Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(saulyte25 @ 2007 10 01, 18:23)
gal galit man kas nors pasakyti kur tu vitaminu vyru spermai pagerinti SPEMAN galima nusipirkti,ar bet kurioje vaistineje ju rasiu?  smile.gif  isanksto aciu  smile.gif

Saulyte, mums asmeniskai SPEMAN nepadejo visiskai.. Kiek skaiciau internete, tai norint, kad butu efektas, SPEMAN reikia vartoti kartu su kitais medikamentais, kuriu pavadinimo neatsimenu.. SPEMAN prekiaujama tik Rusijoje.. As pati juo nusivyliau, bet juk tai hemeopatiniai vaistai, tai ko noreti...

Papildyta:
QUOTE(boruzite @ 2007 10 01, 19:15)
tai pradiejo skaudet pilvas,pasirode išskiros,vat ir pagalvojau kad.... verysad.gif

Palauk, ilsekis, jei gali, kuo daugiau ramybes ir gulimo rezimo.... Neskubink ivykiu ....
Dar ne...
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 10 01, 07:16)
Labas rytas  4u.gif

noriu Jums palinketi sekmes ir, kad issipildytu Jusu karsciausios svajones ir kad visos anksciau ar veliau taptumet  nestuke.gif

Laikykites, mergaites! wub.gif

As, kaip sake viena is forumieciu, taip pat traukiuosi is sito "sporto".

darviena, nepalik mūsų schmoll.gif . Stipriai suspaudžia širdelę, kai nepasiseka senbuvėm verysad.gif .
"Visos anksčiau ar vėliau..." , tame tarpe ir Tu, pasieksi savo tikslą. Pailsėk, padaryk pertrauką, neskubėk priimti sprendimų.
Įdomu kodėl taip nesiseka, nejaugi po tiek kartų trūksta tik sėkmės g.gif verysad.gif . Kur ieškoti priežasties? Ką daryti tokiu atveju? Manau kiekviena tam turi būt pasiruošus, gaila...
Atsakyti
[quote=Virge,2007 10 01, 20:36]
Saulyte, mums asmeniskai SPEMAN nepadejo visiskai.. Kiek skaiciau internete, tai norint, kad butu efektas, SPEMAN reikia vartoti kartu su kitais medikamentais, kuriu pavadinimo neatsimenu.. SPEMAN prekiaujama tik Rusijoje.. As pati juo nusivyliau, bet juk tai hemeopatiniai vaistai, tai ko noreti...

aciu virge uz atsakyma ir paaiskinima, o as dar kvailele siandien vaistineje ju pasiteiravau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte25 @ 2007 10 01, 20:55)
aciu virge uz atsakyma ir paaiskinima, o as dar kvailele siandien vaistineje ju pasiteiravau  blush2.gif  lotuliukas.gif

Saulyte, as pagalvojau, kad labai neobjektyviai pasakiau, SPEMAN gal pagerintu situacija, jei tavo MB turtas nera labai blogas, ir jei turit laiko pagerti siuos vaistus apie puse metu, na min 4 menesius... Pasiskaityk internete, ten placiau apie juos rasoma, mano nuomones neverta imti uz teisinga atsakyma, mes mazai laiko vartojom. mirksiukas.gif
Atsakyti
Orchideja, Virge, Ulla, Tiesiog as : ), Musmiryte, Viktoriuk, redute, Spanguole, sauluzele, Sicily, paiduke, gandre, Aciu Jums visoms, mergaitės wub.gif

tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif

Kadangi jaučiu priklausomybę šiam puslapiukui, aš jus vistiek dar aplankysiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 10 01, 08:07)
sorry, kad inešiu nerimo, bet tiek darvienos, tiek Peti, tiek mano atvejis rodo, kad žiauriai nesiseka IVF senbuvėms. man dėl to labai labai širdį skauda  wub.gif

Mano atvejis irgi iš senbuvių istorijos blush2.gif , vakar su vyru pradėjom skaičiuot kelintas kartas bus dabar rolleyes.gif -tai jei priskaičiuojant dvi "tuščias" stimuliacijas, kurios buvo nutrauktos-bus jau penktas doh.gif ..
Darviena, labai skaudu dėl tokių nesėkmių, labai..jei amžius jums leidžia-manau iš šito sporto be pergalės nesiruošiat išeit mirksiukas.gif Labai tuo tikiu ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės nežinau, net ką parašyti atsikėliau šiandien ir žiūriu patepliota.
Atsakyti
daivut, patepliojimas dar ne viskas, laikykis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 01, 21:22)
Saulyte, as pagalvojau, kad labai neobjektyviai pasakiau, SPEMAN gal pagerintu situacija, jei tavo MB turtas nera labai blogas, ir jei turit laiko pagerti siuos vaistus apie puse metu, na min 4 menesius... Pasiskaityk internete, ten placiau apie juos rasoma, mano nuomones neverta imti uz teisinga atsakyma, mes mazai laiko vartojom.  mirksiukas.gif

Musu situacijoje SPEMAN iš 1 mln/ml padarė 3 mln/ml sperniuku. Vartojom 6 mėnesius. Seniau visada budavo 1 mln. ir nebudavo A judrumo. Po vartojimo jau net A judrumo keli procentai yra. Aishku, globaliai paėmus, tai yra juokas, nes vistiek natūraliai su tokiais duomenimis nepastosiu. Bet jeigu grikiuku yra pas ka nors kokie 5 mln. Tai gal padėtų pasiekti 15 mln. (imant, kad padidejo pas MUS 3 KARTUS) Vat tada tai jau ir IUI ir naturalus šansai atsiranda. Žodžiu,. pas ką situacija nebeviltiška, siūlau tikrai išbandyti šį metodą.
ir dar atsiprašau, kad cia ne i ta skyreli surašiau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(daivaB @ 2007 10 02, 08:51)

Kelinta diena po isodinima? jei praejo, bent kokios 10 dienu ir nesileidi Pregnylio, pasidaryk HCG.
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 10 02, 07:51)

Daiva, negasdink , tik laikykis wub.gif Cia juk dar ne viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 02, 09:19)
Daiva, negasdink , tik laikykis  wub.gif Cia juk dar ne viskas  smile.gif

Šiuo atveju manau verta nespėlioti, o mauti pasidaryti HCG, nes gal verta padidinti progesterono dozes ar pan., tik nereikia delsti. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės,

Oj net nužliumbiau iš pat ryto dėl Darvienos, turbūt čia žodžiai mažai ką padės, bet laikykis ir stiprybės wub.gif
DaivaB laikau kumštukus, turi pavykti wub.gif
Visoms laukiančioms ir startavusioms kantrybės ir sėkmės wub.gif
Atsakyti