Na labai saunu,kad tu pati sutikai,kad tavo vaikai butu musulmonai lotuliukas.gif ,idomu kokia butu tavo vyro ir jo seimos reakcija,jei butum pasirinkus" aukleti vaikus krikscioniskai?kazkodel visos uz musulmonu istekejusios,pasirenka "pacios",kad ju vaikai butu auklejami musulmoniskai lotuliukas.gif .Idomu kodel g.gif Ár tik ne todel,kad korane parasyta,jog nors vienam is tevu esant musulmonu,vaikas gimes i si pasauli automatiskai tampa musulmonu
Jeigu as buciau tokia arsiai gynanti ir stojusi tik uz krikscionybe niekada nebutume nesugyvene ir nebuciau uz jo istekejus. Tam ir sakiau kad
sutikau kad vaikai butu auginami musulmonu religija kadangi paco islamo pagrindai man esantys labiau priimtini negu katalikybe kuri jautesi ne man nuo mazuju mano dienu.
Mane nei musa nei balsa pries mane net nepakelia, ir niekur Korane neparasyta kad vyrai turi teise musti savo moteris. Zmones patys iskaito ir pateisina savo nusidejimus kaip jiems patogiau. Taip pat buna su fascistais ir naciais cia JAV per TV vis rodo kaip jie teisina kad biblijoj yra parasyta kad balti esantys aukstesni uz juodus ir kad vergija yra toleruojama biblijos.
p.s. jei visoms taip pasisektų su vyrais kaip man su brangiausiuoju, tai ir forume nebutų temų apie išdavystes ir kitokius liūdnus reikalus
taip pat ir man sekasi, bet mano vyras musulmonas.

tau kad radai vyra toki siauraregi, bendraminti kaip tu.. tau laime tikrai nuskilo.