Ralija labai labai sveikinu
QUOTE(Virge @ 2007 10 05, 15:20)
Aciu, Virge. Tokia pusiau rami esu, pilva maudzia, o siaip viskas liuks
Musmiryte, puikios nuajienos! Gaila tik, kad tiek nervu kainavo. Bet dabar apsiramink ir saugok savo 3 grazuolius.
Ralija
Papildyta:
QUOTE(Veronika @ 2007 10 05, 16:51)
Šiandien dariausi krūtų echoskopiją ir vienoj krūty rado nedidelę cistą.
Sakė, kad stimuliacijos gali ją padidinti, tai kažin ką mano ginekologė nutars...Ir taip dabar pergyvenu, naktim sapnuoju tik punkcijas ir apsivaisinimus... 
Veronika, mano krutys fibrocistines. kairej nuo kokiu gal 18 turejau guzeli. Po stimuliacijos jis paslaptingai dingo ir jau visi 4 menesiai kaip nebeatsiranda. Buvo jis man dinges po biopsijos kazkada seniai, bet po poros menesiu vel atsirado, o dabar nea. Taip kad per daug nepergyvenk. Faktas, kad reikia stebet, bet manau viskas bus gerai ir leis tau stimuliuotis
Ralija
Musmiryte ramaus ir lengvo laukimo
Musmiryte ramaus ir lengvo laukimo
QUOTE(ralija @ 2007 10 06, 12:07)
Vyras devintam dangui, aš esu sutrikusi, pasimetusi... Dar negaliu patikėti, o gal bijau džiaugtis, kad neišbaidyti tos laimės, vis dėlto 10 metų laukėme to stebuklo.
Dabar meldžiuosi, kad viskas toliau būtų gerai.
tikrai norėčiau rėkti visam pasauliui
, bet dar negaliu...
Dabar meldžiuosi, kad viskas toliau būtų gerai.
tikrai norėčiau rėkti visam pasauliui
ralija
jums pavyks ir viskas bus gerai
10 metų laukimo..........
žinau, kas tai yra...kitąmet bus tiek, kai mes norim vaikų.....
sėkmės ir sveikatos jūsų šeimynai
ir kuo ramesnio laukimo
ralija,
naujienos
Na pagaliau suzinojom nuostabia naujiena
Ralija, labai dziaugiuosi del jusu! As lygiai taip pat jauciausi, ilgai negalejau patiketi, kad po 10 metu (mes irgi tiek laukem!) pagaliau pasiseke, ir net dziaugtis nesugebejau pradzioje
O ir MB netikejo
Linkiu lengvo nestumo, kad ir toliau nejaustum jokiu blogumu
Viskas bus gerai
Linkiu lengvo nestumo, kad ir toliau nejaustum jokiu blogumu
Viskas bus gerai
QUOTE(ralija @ 2007 10 06, 10:07)
Vyras devintam dangui, aš esu sutrikusi, pasimetusi... Dar negaliu patikėti, o gal bijau džiaugtis, kad neišbaidyti tos laimės, vis dėlto 10 metų laukėme to stebuklo.
QUOTE(Stefi @ 2007 10 06, 12:52)
Veronika, mano krutys fibrocistines. kairej nuo kokiu gal 18 turejau guzeli. Po stimuliacijos jis paslaptingai dingo ir jau visi 4 menesiai kaip nebeatsiranda. Buvo jis man dinges po biopsijos kazkada seniai, bet po poros menesiu vel atsirado, o dabar nea. Taip kad per daug nepergyvenk. Faktas, kad reikia stebet, bet manau viskas bus gerai ir leis tau stimuliuotis
Stefi, ačiū už palaikymą.Ir aš manau, kad viskas bus gerai ir leis stimuliuotis.
Svekinimai ralijai!!!
Ralija nuostabi naujiena
laimes jums
sekmes visoms mergaitems
lai ruduo butu kaip niekad derlingas
Ralija, sėkmės tau! O gal dvynukai? HCG nemažas, super!