DIDELIAUSIOS SEKMES VISOMS JUMS MERGAITES

labukas.Man irgi permas kartas nesekmingas,ir testo nespejau padarit.Toks jaumas kad isprotesiu,taip tikejomes ir va...ir gyventi nesinori.Tiek viduje skausmo
QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 18:31)
labukas.Man irgi permas kartas nesekmingas,ir testo nespejau padarit.Toks jaumas kad isprotesiu,taip tikejomes ir va...ir gyventi nesinori.Tiek viduje skausmo
Nu cia kas per velniava, is tiesu

Kazkaip sekme nusisuka nuo musu.. Laikykis, boruzite, skausmas praeis, tustuma uzsipildys, sugriz pasitikejimas savo jegomis, sugriz gyvenimo dziaugsmas.... Patikek, tam reikia laiko, tik nesakyk, kad gyventi nesinori

Papildyta:
Ula, mums reikia tavo pagalbos, greitai keisk skyrelio pavadinima

net nezinau ar verta vel darit.mano sirdis gali neislaikit
gal mest viska ir paleist vyra,tegul gyvena ramei ir susilauke vaiku su kita

QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 15:43)

Nu ką tu dabar susvaigai?

QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 18:43)

Nu jau tikrai NESAMONE , ka tu cia kalbi????

Vyras manau tave myli ir nori vaiku su tavimi.. Pirmas nesekmingas IVF far meirodo, kad tu ju neturesi. Tai tik reiskia, kad ne dabar..

Patikek, viskas bus gerai, gal pavartok hemeopatines Sedatif tabletytes...nusiraminimui.....Nekankink taip saves

merginos,o kiek laiko turi praeit kad bandit dar karta?
QUOTE(boruzite @ 2007 10 03, 15:54)
merginos,o kiek laiko turi praeit kad bandit dar karta?
Pas mus leidžia startuot beveik iš karto, praleidus vieną ciklą, nors žinau apie vieną atvejį, kai startavo ir iš karto, su ilga schema

Darviena, Kauniete, daivab čia jums mergytės
Laikykimės kaip nors, nors ir be galo sunku
Man jau visi metai praėjo po nepasisekusio 2IVF, kažkaip viduje apsiraminau, bet paskaitai apie jus ir prisiminimai ir baimė atsiranda, o ypač nesinori tų nelemtų 2 savaičių laukimo.
Bet gyvenimas juda į priekį ir mum belieka tik tikėt kad kada nors pavyks, o tikrai tikiu, kad PAVYKS
Sekmės mergytės

Laikykimės kaip nors, nors ir be galo sunku

Man jau visi metai praėjo po nepasisekusio 2IVF, kažkaip viduje apsiraminau, bet paskaitai apie jus ir prisiminimai ir baimė atsiranda, o ypač nesinori tų nelemtų 2 savaičių laukimo.
Bet gyvenimas juda į priekį ir mum belieka tik tikėt kad kada nors pavyks, o tikrai tikiu, kad PAVYKS
Sekmės mergytės

mano daktaras K.turbut sakis palaukti.
Nu va, boruzite, jau geriau
Tu ant musu jau nepyk uz toki "ziauruma", bet juk zinom, kaip jauciames tokiu momentu ir savo kailiu esame patyre nusivylima ir skausma..
Sprendziant is tavo nuotaiku ir kalbu, manau, kad tau skubeti labai nereikia.. Lietuvoje daro pertrauka - du menesius. Spresk pati, ar pajegsi moraliskai po 2 menesiu vel pradeti sia kova.. Jei jausiesi nedrasiai - siulau palaukti kokiu puse metu..
Tu turi ramiai nusiteikti ir tiketi, Mes visos zinom, kad gali nepasisekti, bet tikim, kadtai ivyks ne mums... Deja.. As dabar esu laukime po trecio IVF.. Irgi nezinau, kaip man pavyks, po tiek liudnu ziniu per paskutiniasias dienas cia - jau darosi labai baisu, bet tikiu.. vitiek tikiu, kad as busiu ta laimingoji.....
Laikykis ir viskas bus gerai..
Simbute, kad tik butu galima persokti per tas dv savaites, arba tiesiog jas pramiegoti
As irgi taip noreciau

Sprendziant is tavo nuotaiku ir kalbu, manau, kad tau skubeti labai nereikia.. Lietuvoje daro pertrauka - du menesius. Spresk pati, ar pajegsi moraliskai po 2 menesiu vel pradeti sia kova.. Jei jausiesi nedrasiai - siulau palaukti kokiu puse metu..
Tu turi ramiai nusiteikti ir tiketi, Mes visos zinom, kad gali nepasisekti, bet tikim, kadtai ivyks ne mums... Deja.. As dabar esu laukime po trecio IVF.. Irgi nezinau, kaip man pavyks, po tiek liudnu ziniu per paskutiniasias dienas cia - jau darosi labai baisu, bet tikiu.. vitiek tikiu, kad as busiu ta laimingoji.....
Laikykis ir viskas bus gerai..
Simbute, kad tik butu galima persokti per tas dv savaites, arba tiesiog jas pramiegoti