Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labutis, aš užsišaldysiu kiaušialąstes (aišku jei jų liks), nes Italijoj draudžiamas embrionų šaldymas.
Atsakyti
laba diena.Irgi laukiu gandro,mums jau 9 dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 09 29, 13:38)
laba diena.Irgi laukiu gandro,mums jau 9 dienos 4u.gif

Nelabai supratau, prašom išsamiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 28, 21:13)
Aciu, Aussteja, man rodosi, kad mes visos cia nusipelneme buti  nestuke.gif , nes visos bet kokiu priemoniu imames, kad tik issipildytu musu svajones..
Labai dziugu gauti palaikyma. Aciu labai..  wub.gif

aciu,dabar suprantu kaip kas blush2.gif
Papildyta:
smile.gif+2007 09 29, 13:40-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 09 29, 13:40)
Nelabai supratau, prašom išsamiau g.gif

po IVF jau 9 dienos,
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 09 29, 13:42)
aciu,dabar suprantu kaip kas blush2.gif
Papildyta:

po IVF jau 9 dienos,

o jus ka daret?
Atsakyti
Laba diena visoms.. Ramu cia siandien kaip niekad... Kur visos prapuole??? unsure.gif
Papildyta:
Boruzite, o kur tu dareisi IVF?? Kelintas tau?? Kaip sekasi laukti???? Ar jauti kokius nors pozymius??? Kokios tavo bedos, kad prireike IVF? Ar daretes pries tai stimuliacijas ir IUI???
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 29, 14:17)
Laba diena visoms.. Ramu cia siandien kaip niekad... Kur visos prapuole???  unsure.gif
Papildyta:
Boruzite, o kur tu dareisi IVF?? Kelintas tau?? Kaip sekasi laukti???? Ar jauti kokius nors pozymius??? Kokios tavo bedos, kad prireike IVF? Ar daretes pries tai stimuliacijas ir  IUI???

dariau pirma karta. V K.stimuliacija labai greit praejo pora savaiciu.pas mane pasalintos kiausintakiai
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 09 29, 14:36)
dariau pirma karta. V K.stimuliacija labai greit praejo pora savaiciu.pas mane pasalintos kiausintakiai

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 09 28, 11:51)
i sarasiuka traukiu pagal planuojama punkcijos data. Jei pradejai leistis tik siandien, tai punkcija greiciausiai bus spali (jei trumpa schema)  4u.gif

tai dabar jau aisku doh.gif reiskias nieko ir nereikia taisyti biggrin.gif nes punkcija tik spaly smile.gif
Atsakyti
kaip sunku laukt,stogas vaziuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 09 29, 15:09)
kaip sunku laukt,stogas vaziuoja verysad.gif

Nebedaug tau liko - laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 09 27, 09:15)
Jolituks, gal pas Tv. darysiesi IVF ?  mirksiukas.gif

Mūsų problemėlė susijusi su vyru, pavasarį darėme tyrimus genetikos centre prie spaudos rūmų kažkur. Ten labai greitai padaro, po kelių dienų jau atsakymas, bet ir sumokėjome virš 500 lt. Ačiū dievui,k rezultatai buvo thumbup.gif
Atsakyti