, o kitos... doh.gif
Aciu Dievui, kad as dar naujoke budama Danijoje, sutikau viena zmogu, kuris man dave labai protinga patarima, savo pacios labui geriau neprasideti su musulmonais. Dziaugiuosi, kad to zmogaus paklausiau.
Atsakyti
būtent tas ir kliuva, kad ji su juo tik mėnesį...tegul draugauja...ar mums skauda? pačios savo problemų turim, tai čia kažką patart negalima...pati galvą turi, pati ir galvos kaip gyvent mirksiukas.gif kaip pasiklosi, taip išmiegosi mirksiukas.gif
Atsakyti
na as tai turiu pavyzdi.Is drauges,kuri istekejusi uz musulmono,vyras pavoge vaika ir isveze i savo sali.Kol taip neatsitiko,laikiau jos vyra normaliu normaliausiu.Kad jis taip padarys niekas nesitikejo,niekada nebuvo aktyvus musulmonas.Taciau kai isveze vaika,tapo l.arsiu.
Manau,kad draugyste su musulmonais yra viena,taciau kai atsiranda vaikai yra visai kita.Jau vien tas faktas,kad gimus vaikui,jis automatiskai tampa musulmonu doh.gif ,neduota teise pasirnkti-bus jis krikscionis ar musulmonas,daug ka pasako.
Atsakyti
neduota teise pasirnkti-bus jis krikscionis ar musulmonas,daug ka pasako.

O kodel neduota teise pasirinkti? Tai ka pasidarai vaika ir tik tada daeina i prota kokia religija ji/ja auginsim? doh.gif Visa tai: religija, vaiku lavinima,poziura i apsidengimu moteriai, reikalavima persiorentuoti i jo religija, gyvenama vieta, ir t.t reikia aptarti pries darant vaikus ir pries vestuves. Jeigu visa tai priimtina tau, tai pirmyn.

As kalbu tik is patirties mirksiukas.gif . Manes "profilaktiskai" nemusa, ...balso net nepakelia pries mane, jokiais dangstalais manes nedengia. Zinojau ko tiketis is MB kadangi viskas buvo aptarta is anksto. Mane nepriverte kad vaikai butu auginti musulmonu tikyba, as tai sutikau. Nera baisi ta religija, nei viena is visu ju, tik sensacijos ziniasklaidoje ja parodo lyg ekstremalumas koks.

Lankiausi MB gimtinej, niekas mane ar vaiku nepagrobe i vergija. Teisybe pasakius, su manimi gatvese garbingiau elgesi vyrai negu LT autobuse koks asilas ant kojos uzlipes. Bet....cia ne viena neitikinsiu, mat visos cia tik ekspertes musulmonu ir viska apie juos zinancios ka mate per TV, ka skaite toj knygoj :Tik su Dukra" ir ka mate per savo drauges. Yra ir labai lamingu poreliu tarp krikscioniu ir musulmonu, bet kaip jus nusistatet pries tai, ir ziurite per savo stereotipiskas akis to niekad namatysit.
Geriau saves paklauskite, ar butu teisinga nuomone MB'iam sudaryt apie LT vyrus paskaicius SM "kai isimaiso trecias?"
Purva meto tik zmones kurie esantys patys labai nepatenkinti savo gyvenimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 01 spalio 2007 - 05:21
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 01, 06:03)

As kalbu tik is patirties  mirksiukas.gif . Manes "profilaktiskai" nemusa, ...balso net nepakelia pries mane, jokiais dangstalais manes nedengia. Zinojau ko tiketis is MB kadangi viskas buvo aptarta is anksto. Mane nepriverte kad vaikai butu auginti musulmonu tikyba, as tai sutikau. Nera baisi ta religija, nei viena is visu ju, tik sensacijos ziniasklaidoje ja parodo lyg ekstremalumas koks.

tai reiškias neprofilaktiškai gauni, įdomu tik už kokias nuodėmes.
jei teisingai supratau, tai tu musulmonė atsivertusi, tavo vyras taip pat musulmonas, o tavo vaikai nemusulmonai. Pataisyk, jeia š klystu. Nelabai supratau
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 10 01, 09:10)
jei teisingai supratau, tai tu musulmonė atsivertusi, tavo vyras taip pat musulmonas, o tavo vaikai nemusulmonai. Pataisyk, jeia š klystu. Nelabai supratau

Tai,matyt, tu tralaila,gauni nuo savojo gerai i kaili,jei,manai,kad nesvarbu kaip - profilaktiskai ar neprofilaktiskai vistiek turi gauti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 01, 06:03)
O kodel neduota teise pasirinkti? Tai ka pasidarai vaika ir tik tada daeina i prota kokia religija ji/ja auginsim?  doh.gif  Visa tai: religija, vaiku lavinima,poziura i apsidengimu moteriai, reikalavima persiorentuoti i jo religija, gyvenama vieta, ir t.t  reikia aptarti pries darant vaikus ir pries vestuves. Jeigu visa tai priimtina tau, tai pirmyn.

As kalbu tik is patirties  mirksiukas.gif . Manes "profilaktiskai" nemusa, ...balso net nepakelia pries mane, jokiais dangstalais manes nedengia. Zinojau ko tiketis is MB kadangi viskas buvo aptarta is anksto. Mane nepriverte kad vaikai butu auginti musulmonu tikyba, as tai sutikau. Nera baisi ta religija, nei viena is visu ju, tik sensacijos ziniasklaidoje ja parodo lyg ekstremalumas koks.

Lankiausi MB gimtinej, niekas mane ar vaiku nepagrobe i vergija. Teisybe pasakius, su manimi gatvese garbingiau elgesi vyrai negu LT autobuse koks asilas ant kojos uzlipes. Bet....cia ne viena neitikinsiu, mat visos cia tik ekspertes musulmonu ir viska apie juos zinancios ka mate per TV, ka skaite toj knygoj :Tik su Dukra" ir ka mate per savo drauges. Yra ir labai lamingu poreliu tarp krikscioniu ir musulmonu, bet kaip jus nusistatet pries tai, ir ziurite per savo stereotipiskas akis to niekad namatysit.
Geriau saves paklauskite, ar butu teisinga nuomone MB'iam sudaryt apie LT vyrus paskaicius SM "kai isimaiso trecias?"
Purva meto tik zmones kurie esantys patys labai nepatenkinti savo gyvenimu.

Na labai saunu,kad tu pati sutikai,kad tavo vaikai butu musulmonai lotuliukas.gif ,idomu kokia butu tavo vyro ir jo seimos reakcija,jei butum pasirinkus" aukleti vaikus krikscioniskai?kazkodel visos uz musulmonu istekejusios,pasirenka "pacios",kad ju vaikai butu auklejami musulmoniskai lotuliukas.gif .Idomu kodel g.gif Ár tik ne todel,kad korane parasyta,jog nors vienam is tevu esant musulmonu,vaikas gimes i si pasauli automatiskai tampa musulmonu
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 10 01, 12:12)
kazkodel visos uz musulmonu istekejusios,pasirenka "pacios",kad ju vaikai butu auklejami musulmoniskai lotuliukas.gif .Idomu kodel g.gif

Irgi to paties norėjau paklausti: kodėl tokios poros niekad nebūna krikščioniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 10 01, 09:10)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia pavyzdys, kaip siauro mąstymo žmogus net perskaitytą tekstą mato per savo prizmę.
Papildyta:
QUOTE(Vėjuota @ 2007 10 01, 12:27)
Irgi to paties norėjau paklausti: kodėl tokios poros niekad nebūna krikščioniai?  g.gif

Koks jums skirtumas, į bažnyčią eini? Dievu tiki? Išvis religija tau ką nors reiškia be Kalėdų, Velykų ir pan. progų?

Įdomu, kaip jūs suprantate auklėjimą musulmoniškai cool.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 01 spalio 2007 - 11:31
QUOTE(haifa @ 2007 10 01, 10:34)
Tai,matyt, tu tralaila,gauni nuo savojo gerai i kaili,jei,manai,kad nesvarbu kaip - profilaktiskai ar neprofilaktiskai vistiek turi gauti  tongue.gif

jei gaučiau, tai ir neklausčiau tongue.gif
p.s. jei visoms taip pasisektų su vyrais kaip man su brangiausiuoju, tai ir forume nebutų temų apie išdavystes ir kitokius liūdnus reikalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tralaila: 01 spalio 2007 - 11:36
Tai, vadinasi, visgi krikščionys nėra tokie jau geri, jeigu tiek ašarom persunktų temų? cool.gif
Islamas = Judaizmas = Krikščionybė. Esmė tokia pati, tik islamo teorija protingesnė, nes pranašo Dievu nelaiko (ir dėl kitų dalykų) cool.gif cool.gif Jūs maišote tradicijas su religija, nesugebat pažvelgti plačiau ir jums negėda būti tv ir laikraščių marionetėm? Ką pasako, tuo ir tikim? cool.gif
Atsakyti