Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Ralija labai labai sveikinu wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ralija wub.gif wub.gif wub.gif Viskas turi buti gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 05, 15:20)
Stefi - ramaus tau laukimo  wub.gif ir geru rezultatu  wub.gif

Aciu, Virge. Tokia pusiau rami esu, pilva maudzia, o siaip viskas liuks smile.gif

Musmiryte, puikios nuajienos! Gaila tik, kad tiek nervu kainavo. Bet dabar apsiramink ir saugok savo 3 grazuolius.

Ralija thumbup.gif zinios. Linkiu, kad viskas ir toliau puikiai eitusi. Sekmes tau
Papildyta:
QUOTE(Veronika @ 2007 10 05, 16:51)
Šiandien dariausi krūtų echoskopiją ir vienoj krūty rado nedidelę cistą. verysad.gif Sakė, kad stimuliacijos gali ją padidinti, tai kažin ką mano ginekologė nutars...Ir taip dabar pergyvenu, naktim sapnuoju tik punkcijas ir apsivaisinimus... unsure.gif

Veronika, mano krutys fibrocistines. kairej nuo kokiu gal 18 turejau guzeli. Po stimuliacijos jis paslaptingai dingo ir jau visi 4 menesiai kaip nebeatsiranda. Buvo jis man dinges po biopsijos kazkada seniai, bet po poros menesiu vel atsirado, o dabar nea. Taip kad per daug nepergyvenk. Faktas, kad reikia stebet, bet manau viskas bus gerai ir leis tau stimuliuotis
Atsakyti
Ralija wub.gif
Musmiryte ramaus ir lengvo laukimo wub.gif
Atsakyti
Na va visos nekantruolės, štai ir sužinojote naujieną biggrin.gif
Ralija wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūlla: 06 spalio 2007 - 12:55
QUOTE(ralija @ 2007 10 06, 12:07)
Vyras devintam dangui, aš esu sutrikusi, pasimetusi... Dar negaliu patikėti, o gal bijau džiaugtis, kad neišbaidyti tos laimės, vis dėlto 10 metų laukėme to stebuklo.
Dabar meldžiuosi, kad viskas toliau būtų gerai.

tikrai norėčiau rėkti visam pasauliui  clap.gif , bet dar negaliu...

ralija wub.gif sveikinu nestuke.gif
jums pavyks ir viskas bus gerai 4u.gif
10 metų laukimo..........
žinau, kas tai yra...kitąmet bus tiek, kai mes norim vaikų.....
sėkmės ir sveikatos jūsų šeimynai
ir kuo ramesnio laukimo nestuke.gif
Atsakyti
ralija, thumbup.gif naujienos wub.gif
Atsakyti
O kad taip visi bilietai IVF loterijoje būtų laimingi rolleyes.gif
Susiimam, kad apatinė parašiuko dalis būtų laaaaaaaaaaaaaaabai ilga mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pagaliau suzinojom nuostabia naujiena wub.gif Ralija, labai dziaugiuosi del jusu! As lygiai taip pat jauciausi, ilgai negalejau patiketi, kad po 10 metu (mes irgi tiek laukem!) pagaliau pasiseke, ir net dziaugtis nesugebejau pradzioje smile.gif O ir MB netikejo biggrin.gif
Linkiu lengvo nestumo, kad ir toliau nejaustum jokiu blogumu 4u.gif
Viskas bus gerai wub.gif
QUOTE(ralija @ 2007 10 06, 10:07)
Vyras devintam dangui, aš esu sutrikusi, pasimetusi... Dar negaliu patikėti, o gal bijau džiaugtis, kad neišbaidyti tos laimės, vis dėlto 10 metų laukėme to stebuklo.

Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 10 06, 12:52)
Veronika, mano krutys fibrocistines. kairej nuo kokiu gal 18 turejau guzeli. Po stimuliacijos jis paslaptingai dingo ir jau visi 4 menesiai kaip nebeatsiranda. Buvo jis man dinges po biopsijos kazkada seniai, bet po poros menesiu vel atsirado, o dabar nea. Taip kad per daug nepergyvenk. Faktas, kad reikia stebet, bet manau viskas bus gerai ir leis tau stimuliuotis

Stefi, ačiū už palaikymą.Ir aš manau, kad viskas bus gerai ir leis stimuliuotis. smile.gif

Svekinimai ralijai!!! 4u.gif
Atsakyti
Ralija nuostabi naujiena thumbup.gif laimes jums wub.gif sekmes visoms mergaitems wub.gif lai ruduo butu kaip niekad derlingas 4u.gif
Atsakyti
Ralija, sėkmės tau! O gal dvynukai? HCG nemažas, super!
Atsakyti