Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(boruzite @ 2007 10 07, 12:57)
cia mano vyras mane skatina nenuleist ranku,beto K ir sake kad is keturiu viena pastoja is pirmo karto.tai bandisim

Pavydžiu Tau tokio vyro. Maniškis irgi sako, kad viskas bus gerai. Bet tai tik labai reti žodžiai, o šiaip jo supratimo man oi kaip trūksta.

Na nors kuo nors nudžiugintų (gėlyte ar šokoladu), bent pasiteirautų kaip jaučiuosi... Visur viską turiu pasidaryti pati. Aišku, aš galbūt perdaug tikiuosi kad jis turi suprasti man nesiskundžiant ar padėti man neprašant. Na bet man tai atrodo savaime suprantama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janta: 07 spalio 2007 - 12:15
QUOTE(janta @ 2007 10 07, 13:14)
Pavydžiu Tau tokio vyro. Maniškis irgi sako, kad viskas bus gerai. Bet tai tik labai reti žodžiai, o šiaip jo supratimo man oi kaip trūksta.

Na nors kuo nors nudžiugintų (gėlyte ar šokoladu), bent pasiteirautų kaip jaučiuosi... Visur viską turiu pasidaryti pati. Aišku, aš galbūt perdaug tikiuosi kad jis turi suprasti man nesiskundžiant ar padėti man neprašant. Na bet man tai atrodo savaime suprantama...

jis mane nuramina,kad buciau stipri ir nepulciau i dipresija,kad viskas bus gerai,
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2007 10 07, 11:00)
Sveika, sugrįžus Mirėja! Tikuosi, kad tau viskas gerai.

O aš apie save dar neturiu ką pasakyti, dar vis laukiu ir tikiuosi.

smile.gif Storėju biggrin.gif

O pati skambint nebandei?
Atsakyti
Mirėja, pasižiūrėjus tavo parašiuką, tai turėtum būti tikrai jau nebeliekna:) Faina, kad ne tiek daug liko:)
Ne, neskambinau. Kitais metais gal paskambinsiu, jei žinių jokių nesulauksiu. Labai rami esu dabar, noriu pailsėti truputį.

Pupuliuk, viskas bus gerai, dabar stenkis kuo mažiau skaityti šiame forume arba turi save nuteikti labai šaltai, kad nesinervintum beskaitydama. Gyd. gera, atsiliepimai geri. Dabar reikia tik sėkmės:) Linkiu atsipalaiduoti ir turėti daug daug kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2007 10 07, 14:14)

Sveikute,

ne pas Tave viena toks "Brangiausias". Pas mane panasiai, jei ne blogiau. Vaiku tai jis nori ir sako, kad viskas bus gerai, bet viskas tuom ir baigiasi.
Tai va, as esu penkta diena po isodinimo, aiskinau, kad ranku kelti negaliu ir poilsio daugiau reikia. Vis paprasau, ka reikia auksciau uzkelti ar nukelt, tai vis nepatenkintas. Trecia diena prasau, kad bent namus prasiurbliuotu, tai niekaip nepriprasau. Neprasau nei gelyciu nei sokolado, bet, kad nors siukslyne nesedeti. Aisku ir iki tol jis namuose beveik nieko nedarydavo, bet galvojau gal kas pasikeis, uzjaus ar bent rizika suvoks, bet pasirodo snipstas... Nenoriu piktzodziauti, bet jau pradedu susimastyti kas bus jei tikrai pastosiu ir vaikeliu susilauksiu... Manau, kad teks daiktus sukrauti ir pas mamyte issiusti ... smile.gif
Neieskau uzuojautos (ka noriu ta turiu), tik noriu pasakyti, kad labai laimingos tos moterys, kurios turi uzjauciancius ir jas suprantancius vyrus, labai dziaugiuosi uz jas. Taip pat labai dziaugiuosi uz visas nestuke.gif ir linkiu sekmes pradejusios si kelia, stiprybes, Jums (o jos labai reiks) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepakartojama @ 2007 10 07, 15:28)
Tai va, as esu penkta diena po isodinimo, aiskinau, kad ranku kelti negaliu ir poilsio daugiau reikia. Vis paprasau, ka reikia auksciau uzkelti ar nukelt, tai vis nepatenkintas. Trecia diena prasau, kad bent namus prasiurbliuotu, tai niekaip nepriprasau. Neprasau nei gelyciu nei sokolado, bet, kad nors siukslyne nesedeti. Aisku ir iki tol jis namuose beveik nieko nedarydavo, bet galvojau gal kas pasikeis, uzjaus ar bent rizika suvoks, bet pasirodo snipstas... Nenoriu piktzodziauti, bet jau pradedu susimastyti kas bus jei tikrai pastosiu ir vaikeliu susilauksiu...

Dėl tų rankų kilnojimo ir siūrbimo- tai prietarai. Na, 9 nėštumo mėn, aišku, langų plaut ar užuolaidas kabint gal ir nepatartina, bet ką pasiimt ar pasidėt auksčiai- jokia tragedija. O dėl to siūrbimo, man irgi viena draugė išaiškino, kad jokiu būdu, tai iki 8 sav siūrbė MB, bet paskui, savo nelaimei biggrin.gif , paklausiau savo gydytojos M, ir ji pasakė, kad galiu ir pati siūrbt, prietaras tai ir nieko daugiau blush2.gif Tai dabar sąžinė neleidžia vyro prašyt. (na, aš jau nedirbu, o jam tai į darbą kasdien). Ir bendrai... po pirmo karto daugiausiai gulėjau, po antro irgi stengiausi pailsėt daugiau- nieko nesigavo. Po trečio įsodinimo laksčiau po visą Lietuvą, nuo ryto iki vakaro nebuvo laiko ne tik prigult, bet ir apie pagulėjima pagalvot, ir- PAVYKO. Mažiau kreipk dėmesio į smulkmenas, negadink nervų nei sau, nei savo vyrui, ir nevervink savo vaikelio mirksiukas.gif Vėliau nervinių ląstelių atsargų oi kaip prireiks doh.gif

Sėkmės tau 4u.gif

Gintarija wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 07 spalio 2007 - 15:58
nesutikciau , mireja, su tavimi si karta. geriau pasisaugoti nei nepasisaugoti. kai tokie pinigai ir nervai metami visam sitam procesui - tai reikia tikrai saugotis. Aisku, kita kalba - kai truks plys nera jokios kitos galimybes.
O su tais pastojimais buna visaip - vienos pastoja lakiodamos, kitos - guledamos.
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2007 10 07, 17:55)
nesutikciau , mireja, su tavimi si karta. geriau pasisaugoti nei nepasisaugoti. kai tokie pinigai ir nervai metami visam sitam procesui - tai reikia tikrai saugotis. Aisku, kita kalba - kai truks plys nera jokios kitos galimybes.
O su tais pastojimais buna visaip - vienos pastoja lakiodamos, kitos - guledamos.

Ne, aišku, jei gali pasisaugot- tai gerai, bet ne persistengt. Sako geriausia yra gyvent kaip gyvenai. Bet turbūt svarbiausia- ramybė. Man buvo ramiau kai laksčiau ir neturėjau laiko net galvot, jei kažkam ramiau gulėt- tai reikia gulėt. Ir dar pasistengt nedaryt problemų iš smulkmenų- na, nesutinka vyras tas grindis siūrbt- ir nereikia. Pati negali nes jautiesi nesaugiai- irgi nereikia. Dėl porą savaičių netvarkytų namų pasaulio pabaiga neateis, o jei rimtai susipyksi su vyru- tai tikrai ne į gerą. Ypač jei iki tol iš vyro tai nebuvo reikalaujama, tai kol pilvas nesimatys sunku tikėtis, kad jo elgesys pasikeis. Pati savim nepasirūpinsi- nieks nepasirūpins, vyras irgi. mirksiukas.gif Nors, gal gerai man kalbėt, visokių "fruktų" yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2007 10 07, 17:55)

Sutinku su Garneliu, jei jau yra galimybių pasisaugoti, tai geriau taip ir padaryti. MB, tai supratingas tuo klausimu thumbup.gif Šiandien leidau jam vonioj pasilepinti ir išėjau su šuniu pasivaikščiotio pati. Nors ir lyja, bet grynas oras tikai nepakenks - geriau nei visą dieną vartaliotis lovoj.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 10 07, 19:13)
Ne, aišku, jei gali pasisaugot- tai gerai, bet ne persistengt. Sako geriausia yra gyvent kaip gyvenai. Bet turbūt svarbiausia- ramybė. Man buvo ramiau kai laksčiau ir neturėjau laiko net galvot, jei kažkam ramiau gulėt- tai reikia gulėt. Ir dar pasistengt nedaryt problemų iš smulkmenų- na, nesutinka vyras tas grindis siūrbt- ir nereikia. Pati negali nes jautiesi nesaugiai- irgi nereikia. Dėl porą savaičių netvarkytų namų pasaulio pabaiga neateis, o jei rimtai susipyksi su vyru- tai tikrai ne į gerą. Ypač jei iki tol iš vyro tai nebuvo reikalaujama, tai kol pilvas nesimatys sunku tikėtis, kad jo elgesys pasikeis. Pati savim nepasirūpinsi- nieks nepasirūpins, vyras irgi.  mirksiukas.gif Nors, gal gerai man kalbėt, visokių "fruktų"  yra  unsure.gif

Tikrai nenoriu skustis, tik, kad jau isejo kalba apie vyru demesinguma ir tiek smile.gif Bet aciu uz palaikyma smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 07, 18:31)
Sutinku su Garneliu, jei jau yra galimybių pasisaugoti, tai geriau taip ir padaryti. MB, tai supratingas tuo klausimu  thumbup.gif Šiandien leidau jam vonioj pasilepinti ir išėjau su šuniu pasivaikščiotio pati. Nors ir lyja, bet grynas oras tikai nepakenks - geriau nei visą dieną vartaliotis lovoj.

Tokia supratinga žmona nusipelno supratingo vyro 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nepakartojama @ 2007 10 07, 18:31)
Tikrai nenoriu skustis, tik, kad jau isejo kalba apie vyru demesinguma ir tiek smile.gif Bet aciu uz palaikyma smile.gif

Laikykis, kad tik pasisektų 4u.gif
Atsakyti
Musmiryte, ramaus tau laukimo wub.gif

ralija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti