Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aš tai visada į užpakalį leisdavausi, t.y. man leisdavo, nes aš taip ir nepajėgiau pati savęs badyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2007 10 05, 09:12)
Aš tai visada į užpakalį leisdavausi, t.y. man leisdavo, nes aš taip ir nepajėgiau pati savęs badyti.  blush2.gif

drinks_cheers.gif aš irgi visada t.y. man visada MB i uzpakali leidžia.
Atsakyti
o as ne smile.gif as pati i pilba biggrin.gif sujemu ka turiu ( o turiu) ir bakst ir viskas smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės. Tik kelias dieneles čia nebuvau ir jau šitiek prirašėte, dar net visko nespėjau perskaityti lotuliukas.gif . Tik labai užjaučiu tas kurioms nepasisekė. nepraraskit mergytės vilties ir tikėjimo.
O aš tai kažkaip visai gerai jau nusiteikus. Vakar jau buvau VK pas Visockienę, tai jau sudarė schemą. Man atrodo trumpa, nes pirmas dvi c.d. leisiuosi Diphereliną, o nuo trčios prisidės ir Gonalis. Gonalio pakyrė 900 ml. Tai reikės 7 dienas pom 150 ml. Susirgti turėčiau apie 10-11 d. ir prasidės padymasis biggrin.gif . Kaip jums mergytės atrodo, ar čia normali Gonalio dozė? Aš tikėjausi, kad po 1 g.gif 00ml. reikės leistis g.gif . Taigi jau 13 c.d. turėtų būti punkcija, o apie 15-16 įsodinimas biggrin.gif
Papildyta:
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 10 05, 09:30)
.... Gonalio pakyrė 900 ml. Tai reikės 7 dienas pom 150 ml. Susirgti turėčiau apie 10-11 d. ir prasidės padymasis biggrin.gif . Kaip jums mergytės atrodo, ar čia normali Gonalio dozė? Aš tikėjausi, kad po 1 g.gif 00ml. reikės leistis g.gif . Taigi jau 13 c.d. turėtų būti punkcija, o apie 15-16 įsodinimas biggrin.gif
Papildyta:
Sėkmės visoms 4u.gif

Dozes nustato gydytoja atsižvelgdama i amziu, harmonu tyrimus. Pasitikek. 4u.gif paprastai, jei reikia, dozes dar koreguoja gydymo eigoje (mazina/didina)

Laimuziuk, papasakok kaip tau pas gydytoja sekesi, ka matete? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 05 spalio 2007 - 08:50
QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 10 05, 08:30)
Sveikos mergytės. Tik kelias dieneles čia nebuvau ir jau šitiek prirašėte, dar net visko nespėjau perskaityti lotuliukas.gif . Tik labai užjaučiu tas kurioms nepasisekė. nepraraskit mergytės vilties ir tikėjimo.
O aš tai kažkaip visai gerai jau nusiteikus. Vakar jau buvau VK pas Visockienę, tai jau sudarė schemą. Man atrodo trumpa, nes pirmas dvi c.d. leisiuosi Diphereliną, o nuo trčios prisidės ir Gonalis. Gonalio pakyrė 900 ml. Tai reikės 7 dienas pom 150 ml. Susirgti turėčiau apie 10-11 d. ir prasidės padymasis biggrin.gif . Kaip jums mergytės atrodo, ar čia normali Gonalio dozė? Aš tikėjausi, kad po 1 g.gif 00ml. reikės leistis g.gif . Taigi jau 13 c.d. turėtų būti punkcija, o apie 15-16 įsodinimas biggrin.gif
Papildyta:
Sėkmės visoms 4u.gif

labai normali dozė smile.gif Cia tau pirmas IVF? Mano gyd. doze parenka pagal metus.

As pagalvoju o V. skiria kam nors ilga shema? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchidėja: 05 spalio 2007 - 08:51
QUOTE(Vilma J. @ 2007 10 04, 21:33)
Bajka ta šlaunis  irnesakyk.gif Per 2 IVF gydytojas sako :
- Gonalis į paodį
aš sakau:
- tai į šlaunį?
jis man:
-galima ir į šlaunį, bet gal į pilvą patogiau... g.gif
Nifiga galvoju nepatogiau, čia sau ramiai atsisėdi suimi, bakst ir vsio  bigsmile.gif

man panašiai buvo lotuliukas.gif Niekaip nesuvokiau kaip čia į pilvą patogiau vaistus leist biggrin.gif Tai į pilvą tik Pregnylį leidau biggrin.gif
Net neįsivaizduoju, kaip mb man vaistus suleist galėtų blink.gif lotuliukas.gif Nuo kokios 14 metelių pati sau vaistus leidžiuosi, net ligoninėje nelabai norėjau duoti pilvo vaistų suleidimui, bet nebebuvo kur trauktis lotuliukas.gif Seselė niekaip nepatikėjo, kad galiu pati vaistus į pilvą susileist g.gif doh.gif lotuliukas.gif

Pupuliuk, viskas bus o.k.Gera ta tavo dozė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūlla: 05 spalio 2007 - 08:57
Sveikos merginos... Apie shemas prabilote, tiksliai , kiek pastebiu, VK dazniausiai taiko trumpas.. Ar man taip pasirode???? M ir V klinikoje dazniausiai ilgos..... g.gif
Keista..

Visoms geros dienos, nauju vilciu, tikejimo, stiprybes ir geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 05, 10:07)
Sveikos merginos... Apie shemas prabilote, tiksliai , kiek pastebiu, VK dazniausiai taiko trumpas.. Ar man taip pasirode???? M ir V klinikoje dazniausiai ilgos.....  g.gif 
Keista..

Visoms geros dienos, nauju vilciu, tikejimo, stiprybes ir geros nuotaikos  4u.gif

Turbūt tik taip atrodo.Kiekvienos atvejis skirtingas, o dar kiek ivf besidarančių forume nedalyvauja.
Mano atveju tai reikia ilgos schemos doh.gif

Virge, kaip šiandien nuotaikėlės 4u.gif
Atsakyti
Gal but man taip pasirode, bet kokiu atveju - rezultatai vistiek yra....
Idomu, kaip Musmiryte laikosi??? Jai siandien sodinimas?? Duok Diev, kad viskas gerai butu wub.gif

O as siandien gerai... Igavau jegu sekanciai savaitei laukimo.. Labai jau norriu eiti i parasiuko apacia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai jus mane paprotinkit ILGA ir TRUMPA schemos smile.gif
skirtumus , privalumus ir trukumus smile.gif
bo as nesuprantu smile.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 10 05, 11:15)
Gerai jus mane paprotinkit ILGA ir TRUMPA schemos smile.gif
skirtumus , privalumus ir trukumus smile.gif
bo as nesuprantu smile.gif blink.gif

Mano išvada tokia: su moteriškom problemom (endometrioze) dažniau ilgos su vyriškom, paprastai trumpos. O geriau ar blogiau turbut nėra. 4u.gif
Atsakyti