laba diena.Irgi laukiu gandro,mums jau 9 dienos

QUOTE(boruzite @ 2007 09 29, 13:38)
Nelabai supratau, prašom išsamiau

QUOTE(Virge @ 2007 09 28, 21:13)
Aciu, Aussteja, man rodosi, kad mes visos cia nusipelneme buti
, nes visos bet kokiu priemoniu imames, kad tik issipildytu musu svajones..
Labai dziugu gauti palaikyma. Aciu labai..

Labai dziugu gauti palaikyma. Aciu labai..

aciu,dabar suprantu kaip kas

Papildyta:

QUOTE(tiesiog aš
@ 2007 09 29, 13:40)

po IVF jau 9 dienos,
QUOTE(boruzite @ 2007 09 29, 13:42)
o jus ka daret?
Laba diena visoms.. Ramu cia siandien kaip niekad... Kur visos prapuole??? 
Papildyta:
Boruzite, o kur tu dareisi IVF?? Kelintas tau?? Kaip sekasi laukti???? Ar jauti kokius nors pozymius??? Kokios tavo bedos, kad prireike IVF? Ar daretes pries tai stimuliacijas ir IUI???

Papildyta:
Boruzite, o kur tu dareisi IVF?? Kelintas tau?? Kaip sekasi laukti???? Ar jauti kokius nors pozymius??? Kokios tavo bedos, kad prireike IVF? Ar daretes pries tai stimuliacijas ir IUI???
QUOTE(Virge @ 2007 09 29, 14:17)
Laba diena visoms.. Ramu cia siandien kaip niekad... Kur visos prapuole??? 
Papildyta:

Papildyta:
dariau pirma karta. V K.stimuliacija labai greit praejo pora savaiciu.pas mane pasalintos kiausintakiai
QUOTE(boruzite @ 2007 09 29, 14:36)
dariau pirma karta. V K.stimuliacija labai greit praejo pora savaiciu.pas mane pasalintos kiausintakiai
Sekmes

QUOTE(darviena @ 2007 09 28, 11:51)
i sarasiuka traukiu pagal planuojama punkcijos data. Jei pradejai leistis tik siandien, tai punkcija greiciausiai bus spali (jei trumpa schema) 

tai dabar jau aisku

kaip sunku laukt,stogas vaziuoja

QUOTE(boruzite @ 2007 09 29, 15:09)
Nebedaug tau liko - laikykis

QUOTE(Orchidėja @ 2007 09 27, 09:15)
Mūsų problemėlė susijusi su vyru, pavasarį darėme tyrimus genetikos centre prie spaudos rūmų kažkur. Ten labai greitai padaro, po kelių dienų jau atsakymas, bet ir sumokėjome virš 500 lt. Ačiū dievui,k rezultatai buvo