Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos mergaitės, pas mane viskas gerai. Nuotaika gera, jokio nerimo. Jokių požymių neiškau, tai ir gyvenu ramiai. Tai tokios naujienos.

Didžiausi sveikinimai naujoms neštukėms wub.gif wub.gif wub.gif

Ir žinoma visoms laukiančioms, geriausių rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 09 28, 17:21)
Sveikos mergaitės, pas mane viskas gerai. Nuotaika gera, jokio nerimo. Jokių požymių neiškau, tai ir gyvenu ramiai.  Tai tokios naujienos.

Didžiausi sveikinimai naujoms neštukėms wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir žinoma visoms laukiančioms, geriausių rezultatų.

DaivaB, tai taip ir laikykis 4u.gif Saunuole.. Kad tik pavyktu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 09 28, 09:10)
ACIU aciu mergaites... laime tai dviguba - tsakant vienu uzejimu is karto su premija gavom  biggrin.gif 

Oj Spanguole, kaip smagu thumbup.gif Sveikinam, sveikinam 4u.gif Aš tai ir trijų blush2.gif iškart neatsisakyčiau jeigu tik kas duotų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2007 09 28, 17:57)
Oj Spanguole, kaip smagu thumbup.gif Sveikinam, sveikinam 4u.gif Aš tai ir trijų  blush2.gif  iškart neatsisakyčiau jeigu tik kas duotų mirksiukas.gif

Medeina, turbūt nei viena tų trijų neatsakytų lotuliukas.gif Bet klausimas kaip juos auginti reiktų lotuliukas.gif O jei dar kokie hiperaktyvūs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2007 09 28, 15:25)
Viktoriuk, man atliko naturaliam cikle, buvo biocheminis nėštumas, bet deja......
Kažkaip man kirba mintis, kad gal ir reikėjo Crinone paskirt, gal dėl to ir neįsitvirtino galutinai
Sekmės ir tikėjimo 4u.gif

Ka reiskia biocheminis nestumas? g.gif
Atsakyti
Sveikinam sveikinam tapus nestuke.gif nestuke.gif .
Kaip smagu zinoti kad susilauksi dvieju, uznesk ta virusiuka visom bigsmile.gif
Orchideja o kaip tu suzinojai blink.gif kad as pas tv.
Atsakyti
O koki tau ispudi paliko si gydytoja?
As tai likau labai suzaveta bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos.
paieškoj tokios temos neradau, tai vat, pasidarė įdomu, ką Lt daro, kai moteriai pagaliau pavyksta dirbtiniu būdu pastoti ir lieka keletas užšaldytų embrionų. kokia Jūsų patirtis. ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pirmiausia tai pataisysiu ax.gif - ne dirbtinai pastojusios, o pastojusios pagalbinio apvaisinimo būdu (PAB).
O ką darysiu su likusiais šaldytais embrionais?- tai aišku, kad bandysiu su jais tongue.gif Reikia gi Akvilytei sesutės ar broliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 27, 14:23)
Laimuziuk, dziaugiuosi kartu su tavimi.. Nuostabu.....Saunuole...
VAlioooooooooooooooooooooo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O as jau vaziuoju namo su savo trim zirniukais....  ax.gif

Virge tau kuo didesnes sekmes sis kartas tau bus paskutinis ir 9 men galesi megautis nestuke.gif nes tu to visom keturiom nusipelnius sekmes ir i prieki Darviena ir tau didelio pasisekimo ziuriu ir tu jau ilga kelia nuejus ir aplamai visoms merginoms kurios startuoja ar kam jau pavyko sekmes ir tikejimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū už pataisymą. 4u.gif
dideli sveikinimai susilaukus Akvilės. sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 09 28, 20:51)
Virge tau kuo didesnes sekmes sis kartas tau bus paskutinis ir 9 men galesi megautis nestuke.gif nes tu to visom keturiom nusipelnius sekmes ir i prieki Darviena ir tau didelio pasisekimo ziuriu ir tu jau ilga kelia nuejus ir aplamai  visoms merginoms kurios startuoja ar kam jau pavyko sekmes ir tikejimo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu, Aussteja, man rodosi, kad mes visos cia nusipelneme buti nestuke.gif , nes visos bet kokiu priemoniu imames, kad tik issipildytu musu svajones..
Labai dziugu gauti palaikyma. Aciu labai.. wub.gif
Atsakyti