Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(devina @ 2007 10 02, 15:48)
Darviena nenuleisk rankų nono.gif
Na tik pagalvok jei būtu palūžusios Vilmutė, Paidukė, Svajukė, Magi, Aš  ir t.t .......
O visos jau supuoja savo brangenybes ant rankų ( na Paidukė jau tuoj tuoj  wub.gif )
Gal būtent dar vienas kartelis ir bus lemtingas nestuke.gif Visos mes turėjom minčiu kad jau gana, kad čia tik man vienai taip nesiseka, bet nereikia susutoti ir tikiu kad viskas bus  ok.gif
Darviena pailsėk ir pirmyn mirksiukas.gif  friends.gif

Devina, Darla, Stefi, aciu, mergaites, kad ikvepiat vilty wub.gif

Siandien dar ne, bet gal tada, kai jau nebeskaudes .... wub.gif

Mergytes, mes katik su Ulla suderinom parasiuko peremimo reikalus mirksiukas.gif Ulla, sekmes!
Atsakyti
Mergaitės, jei jūs nieko prieš, perimu iš Darvienos parašiuką 4u.gif

Visoms linkiu kuo greičiau nestuke.gif

DaivaB, o gal dar ne viskas prarasta g.gif
Atsakyti
Darviena Daivab laikykites ir nenuleiskit ranku juk turi pasisekti console.gif console.gif Dar merginos norejau paklausti kurios ne pirma karta daretes ifv ar pries kiekviena karta darydavotes hormonu tyrimus ir del vaistu dozes FSH ar nebudavo padidejes ir kaip ji galima nors truputi numusti ar jau cia visam laikui pasekmes
Atsakyti
Daiva, verkiu kaip uz save verysad.gif Kodel taip???Pastebejau, kad su moteriskom problemoms cia sunkiau sekasi...
Atsakyti
Darviena, vaje kaip gaila.... verysad.gif
Atsakyti
Pakeiciam pavadinima " Mus aplankys sekme"Tik ne tegu, reiskia ji gali pasirinkti, arba aplankys arba ne.

Mus aplankys sekme 4u.gif

Ji niekur nedings smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchidėja: 02 spalio 2007 - 18:53
Virge, kaip laikaisi 4u.gif

Orchidėja, jau startavai smile.gif

Kažin kur Leta dingus g.gif Aš jai nėštumą jau išpranašavau, o gal ji tai jau ir tyliai slepia nuo mūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 02, 21:41)
Virge, kaip laikaisi  4u.gif

Orchidėja, jau startavai  smile.gif

Kažin kur Leta dingus  g.gif  Aš jai nėštumą jau išpranašavau, o gal ji tai jau ir tyliai slepia nuo mūsų  ax.gif

Ar sapnavai ka nors???? mirksiukas.gif Laikausi, siandien penkios dienos... Viskas gerai, pilva pamaudzia, krutine skauda.... Istinusi, atsargi, pilna vilciu ir tikejimo ax.gif

Liudna del visu nesekmiu, labai gaila, kai mergaitems taip nesiseka, bet as jau labai noriu dingti i kita skyreli (na ta geraja prasme blush2.gif )

Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 02, 20:41)
Virge, kaip laikaisi  4u.gif

Orchidėja, jau startavai  smile.gif

Kažin kur Leta dingus  g.gif  Aš jai nėštumą jau išpranašavau, o gal ji tai jau ir tyliai slepia nuo mūsų  ax.gif

Aš dar ne smile.gif Bet neužilgo mirksiukas.gif
O Leta tai nica pasikeitusi, arba visai isitrynusi. Tai ji su 6 startavo? g.gif
Atsakyti
Daivute verysad.gif verysad.gif stiprybės tau tavo vyrui wub.gif jums tikrai pavyks wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, Ulla brauk mane iš sąrašiuko. Prasidėjo normalios mm..... Vienu žodžiu 2-ras fiasko.

Ačiū visoms už palaikymą, Sėdžiu darbe ir ašaros bėga kaip pupos, negaliu dužo tiek vilčių ir tikėjimo. Skaudu žiūrėti į pačių artimiausių žmonių: mamos. tėčio, vyro ašaras ir skausmą..................
Atsakyti
DaivuteB, labai užjaučiu.
Seku Jūsų visų žingsnelius, nes maždaug už 10 dienų manęs laukia pirmasis IVF.
Žinau, kad gali būti visko. Ir už ką taip gyvenimas drebia...
Atsakyti