Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

mergaites liudziu kartu su jum cray.gif kodel toks negailestingas mums likimas cry.gif bet nepaluzkit ir nepraraskit tikejimo,zinau kad labai sunku kai griuna visos viltys verysad.gif bet......ta diena tikrai ateis kai supsim savo kudikelius ant ranku smile.gif

musmiryte thumbup.gif linkiu dideles sekmes,laikysim uz tave kumscius kad tik pasisektu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 03, 11:29)
O aš jau po punkcijos. Išpunktavo 9 kiaušialąstes. Vyro sperma sakė gera ir ICSI nereiks.

Penktadienį eisiu pasiimt savo gražuoliukų  wub.gif

Sėkmės, Musmiryte, ruosk vietele savo mazyliams ir pagerinam rezultatus wub.gif , nes jau baaaaisiai liudna cia pas mus paskutiniiu metu... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

DaivaB, kauniete31 kartotis nenori ir uzuojautos nepilsiu. Bet labai gaila kad nepasiseke ir si karta jums tikrai turejo pavykti. Bet nenukabinkit galveliu wub.gif ir svarbiausia nekaltinkit saves del nieko. Gal dar ne laikas, gal truputi dar palaukit padarykit pertraukele ir tada vel i starta smile.gif

Musmeryte,

Linkiu dideliausios sekmes, ruosk namuka leliam, kad nenoretu pabegti visus 9 menesiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai norėčiau praskaidrinti nuotaikas po 2 sav. Pasiimsiu penktadienį laisvą ir palepinsiu save visą savaitgalį.
Papildyta:
QUOTE(Virge @ 2007 10 03, 13:23)
Sėkmės, Musmiryte, ruosk vietele savo mazyliams ir pagerinam rezultatus  wub.gif , nes jau baaaaisiai liudna cia pas mus paskutiniiu metu...  verysad.gif

O kaip tavo nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 03, 13:30)
Labai norėčiau praskaidrinti nuotaikas po 2 sav. Pasiimsiu penktadienį laisvą ir palepinsiu save visą savaitgalį.
Papildyta:
O kaip tavo nuotaikos?

Taip ir daryk - kojas i virsu ir skaityk ka nors malonaus lotuliukas.gif
O as jauciuosi keistai, pilva pamaudena, bet ir temperatura pas mane laikosi apie 37 vakarais... Nieko nesuprantu - ar dar pas mane gripas tiek uzsiteses, ar cia kas nors kita.. Siandien jau sesta diena. Iki siol viskas gerai, tik labai liudnai nuteikineja zinios sitame skyrelyje, o dingti is cia jau nebeiseina - priklausomybe siaubinga doh.gif
Bet kaip nors... Sekmes tau dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 03, 13:40)
Bet kaip nors... Sekmes tau dideliausios  4u.gif

Tau irgi pačios didžiausios sėkmės 4u.gif
Aš tai geriu kaip mano vyras vadina "nuodus" (neatsimenu pavadinimo, bet informacinį lapelį pasiskaičius doh.gif ), kurie stipriai silpnina imuninę sistemą, aspiriną ir dar šiandien išrašė Estrimax, bet nuo ko jos taip ir nepaklausiau. Gal kas žinot? g.gif Stengiuosi kojas laikyti šiltai ir napasiduoti baciloms.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 03, 13:46)
dar šiandien išrašė Estrimax, bet nuo ko jos taip ir nepaklausiau.

Aciu 4u.gif

"...Šis preparatas nėra geriamasis kontraceptikas. Jo galima vartoti tik gydytojo skyrimu.
Vien šiuo vaistu galima gydytis tik toms moterims, kurių gimda pašalinta, o kitoms būtina vartoti ir progestinų, kad sumažėtų estrogenų poveikis gimdos gleivinei..."

Papildyta:
As taip supratau, kad jis yra progesteronas?? Kaip Crinone?
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 03, 13:51)
Aciu  4u.gif

"...Šis preparatas nėra geriamasis kontraceptikas. Jo galima vartoti tik gydytojo skyrimu.
Vien šiuo vaistu galima gydytis tik toms moterims, kurių gimda pašalinta, o kitoms būtina vartoti ir progestinų, kad sumažėtų estrogenų poveikis gimdos gleivinei..."

Papildyta:
As taip supratau, kad jis yra progesteronas?? Kaip Crinone?

g.gif bet man dar nuo rytdienos ir Crinone skyrė g.gif
Ai, tiek jau to - gydytoja žino ką daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 03, 13:55)
g.gif  bet man dar nuo rytdienos ir Crinone skyrė  g.gif
Ai, tiek jau to - gydytoja žino ką daro  smile.gif

g.gif as irgi taip manau mirksiukas.gif
Atsakyti
O Urogest tai cia ta pati progesteronine seima ? huh.gif smile.gif blink.gif
Atsakyti
sveikos,o as jau ryt einu,kad isodintu 3sagutes smile.gif palinkekit sekmes
Atsakyti