Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Matau, DaivaB skaitineja..... Kaip jautiesi, DaivaB??? Kokios tavo nuotaikos?? Kada tavo testuko diena??
Atsakyti
Ralija, kaip tu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 10 01, 14:07)

Gal visos ikvepiam giliau? Gal optimizma issikrapsom is kaires kisenes .. a mergaites

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 01, 16:15)

Ulla vienintele sureagavai smile.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 10 01, 15:28)
Ulla vienintele sureagavai smile.gif  drinks_cheers.gif

manau ir kitos sureagavo, tik rašyti tingi smile.gif
Šiaip tai aišku reikia susiimti ir nepraskysti smile.gif Aš tai tipo dabar labai susiėmiau, tiesiog žinau, kad už metų ar kitų, o gal ir greičiau nestuke.gif
Gal ir be reikalo tiek to optimizmo doh.gif Bet kad taip gyventi lengviau biggrin.gif

P.S. prašom priminti man tuos žodžius, kai užplauks depresija
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 01, 16:34)
manau ir kitos sureagavo, tik rašyti tingi  smile.gif
Šiaip tai aišku reikia susiimti ir nepraskysti  smile.gif Aš tai tipo dabar labai susiėmiau, tiesiog žinau, kad už metų ar kitų, o gal ir greičiau  nestuke.gif
Gal ir be reikalo tiek to optimizmo  doh.gif Bet kad taip gyventi lengviau  biggrin.gif

P.S. prašom priminti man tuos žodžius, kai užplauks depresija
lotuliukas.gif

priminsim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzele: 01 spalio 2007 - 15:46
tikrai reikia susiimti ir kovoti......tiketi,kad ir kaip mums sunku bebutu 4u.gif
stiprybes drinks_cheers.gif ir auksciau nosis 4u.gif
Atsakyti
gal galit man kas nors pasakyti kur tu vitaminu vyru spermai pagerinti SPEMAN galima nusipirkti,ar bet kurioje vaistineje ju rasiu? smile.gif isanksto aciu smile.gif
Atsakyti
labas vakarelis,bloga nuojauta pas mane g.gif ,ciuju kad testo neprireiks
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 01, 19:02)
labas vakarelis,bloga nuojauta pas mane g.gif ,ciuju kad testo neprireiks

Kodel tu taip?? Palauk, neskubek, nenusiteik pozityviai... Tiketi reikia iki paskutines minutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 01, 19:11)
Kodel tu taip?? Palauk, neskubek, nenusiteik pozityviai... Tiketi reikia iki paskutines minutes  4u.gif

tai pradiejo skaudet pilvas,pasirode išskiros,vat ir pagalvojau kad.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 01, 15:15)
Matau, DaivaB skaitineja..... Kaip jautiesi, DaivaB??? Kokios tavo nuotaikos?? Kada tavo testuko diena??

Mergaitės, kaip jau rašiau pas Kaunietes jaučiuosi labai gerai. Kitą kartą net pagalvoju gal smegenų neturiu, nes visai nesinervuoju. Toks keistas pojūtis. Nes per pirmą IVF tai užmigt negalėjau nervinausi, vis galvodavau.

Visoms geriausių rezultatų. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti