QUOTE(svajukė @ 2007 10 05, 09:12)
Aš tai visada į užpakalį leisdavausi, t.y. man leisdavo, nes aš taip ir nepajėgiau pati savęs badyti. 

o as ne
as pati i pilba
sujemu ka turiu ( o turiu) ir bakst ir viskas

Sveikos mergytės. Tik kelias dieneles čia nebuvau ir jau šitiek prirašėte, dar net visko nespėjau perskaityti
. Tik labai užjaučiu tas kurioms nepasisekė. nepraraskit mergytės vilties ir tikėjimo.
O aš tai kažkaip visai gerai jau nusiteikus. Vakar jau buvau VK pas Visockienę, tai jau sudarė schemą. Man atrodo trumpa, nes pirmas dvi c.d. leisiuosi Diphereliną, o nuo trčios prisidės ir Gonalis. Gonalio pakyrė 900 ml. Tai reikės 7 dienas pom 150 ml. Susirgti turėčiau apie 10-11 d. ir prasidės padymasis
. Kaip jums mergytės atrodo, ar čia normali Gonalio dozė? Aš tikėjausi, kad po 1
00ml. reikės leistis
. Taigi jau 13 c.d. turėtų būti punkcija, o apie 15-16 įsodinimas 
Papildyta:
Sėkmės visoms

O aš tai kažkaip visai gerai jau nusiteikus. Vakar jau buvau VK pas Visockienę, tai jau sudarė schemą. Man atrodo trumpa, nes pirmas dvi c.d. leisiuosi Diphereliną, o nuo trčios prisidės ir Gonalis. Gonalio pakyrė 900 ml. Tai reikės 7 dienas pom 150 ml. Susirgti turėčiau apie 10-11 d. ir prasidės padymasis

Papildyta:
Sėkmės visoms

QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 10 05, 09:30)
.... Gonalio pakyrė 900 ml. Tai reikės 7 dienas pom 150 ml. Susirgti turėčiau apie 10-11 d. ir prasidės padymasis
. Kaip jums mergytės atrodo, ar čia normali Gonalio dozė? Aš tikėjausi, kad po 1
00ml. reikės leistis
Papildyta:
Sėkmės visoms

Papildyta:
Sėkmės visoms

Dozes nustato gydytoja atsižvelgdama i amziu, harmonu tyrimus. Pasitikek.

Laimuziuk, papasakok kaip tau pas gydytoja sekesi, ka matete?

QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 10 05, 08:30)
Sveikos mergytės. Tik kelias dieneles čia nebuvau ir jau šitiek prirašėte, dar net visko nespėjau perskaityti
. Tik labai užjaučiu tas kurioms nepasisekė. nepraraskit mergytės vilties ir tikėjimo.
00ml. reikės leistis
Papildyta:
Sėkmės visoms

Papildyta:
Sėkmės visoms

labai normali dozė

As pagalvoju o V. skiria kam nors ilga shema?

QUOTE(Vilma J. @ 2007 10 04, 21:33)
Bajka ta šlaunis
Per 2 IVF gydytojas sako :
- Gonalis į paodį
aš sakau:
- tai į šlaunį?
jis man:
-galima ir į šlaunį, bet gal į pilvą patogiau...
Nifiga galvoju nepatogiau, čia sau ramiai atsisėdi suimi, bakst ir vsio

- Gonalis į paodį
aš sakau:
- tai į šlaunį?
jis man:
-galima ir į šlaunį, bet gal į pilvą patogiau...

Nifiga galvoju nepatogiau, čia sau ramiai atsisėdi suimi, bakst ir vsio

man panašiai buvo

Net neįsivaizduoju, kaip mb man vaistus suleist galėtų

Pupuliuk, viskas bus o.k.Gera ta tavo dozė

Sveikos merginos... Apie shemas prabilote, tiksliai , kiek pastebiu, VK dazniausiai taiko trumpas.. Ar man taip pasirode???? M ir V klinikoje dazniausiai ilgos.....
Keista..
Visoms geros dienos, nauju vilciu, tikejimo, stiprybes ir geros nuotaikos

Keista..

QUOTE(Virge @ 2007 10 05, 10:07)
Sveikos merginos... Apie shemas prabilote, tiksliai , kiek pastebiu, VK dazniausiai taiko trumpas.. Ar man taip pasirode???? M ir V klinikoje dazniausiai ilgos.....
Keista..

Keista..

Turbūt tik taip atrodo.Kiekvienos atvejis skirtingas, o dar kiek ivf besidarančių forume nedalyvauja.
Mano atveju tai reikia ilgos schemos

Virge, kaip šiandien nuotaikėlės

Gal but man taip pasirode, bet kokiu atveju - rezultatai vistiek yra....
Idomu, kaip Musmiryte laikosi??? Jai siandien sodinimas?? Duok Diev, kad viskas gerai butu
O as siandien gerai... Igavau jegu sekanciai savaitei laukimo.. Labai jau norriu eiti i parasiuko apacia
Idomu, kaip Musmiryte laikosi??? Jai siandien sodinimas?? Duok Diev, kad viskas gerai butu

O as siandien gerai... Igavau jegu sekanciai savaitei laukimo.. Labai jau norriu eiti i parasiuko apacia

Gerai jus mane paprotinkit ILGA ir TRUMPA schemos 
skirtumus , privalumus ir trukumus
bo as nesuprantu

bo as nesuprantu

QUOTE(sauluzele @ 2007 10 05, 11:15)
Gerai jus mane paprotinkit ILGA ir TRUMPA schemos 
bo as nesuprantu

bo as nesuprantu

Mano išvada tokia: su moteriškom problemom (endometrioze) dažniau ilgos su vyriškom, paprastai trumpos. O geriau ar blogiau turbut nėra.