Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Ači0 mergaitės, su manim viskas tvarkoj ir netgi labai tvarkoj. Šiandien labai pergyvenau važiuodama į VK. Ateina embriologė ir sako "apsivaisino 2 ir jie netinkami įsodinimui" daugiau nieko negirdžiu ką sako... nors per miglas girdžiu, kad kalba kažką apie tinkamus. Grįžtu į dabartį ir girdžiu tai, kuom negaliu patikėti "apsivaisino iš viso 6, netinkami įsodinimui 2..." ir dar kažką burba su visokiais med terminais. Vos ne "karoče" sakau ir tada paaiškėja, kad tinkami yra 4 blink.gif . Pasakiau, kad man kai skambinau pasakė, kad apsivaisino tik 2, tai iš kur dabar visi 6? Na tipo paaiškino, kad vėliau apsivaisino ir t.t. Mistika visiška doh.gif O kiek nervų man kainavo doh.gif Vyrui išūžiau ausis ir priverčiau jį patikėti tuom kuo aš jau pradėjau tikėti... Dar ir dabar su savo 3!!!!!! žirniukais būdama namie negaliu patikėti tuom, kas įvyko. Bet aš labai laiminga, kad pabaiga vis dėl to tokia. Dabar kalbinu žirniukus nebenervuoti manęs ir pasilikti pas mane visiems 9 mėn. Štai tokia ta mano istorija 4u.gif
Atsakyti
Musmiryte, džiaugiuosi, kad viskas laimingai baigėsi, linkiu, kad tavo žirniukai pasiliktų pas tave visus devynis mėnesius. 4u.gif O dabar nusiramink ir kalbink savo mažulius. wub.gif

Šiandien dariausi krūtų echoskopiją ir vienoj krūty rado nedidelę cistą. verysad.gif Sakė, kad stimuliacijos gali ją padidinti, tai kažin ką mano ginekologė nutars...Ir taip dabar pergyvenu, naktim sapnuoju tik punkcijas ir apsivaisinimus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 10 05, 16:51)
Musmiryte, džiaugiuosi, kad viskas laimingai baigėsi, linkiu, kad tavo žirniukai pasiliktų pas tave visus devynis mėnesius. 4u.gif O dabar nusiramink ir kalbink savo mažulius. wub.gif

Šiandien dariausi krūtų echoskopiją ir vienoj krūty rado nedidelę cistą. verysad.gif Sakė, kad stimuliacijos gali ją padidinti, tai kažin ką mano ginekologė nutars...Ir taip dabar pergyvenu, naktim sapnuoju tik punkcijas ir apsivaisinimus... unsure.gif

O tai ką siūlo gydytojai, kurie atliko tą echoskopiją? Galima ją panaikint?
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 10 05, 16:51)

Veronika, pas mane vienoj kruty yra 3 cistos. Ir onkologas ir endokrinologas vienos nuomones, kad tai del hormonu disbalanso ir geriausias vaistas - nestumas. Ir nakvisu alieju 2 kursus sugeriau ir dar kazkokius lasiukus, niekas nepadejo, kaip stovejo jos ten, taip ir tebestovi. Per stimuliacijas ta krutis labiau skauda ir tie guziukai kiek padideja labiau bet gyd. nesake, kad del to negalima stimuliuotis.
Atsakyti
Musmiryte, nu ir pajuokavo su tavimi likimas doh.gif Dziaugiuosi, kad visaks gerai ir labai linkiu, kad daugiau tokiu pokstu nebutu ir kad po dvieju savaiciu pranestum mums gera zinia wub.gif wub.gif
Atsakyti
Elijete, oho, net trys cistos. unsure.gif Na ir aš tikiuosi, kad man ginekologė leis stimuliuotis.
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 05, 17:55)
Musmiryte, nu ir pajuokavo su tavimi likimas  doh.gif Dziaugiuosi, kad visaks gerai ir labai linkiu, kad daugiau tokiu pokstu nebutu ir kad po dvieju savaiciu pranestum mums gera zinia  wub.gif  wub.gif

Tikiuosi pirmoji praneši tokią pat žinią mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 05, 18:32)
Tikiuosi pirmoji praneši tokią pat žinią  mirksiukas.gif

Stengiuosi ...tikrai tikrai...... ax.gif
Atsakyti
labas mergaites,buvau šiandien pas daktara.Jis pasake, kad po menesio galesim vel pradet stimuliacija.Ir dabar pati nežinau ar tai gerai ar blogai taip greitai
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 10 05, 18:19)
Elijete, oho, net trys cistos. unsure.gif Na ir aš tikiuosi, kad man ginekologė leis stimuliuotis.

As jas ir uzciuopiau stimuliacijos metu, nes krutine buvo labai padidejusi ir tie guzai atrode dideli. Persvietus buvo 2, sugeriau triju menesiu vitaminu kursa, atejau pasitikrinti ir dar viena rado. Reiktu jau eiti vel pasitikrinti kada, nes sake, kad reikia jas sekti. Ai jau nebesiparinu, nes jau baigiu priprast prie organizmo pokstu, neleidzia jis man atsipust ir ramiai pagyvent irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2007 10 05, 18:48)
labas mergaites,buvau šiandien pas daktara.Jis pasake, kad po menesio galesim vel pradet stimuliacija.Ir dabar pati nežinau ar tai gerai ar blogai taip greitai

Organizmas gal ir atlaikys ir is vienos puses is karto stimuliacija gal ir gerai, tik kazin, kaip tu pati moraliskai busi pasiruosusi. Nes kaip supratau - labai jautri esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 05, 19:11)
Organizmas gal ir atlaikys ir is vienos puses is karto stimuliacija gal ir gerai, tik kazin, kaip tu pati moraliskai busi pasiruosusi. Nes kaip supratau - labai jautri esi  mirksiukas.gif

vat tik del to aš ir bijau,ir vyras bijo kad pati galiu neatlaikit jai nepasiseks.Bet nerizikosi negersi šampano, g.gif
Atsakyti