Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Spanguole 4u.gif labai sveikinu tave wub.gif wub.gif wub.gif

Kokius ten stebuklus VK pradejo daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2007 09 27, 21:30)
Sveikos merginos,
pirmiausia atsakau i Orchidejos klausimuka. Visus tyrimus dariausi pas Verbickiene, laporoskopija praeitais metais atliko Tvarijonaviciene. Kada apsisprendziau kad tikrai jau darysiuos IVF buvau pasimetus tarp abieju gydytoju  g.gif  Bet nusprendem kad pasikliausiu Tvarijonaviciene  cool.gif
Didziausi sveikinimai laimuziukui tapus  nestuke.gif 
O tu gal irgi pas ja  mirksiukas.gif

smile.gif smile.gif :)Aha. Matai kaip žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
spanguole smile.gif tris kart VALIO ! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2007 09 28, 11:37)
Spanguole  4u.gif  labai sveikinu tave  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kokius ten stebuklus VK pradejo daryti  rolleyes.gif

ACIU aciu mergaites... laime tai dviguba - tsakant vienu uzejimu is karto su premija gavom biggrin.gif ale mes tai su vyru bandom save isivaizduoti is karto su dviem leliukais ir sunkiai kol kas gaunais.... blush2.gif mat tas mano MB toooks letas (viska daro letai, bet uztikrintai smile.gif ), tai jis vis bijojo, kaip paskui viena reiks suspet lakstyt, o dabar DU blink.gif na bet aisku, susigyvensim, aptarsim veiksmu plana is anksto, kaip nors wub.gif

o VK tai is tikruju stebuklus krecia... vis mastau, ar tik nebus cia tai del naujojo embriologo Paulius thumbup.gif tiesa pasakius, is pradziu biskeli bijojau, kad jis mums atliks visa procedura - vis gi nematytas, negirdetas (bent jau man), bet va prasom kokie rezultatai - ir ne vien man 4u.gif
arba tai tiesiog derlingasis kiauliu metu rudenelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 09 28, 11:10)
o VK tai is tikruju stebuklus krecia... vis mastau, ar tik nebus cia tai del naujojo embriologo Paulius  thumbup.gif 

Nu va o aš išsigandau kai pamačiau jį vaikštant kolidorium, pagalvojau nu jeigu jis tai jis, bet geriau jau moteriškė. Man viską padarė ta moteriškė, o pasirodo reikėjo kad berniukas darytų, būtų buvę viskas OK lotuliukas.gif Spanguolyt, pas nėštukes pasveikinau, bet ir čia pasveikinsiu, super naujienos, mano vyras irgi lėtas kaip tavo, bet puikiai įsivaizduoju jį su dvynukais, tokio tipo žmonės gerai sugeba prisitaikyti, jie lėti bet patikimi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 28 rugsėjo 2007 - 11:15
QUOTE(Spanguole @ 2007 09 28, 12:10)
o VK tai is tikruju stebuklus krecia... vis mastau, ar tik nebus cia tai del naujojo embriologo Paulius  thumbup.gif  tiesa pasakius, is pradziu biskeli bijojau, kad jis mums atliks visa procedura - vis gi nematytas, negirdetas (bent jau man), bet va prasom kokie rezultatai - ir ne vien man  4u.gif
arba tai tiesiog derlingasis kiauliu metu rudenelis  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matei, pasirodo labai jau derlingas tas kiaulių metų rudenėlis thumbup.gif O kaip tas embriologas Paulius atrodo? Toks aukštas ir jaunokas vyrukas? Nes aš iš išgąsčio taip ir nepaklausiau jo vardo blush2.gif

Spanguole tokia laimė, net du wub.gif wub.gif Labai džiaugiuosi už jūsų šeimyną thumbup.gif

Einu pirmadienį pas savo gydytoją, gal ir mane nustebins derlingu rudenėliu, nes pakolkas žinau tiek, kad testas teigiamas wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 09 27, 12:27-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 09 27, 12:27)
Merginos, kurioms pavyko tapti  nestuke.gif ar jums po įsodinimo niekada neužeidavo tokie skausmingi spazmai kaip prieš mmm, dabar pavarčiau savo užrašus, ir prisiminiau, kad man jau pirmą dieną, paskui 3 dieną ir 8 dieną po įsodinimo skaudėjo pilvą, jausmas toks , kad po to skausmo iš karto prasidės mmm, kažin kodėl man taip buvo g.gif Ar jums taip nebuvo?

Man buvo. Ir net labai aiskiai jutau VISUS ateinanciu menesiniu pozymius.
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 09 28, 11:10)
ACIU aciu mergaites... laime tai dviguba - tsakant vienu uzejimu is karto su premija gavom  biggrin.gif  ale mes tai su vyru bandom save isivaizduoti is karto su dviem leliukais ir sunkiai kol kas gaunais....  blush2.gif  mat tas mano MB toooks letas (viska daro letai, bet uztikrintai smile.gif ), tai jis vis bijojo, kaip paskui viena reiks suspet lakstyt, o dabar DU  blink.gif  na bet aisku, susigyvensim, aptarsim veiksmu plana is anksto, kaip nors  wub.gif

o VK tai is tikruju stebuklus krecia... vis mastau, ar tik nebus cia tai del naujojo embriologo Paulius  thumbup.gif  tiesa pasakius, is pradziu biskeli bijojau, kad jis mums atliks visa procedura - vis gi nematytas, negirdetas (bent jau man), bet va prasom kokie rezultatai - ir ne vien man  4u.gif
arba tai tiesiog derlingasis kiauliu metu rudenelis  drinks_cheers.gif

Kaip šaunu - dvynukai wub.gif Kur jūs dingsit, suitvarkysit, kas beliks? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 09 28, 12:15)
... o pasirodo reikėjo kad berniukas darytų, būtų buvę viskas OK  lotuliukas.gif Spanguolyt, pas nėštukes pasveikinau, bet ir čia pasveikinsiu, super naujienos, mano vyras irgi lėtas kaip tavo, bet puikiai įsivaizduoju jį su dvynukais, tokio tipo žmonės gerai sugeba prisitaikyti, jie lėti bet patikimi smile.gif

lotuliukas.gif jooo, jau tas VK vyrukas ne is kelmo spirtas thumbup.gif
Aciu tau Nendriuk ir kitas mergytes uz sveikinimus 4u.gif
taaaip, patikimas tas mano vyrukas, ale kartais i uodega norisi koki propeleri istatyt biggrin.gif vis tiek myliu ji labai wub.gif
oij, kazkokios cia man emocijos uzliejo, soriux blush2.gif

QUOTE(laimuziukas @ 2007 09 28, 12:17)
O kaip tas embriologas Paulius atrodo? Toks aukštas ir jaunokas vyrukas? Nes aš iš išgąsčio taip ir nepaklausiau jo vardo  blush2.gif

ir as buciau nezinojusi jo vardo, tik U ji pakviete vardu, tai taip ir susipazinom smile.gif
taip - jis aukstas ir jaunokas ax.gif bet atrodo labai kruopstus (bent jau man toks ispudis susidare)
Laimuziuk, geru tau naujienu pirmadieni wub.gif LAUKSIM 4u.gif Gal ziurek Paulius ir tau bus dviguba laime uztaises lotuliukas.gif
Atsakyti
Spanguolyte, didziausi tau sveikinimai 4u.gif Laimuziuk, argi as tau nesakiau, kad tais testukais pasitiketi negalima.
O Pauliukas is VK tikrai stebuklus krecia, viena jo stebukliuka ir as turiu, nors is pradziu du buvo uzkibe rolleyes.gif Ir aplamai siuo metu siam skyrelyje vyksta daug geru kiaulysciu thumbup.gif

Sauluze, klausei del genetiniu tyrimu. Juos pasidaryti neblogai butu, cia mano nuomone. Nes tai gali buti nepavykusiu IFV priezastis. Mums , t.y. vyrui dare po nepavykusiu 3, pasitikslinti ar geros vyro chromosomos. Nes jei blogos, gali ir 100 IFV daryti. Nors mes esam is tu poru, kurios buvo labai mazai tirtos. Paprasciausiai neturejom laiko, nes gyvenam ne Lietuvoje ir musu amzius spaude skubeti. Bet, jei butu kita situacija, butinai daryciau.
Atsakyti
Galit jus man pasakyti kodel reikia draytis genetinius tyrimus del tos Y chromosomos? Kaip man asmeniskai aiskino Zilaitiene, ta pakitusi Y chromosoma nelemia butent musu vyru vaisingumo, tai lemia, kad jeigu po IVF gims berniukas visko gali buti kad jis bus nevaisingas. Ar tai pakeistu jusu apsisprendima nedaryti IVF'o? Ar as viska neteisingai supratau ir dar del kazko daromi tie tyrimai? Duokit kokia nors informacija. As kaip tik ruosiuosi pasidaryti daugiau tyrimu, tai kai eisiu konsultuotis noriu tureti sarasa ko paklausti ir kokius tyrimus dar galeciau pasidaryt. Aciu isanksto uz atsakymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 28 rugsėjo 2007 - 12:41
QUOTE(Maniuska @ 2007 09 28, 13:35)
Spanguolyte, didziausi tau sveikinimai 4u.gif Laimuziuk, argi as tau nesakiau, kad tais testukais pasitiketi negalima.
O Pauliukas is VK tikrai stebuklus krecia, viena jo stebukliuka ir as turiu, nors is pradziu du buvo uzkibe rolleyes.gif  Ir aplamai siuo metu siam skyrelyje vyksta daug geru kiaulysciu thumbup.gif

Sauluze, klausei del genetiniu tyrimu. Juos pasidaryti neblogai butu, cia mano nuomone. Nes tai gali buti nepavykusiu IFV priezastis. Mums , t.y. vyrui dare po nepavykusiu 3, pasitikslinti ar geros vyro chromosomos. Nes jei blogos, gali ir 100 IFV daryti. Nors mes esam is tu poru, kurios buvo labai mazai tirtos. Paprasciausiai neturejom laiko, nes gyvenam ne Lietuvoje ir musu amzius spaude skubeti. Bet, jei butu kita situacija, butinai daryciau.

Maniuska aciu uz atsakyma, na as beveik viska issiaiskinau kad tie tyrimai mums bus nemokami trys: cistines fibrozes, kariotipo, ir Y chromosomos. Bent jau taip kai paskambinau pasake, nes turim siuntima tai nekainuos. Va. uzsiregistravau anyway, bet na mastau kad gyvensiu ir be tu tyrimo vyro ir planuosiuos IVF ... va smile.gif Amzius ir jau ne pati jaunyste, nors kol kas dar jis musu sajungininkas smile.gif
Atsakyti