Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(tralaila @ 2007 10 01, 12:33)
p.s. jei visoms taip pasisektų su vyrais kaip man su brangiausiuoju, tai ir forume nebutų temų apie išdavystes ir kitokius liūdnus reikalus

thumbup.gif Ir aš tą patį galiu pasakyti, tik skirtumas tas, kad MB musulmonas tongue.gif

Nei tautybė, nei religija to neįtakoja. Jei diedas gyvulys, tai bus gyvuliu ir būdamas lietuvis, ir arabas, ir krikščionis, ir musulmonas, ir budistas.
Atsakyti
Na labai saunu,kad tu pati sutikai,kad tavo vaikai butu musulmonai lotuliukas.gif ,idomu kokia butu tavo vyro ir jo seimos reakcija,jei butum pasirinkus" aukleti vaikus krikscioniskai?kazkodel visos uz musulmonu istekejusios,pasirenka "pacios",kad ju vaikai butu auklejami musulmoniskai lotuliukas.gif .Idomu kodel g.gif Ár tik ne todel,kad korane parasyta,jog nors vienam is tevu esant musulmonu,vaikas gimes i si pasauli automatiskai tampa musulmonu

Jeigu as buciau tokia arsiai gynanti ir stojusi tik uz krikscionybe niekada nebutume nesugyvene ir nebuciau uz jo istekejus. Tam ir sakiau kad sutikau kad vaikai butu auginami musulmonu religija kadangi paco islamo pagrindai man esantys labiau priimtini negu katalikybe kuri jautesi ne man nuo mazuju mano dienu.
Mane nei musa nei balsa pries mane net nepakelia, ir niekur Korane neparasyta kad vyrai turi teise musti savo moteris. Zmones patys iskaito ir pateisina savo nusidejimus kaip jiems patogiau. Taip pat buna su fascistais ir naciais cia JAV per TV vis rodo kaip jie teisina kad biblijoj yra parasyta kad balti esantys aukstesni uz juodus ir kad vergija yra toleruojama biblijos.

p.s. jei visoms taip pasisektų su vyrais kaip man su brangiausiuoju, tai ir forume nebutų temų apie išdavystes ir kitokius liūdnus reikalus

taip pat ir man sekasi, bet mano vyras musulmonas.
thumbup.gif tau kad radai vyra toki siauraregi, bendraminti kaip tu.. tau laime tikrai nuskilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 01 spalio 2007 - 14:28
QUOTE(Lane @ 2007 10 01, 12:30)
Koks jums skirtumas, į bažnyčią eini? Dievu tiki? Išvis religija tau ką nors reiškia be Kalėdų, Velykų ir pan. progų?

Įdomu, kaip jūs suprantate auklėjimą musulmoniškai cool.gif  cool.gif

O koks tau skirtumas, kuo aš tikiu? Rodos, niekur neparašiau, kad esu krikščionė cool.gif
Musulmoniškas auklėjimas suprantamas taip pat, kaip ir krikščioniškas: vaikas augo šeimoje, kuri pripažįsta tam tikrą religiją.

QUOTE(Lane @ 2007 10 01, 12:42)
Islamas = Judaizmas = Krikščionybė. Esmė tokia pati, tik islamo teorija protingesnė, nes pranašo Dievu nelaiko (ir dėl kitų dalykų) cool.gif  cool.gif Jūs maišote tradicijas su religija, nesugebat pažvelgti plačiau ir jums negėda būti tv ir laikraščių marionetėm? Ką pasako, tuo ir tikim? cool.gif

Ne tas pats, ne tas pats. "Protingesnė"? Įdomus terminas biggrin.gif
Tikima tuo, ką matoma realiame gyvenime. Ir nereikia net TV laidų.
Atsakyti
QUOTE(Vėjuota @ 2007 10 01, 17:17)
Tikima tuo, ką matoma realiame gyvenime. Ir nereikia net TV laidų.

Įdomu, kuo tikit, kai matot, kas darosi Lietuvoje? nail.gif

Tiesa, jei dar pasiimtume Senąjį Testamentą, išvis faina būtų, kiek visko galima daryti thumbup.gif Tai tikriausiai žydai yra dar baisesni už musulmonus, jeigu jų šventoje knygoje kraujai liejasi laisvai galima sakyti kiekviename puslapyje g.gif

Dar įdomumo dėlei, kodėl islamas negali būti prilyginamas krikščionybei ir judaizmui? g.gif Koks skirtumas tarp tų teorijų? g.gif g.gif Visų tikslas, kad žmonės gyventų taikiai.

QUOTE(Vėjuota @ 2007 10 01, 17:17)
Ne tas pats, ne tas pats. "Protingesnė"? Įdomus terminas  biggrin.gif

Protingesnė tuo, kad labiau įtikina savo realumu. Krikščionybėje daug pasakų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 01 spalio 2007 - 17:40
Del relegiju,tai niekas neirode ir neirodys, kuri yra teisingesne.cia galima gincytis nuo a iki z.Del to juk dauguma karu vyksta.Esme ta,kad krikscionybe galima pasirnikti arba atsisakyti laisva valia.Pvz.niekas jusu nesmerkia,nepersekioja,kad jus pasirinkote islama.Taciau oficialus islamo atsisakymas,musulmoniskose ir net nemusulmoniskose salyse,sukelia persekiojimus,zmones uztai zudomi.Pvz.zymi politike Hirsi Ali,gimusi musulmoniskam Somalyje,atsisake buti musulmone.Ir nuo tada ji yra istisai persekiojama.Jai net nesaugu buvo gyventi tokioje salyje kaip Nyderlandai,didesne apsauga ji gavo JAV.Ji yra diena ir nakti saugojama.ir cia ne tik jos atvejis.Pasidomekit,kaip gyvena krikscionys musulmoniskose salyse.
Jau vien isto galima spresti apie krikscionybes ir islamo tolerantiskuma,apie ju taikos skelbima.
Atsakyti
Mano žiniomis yra taip.. Judaizmas pripažįsta tik save ir visa kita yra melas. Krikščionybė pripažįsta Judaizmą, bet Islamas yra melas. Islamas pripažįsta abi bigsmile.gif Netolerantiškumo priežastys ne religijoje, o tradicijose..
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 10 01, 09:12)
Na labai saunu,kad tu pati sutikai,kad tavo vaikai butu musulmonai lotuliukas.gif ,idomu kokia butu tavo vyro ir jo seimos reakcija,jei butum pasirinkus" aukleti vaikus krikscioniskai?kazkodel visos uz musulmonu istekejusios,pasirenka "pacios",kad ju vaikai butu auklejami musulmoniskai lotuliukas.gif .Idomu kodel g.gif Ár tik ne todel,kad korane parasyta,jog nors vienam is tevu esant musulmonu,vaikas gimes i si pasauli automatiskai tampa musulmonu

kaip jau Aveda tokius dalykus reikia apsitartyi pries vedybas, ir jei kazkas tau nepriimtinima, kas tave vercia teketi uz to vyro. Nori aukleti vaikus krikscioniskai, tekek uz kriscionio. o jei tos merginos neturi nieko pries musulmoniska auklejima, jos ir teka uz musulmono. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 10 01, 19:47)
Pasidomekit,kaip gyvena krikscionys musulmoniskose salyse.
Jau vien isto galima spresti apie krikscionybes ir islamo tolerantiskuma,apie ju taikos skelbima.

Ir kaip gi jie ten gyvena? g.gif Neseniai iš Jordanijos grįžau, tai vaikai ir krikščionys, ir musulmonai kartu žaidžia. Imamas kartu su kunigu nardais žaidžia ir kavą geria. Niekas nesipjauna. Palestinoj tas pats, kartu prieš izraeliečius kovoja.

Na Egipte visko pasitaiko. Bet nėra taip, kad ten karo stovis būtų. Gyvena visi sau kvartalais (musulmonai, krikščionys, žydai), karts nuo karto pasipeša ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 01, 15:27)
taip pat ir man sekasi, bet mano vyras musulmonas.
thumbup.gif  tau kad radai vyra toki siauraregi, bendraminti kaip tu.. tau laime tikrai nuskilo.

na gerbiamoji aš tavo vyro neįžeidinėjau, šnekėjau bendrai, jei nemokate be įžeidinėjimų tai gal geriausavo nuomonę pasilaikykite sau mirksiukas.gif
o dėl siauraregiškumo, paskaitykit mano pasisakymus. Ilgai gyvenau arabų bendruomenėje, žinau kokie jie gali būt, jie patys suformavo mano tokią nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 10 02, 08:44)
na gerbiamoji aš tavo vyro neįžeidinėjau, šnekėjau bendrai, jei nemokate be įžeidinėjimų tai gal geriausavo nuomonę pasilaikykite sau  mirksiukas.gif
o dėl siauraregiškumo, paskaitykit mano pasisakymus. Ilgai gyvenau arabų bendruomenėje, žinau kokie jie gali būt, jie patys suformavo mano tokią nuomonę.

Kokioje šalyje gyvenote?
Atsakyti
danijoj
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 10 02, 09:35)

Taip ir galvojau. Kiek žinau, tai nėra musulmoniška šalis smile.gif
Atsakyti