Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 20:50)
o tu i privacia klinika vaikstai?

Taip. Į Motinos ir Vaiko.
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 10 03, 19:53)
Boruzite,nu man keistas šitas tavo klausimas. g.gif

kodel?
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 19:55)

Dar negirdėjau kad IVF kur nors kitur darytų schmoll.gif O gal jau stebuklai ant LT prasidėjo?Gal dar ir nemoookamai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 10 03, 19:53)
Taip. Į Motinos ir Vaiko.

o kur tai randasi? ten viska daro vietoi?
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 19:55)

Todel, kad valdisku pagalbinio apvaisinimo kliniku Lietuvoje nera. Mediku, dirbanciu nevaisingumo srityje ligoninese, mes turim, deja, visa kita -tik privatus. Del vaistu - borizite, sekanti karta paprastai taiko kitokia schema arba truputi kitokiais vaistais, bet is esmes viskas taip pat....
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 10 03, 19:57)
Dar negirdėjau kad IVF kur nors kitur darytų schmoll.gif O gal jau stebuklai ant LT prasidėjo?Gal dar ir nemoookamai lotuliukas.gif

as turejau omeni pati pasiruosima kaip daro.pvm mano daktaras dirba ir privaciai ir klinikoi
Papildyta:
QUOTE(Virge @ 2007 10 03, 19:58)
Todel, kad valdisku pagalbinio apvaisinimo kliniku Lietuvoje nera. Mediku, dirbanciu nevaisingumo srityje ligoninese, mes turim, deja, visa kita -tik privatus. Del vaistu - borizite, sekanti karta paprastai taiko kitokia schema arba truputi kitokiais vaistais, bet is esmes viskas taip pat....

Pvz man viena daktare sake kad pasiruosti galima paprastoi klinikoi
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 19:59)
as turejau omeni pati pasiruosima kaip daro.pvm mano daktaras dirba ir privaciai ir klinikoi

Ai,supratau,tai tau teko per dvi vietas bėgiot-stimuliacija vienur-procedūra kitur doh.gif Pailsėk dabar,atsigauk truputį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 21:02)
Papildyta:

Pvz man viena daktare sake kad pasiruosti galima paprastoi klinikoi

IUI gal ir galima, bet IVF? g.gif Abejoju.
Atsakyti
Jeigu gydytojas tave priima ligonineje apziurai (ar netgi stimuliacijai) - tavo reikalas.. Vaistai beveik visur kainuoja vienodai, punkcija ir sodinimas vistiek atliekamas privacioje klinikoje, todel tau kainuos tiek pat, tik tiek, kad dauguma merginu dziaugiasi, kada jas priziuri nuo pradzios iki pabaigos tas pats gydytojas. Privaciose gydymo istaigose dirbantys medikai specializuojasi nevaizingumo srityje, todel pas juos praktika didesne.
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 10 03, 20:04)
Ai,supratau,tai tau teko per dvi vietas bėgiot-stimuliacija vienur-procedūra kitur doh.gif Pailsėk dabar,atsigauk truputį mirksiukas.gif

nu jo mane stimulioja Klimas o visa kita daro VK
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 03, 18:15)

Ula, intrigos???  wub.gif  wub.gif Nors kazkam gerai  wub.gif

Jokių intrigų biggrin.gif

kankinkit budeliai stipriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 03, 20:07)
Jokių intrigų  biggrin.gif

kankinkit budeliai stipriau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu gerai gerai g.gif prisiminsim mirksiukas.gif
Atsakyti