Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

DIDELIAUSIOS SEKMES VISOMS JUMS MERGAITES 4u.gif
Atsakyti
labukas.Man irgi permas kartas nesekmingas,ir testo nespejau padarit.Toks jaumas kad isprotesiu,taip tikejomes ir va...ir gyventi nesinori.Tiek viduje skausmo
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 18:31)
labukas.Man irgi permas kartas nesekmingas,ir testo nespejau padarit.Toks jaumas kad isprotesiu,taip tikejomes ir va...ir gyventi nesinori.Tiek viduje skausmo

Nu cia kas per velniava, is tiesu verysad.gif verysad.gif
Kazkaip sekme nusisuka nuo musu.. Laikykis, boruzite, skausmas praeis, tustuma uzsipildys, sugriz pasitikejimas savo jegomis, sugriz gyvenimo dziaugsmas.... Patikek, tam reikia laiko, tik nesakyk, kad gyventi nesinori angel_sadangel.gif

Papildyta:
Ula, mums reikia tavo pagalbos, greitai keisk skyrelio pavadinima g.gif Jauciamas sekmes trukumas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virge: 03 spalio 2007 - 17:42
net nezinau ar verta vel darit.mano sirdis gali neislaikit verysad.gif gal mest viska ir paleist vyra,tegul gyvena ramei ir susilauke vaiku su kita
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 15:43)
net nezinau ar verta vel darit.mano sirdis gali neislaikit verysad.gif gal mest viska ir paleist vyra,tegul gyvena ramei ir susilauke vaiku su kita

Nu ką tu dabar susvaigai? blink.gif schmoll.gif Tikrai verta bandyti, reikia dėkoti Dievui, kad turim dar tą galimybę bandyti wub.gif Aš pati po tik ką nepavykusio pirmo karto, bet nenuleisiu rankų, nė už ką schmoll.gif O kad vyras ramiai su kita negyvens, tai beveik garantuoju ax.gif Jeigu jis su tavim, tai patikėk tu manim, nori būti su tavim ax.gif O širdelė tikrai išlaikys, dar ne tiek išlaikyt gali.. dabar išsiliūdėk, o kai atgausi jėgas, bandyk vėl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 18:43)

Nu jau tikrai NESAMONE , ka tu cia kalbi???? doh.gif Atsistosi ant koju - patikek, tikrai atsistosi, ir tikejimas sugriz. O tai,kad nepasiseke pirmas kartas - tu juk zinai, kokia kraupi statistika yra - tik 30 % sekmingu, todel kas zino, kiek kartu reikia bandyti iki sekmingo.. Nebutina pulti is karto... palaukit truputi......
Vyras manau tave myli ir nori vaiku su tavimi.. Pirmas nesekmingas IVF far meirodo, kad tu ju neturesi. Tai tik reiskia, kad ne dabar.. mirksiukas.gif
Patikek, viskas bus gerai, gal pavartok hemeopatines Sedatif tabletytes...nusiraminimui.....Nekankink taip saves 4u.gif
Atsakyti
merginos,o kiek laiko turi praeit kad bandit dar karta?
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 15:54)
merginos,o kiek laiko turi praeit kad bandit dar karta?

Pas mus leidžia startuot beveik iš karto, praleidus vieną ciklą, nors žinau apie vieną atvejį, kai startavo ir iš karto, su ilga schema ax.gif
Atsakyti
Darviena, Kauniete, daivab čia jums mergytės wub.gif 4u.gif wub.gif
Laikykimės kaip nors, nors ir be galo sunku verysad.gif
Man jau visi metai praėjo po nepasisekusio 2IVF, kažkaip viduje apsiraminau, bet paskaitai apie jus ir prisiminimai ir baimė atsiranda, o ypač nesinori tų nelemtų 2 savaičių laukimo.
Bet gyvenimas juda į priekį ir mum belieka tik tikėt kad kada nors pavyks, o tikrai tikiu, kad PAVYKS
Sekmės mergytės 4u.gif
Atsakyti
mano daktaras K.turbut sakis palaukti.
Atsakyti
Mergaitės, tikrai daug liūdnų naujienų verysad.gif
Dar visko nespėjau paskaitinėt doh.gif Mb veja nuo kompo mad.gif
Neliūdėkit, viskas praeis ir ateis į mūsų kiemą ne šventė, o visas festivalis trigubu pavidalu mirksiukas.gif Na, tiek to, pakaks ir dvigubu biggrin.gif

Beje, yra ir gerų slaptų naujienų, tik po kol negaliu išduot wub.gif
Atsakyti
Nu va, boruzite, jau geriau 4u.gif Tu ant musu jau nepyk uz toki "ziauruma", bet juk zinom, kaip jauciames tokiu momentu ir savo kailiu esame patyre nusivylima ir skausma..
Sprendziant is tavo nuotaiku ir kalbu, manau, kad tau skubeti labai nereikia.. Lietuvoje daro pertrauka - du menesius. Spresk pati, ar pajegsi moraliskai po 2 menesiu vel pradeti sia kova.. Jei jausiesi nedrasiai - siulau palaukti kokiu puse metu..
Tu turi ramiai nusiteikti ir tiketi, Mes visos zinom, kad gali nepasisekti, bet tikim, kadtai ivyks ne mums... Deja.. As dabar esu laukime po trecio IVF.. Irgi nezinau, kaip man pavyks, po tiek liudnu ziniu per paskutiniasias dienas cia - jau darosi labai baisu, bet tikiu.. vitiek tikiu, kad as busiu ta laimingoji.....
Laikykis ir viskas bus gerai..

Simbute, kad tik butu galima persokti per tas dv savaites, arba tiesiog jas pramiegoti lotuliukas.gif As irgi taip noreciau ax.gif
Atsakyti