Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Pupuliuk, viskas bus gerai, dabar stenkis kuo mažiau skaityti šiame forume arba turi save nuteikti labai šaltai, kad nesinervintum beskaitydama. Gyd. gera, atsiliepimai geri. Dabar reikia tik sėkmės:) Linkiu atsipalaiduoti ir turėti daug daug kantrybės.
[/quote]
Ačiū Gintarija. turbūt tikrai paklausysiu tavo patarimo ir pasistengsiu laikinai čia neužsukti smile.gif . Nors ir taip nelabai galėsiu čia dažnai lankytis, nes rytoj vėl į mokslus išvažiuoju savaitei. man gi dabar sesija g.gif
Atsakyti
Šį kartą laukimas visai neramus schmoll.gif Šiąnakt pilvo apačią skaudėjo ir krūtų jautrumas dingo, taigi jau palaidojau beveik visas viltis verysad.gif Atrodo dar tik 3 diena po įdėjimo mano žirniukų, bet nieko gero nesitikiu verysad.gif Palauksim-pamatysim.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 08, 09:00)
Šį kartą laukimas visai neramus  schmoll.gif Šiąnakt pilvo apačią skaudėjo ir krūtų jautrumas dingo, taigi jau palaidojau beveik visas viltis  verysad.gif  Atrodo dar tik 3 diena po įdėjimo mano žirniukų, bet nieko gero nesitikiu  verysad.gif  Palauksim-pamatysim.

Musmiryte, pasistenk pakeisti mintis, mane cia irgi paprotino, kad keletas merginu pastojo be jokiu pozymiu, nes pas mane krutine atslugo tik po septyniu dienu, irgi mano tikejimas buvo sumazejes.. bet tiketi reikia..... Butinai tikek, neleisk blogoms mintims tave lankyti, kol dar anksti 4u.gif Laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 08, 09:08)
Musmiryte, pasistenk pakeisti mintis, mane cia irgi paprotino, kad keletas merginu pastojo be jokiu pozymiu, nes pas mane krutine atslugo tik po septyniu dienu, irgi mano tikejimas buvo sumazejes.. bet tiketi reikia..... Butinai tikek, neleisk blogoms mintims tave lankyti, kol dar anksti  4u.gif Laikykis  console.gif

Aha, jei jau taip lengva tas mintis būtų pakeist. Jos nedorelės pas mane. Keista, bet, kad apsivaisino 6 manęs visai nepradžiugino ir tokia nuotaika, kai paskė kad apsivaisino tik 2 gyvenu iki šiol doh.gif Reiks ieškotis kokios veiklos, o tai išprotėsiu.
Atsakyti
Ralija svekinu tyliai, tyliai:wub: wub.gif wub.gif

Sekmės visoms laukiančioms ir nepraraskit vilties, viskas bus gerai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Musmiryte vyk lauk blogas mintis nono.gif viskas bus gerai wub.gif pamatysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 10 08, 10:12)
Musmiryte vyk lauk blogas mintis  nono.gif  viskas bus gerai  wub.gif pamatysi  smile.gif

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 10 07, 18:13)
Ne, aišku, jei gali pasisaugot- tai gerai, bet ne persistengt. Sako geriausia yra gyvent kaip gyvenai.

Sakyciau reikia elgtis pagal savijauta. Po pirmo isodinimo nei minties nebuvo gyvent kaip gyvenau - jauciausi baisus ligonis, pirmas dvi dienas nei sedet negalejau, tai beveik visa laika ir pragulinejau. O dabar kai viskas thumbup.gif praejo ir savijauta normali, tai nei noro gulet nera. Sestadieni vyras net is miegamojo atleke i virtuve paziuret ka veikiu ir gavau velniu kam keptuve sveiciau - tipo per sunku biggrin.gif O del namu tvarkymosi taigi galima pries isodinima viska super pasidaryt, o per dvi savaites tikrai gyvaciu neatsiras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 10 08, 11:35)
Sakyciau reikia elgtis pagal savijauta. Po pirmo isodinimo nei minties nebuvo gyvent kaip gyvenau - jauciausi baisus ligonis, pirmas dvi dienas nei sedet negalejau, tai beveik visa laika ir pragulinejau. O dabar kai viskas  thumbup.gif  praejo ir savijauta normali, tai nei noro gulet nera. Sestadieni vyras net is miegamojo atleke i virtuve paziuret ka veikiu ir gavau velniu kam keptuve sveiciau - tipo per sunku  biggrin.gif  O del namu tvarkymosi taigi galima pries isodinima viska super pasidaryt, o per dvi savaites tikrai gyvaciu neatsiras  biggrin.gif

Saunuole, Stefi, kad tavo gera nuotaika tave atvestu i sekminga kelia 4u.gif Taip ir toliau....
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 08, 09:00)
Šį kartą laukimas visai neramus  schmoll.gif Šiąnakt pilvo apačią skaudėjo ir krūtų jautrumas dingo, taigi jau palaidojau beveik visas viltis  verysad.gif  Atrodo dar tik 3 diena po įdėjimo mano žirniukų, bet nieko gero nesitikiu  verysad.gif  Palauksim-pamatysim.

Nu nu! Tik auksciau nosiuka, Musmiryte! 3 dienos po isodinimo nelaidok visu vilciu. Tikek!! Tikejimas kalnus pajudina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Virge @ 2007 10 08, 11:39)
Saunuole, Stefi, kad tavo gera nuotaika tave atvestu i sekminga kelia  4u.gif Taip ir toliau....

Aciu, Virge. Stengiuosi but geros nuotaikos. Pries tris savaites vaiksciojom kalnuose ir tris kartus debesyse maciau po vaivorykstes gabaliuka!! Ten sedejo musu vaikai ir stebejo kaip mamka elgiasi, tai stengiuosi gerai elgtis, nesgi nenori vaikai pas liudna mamcia. Ir kas noretu?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 08, 10:00)

Nesinervuok, nes ir as nervuojuos smile.gif Man tai pilva nuo pat isodinimo pamaudzia, bet jau sesta diena siandien. Nors itariu, kad cia greiciau is smegenu nei is pilvo apacios simptomai persiduoda smile.gif Pasiskaiciau ankstesniuose puslapiuose, kad kai kurios merginos (pastojusios) taip pat jausdavo pamaudimus, tai stengiuosi nesinervuoti. Ir kai nesinervuoju, tai nieko lyg ir neskauda. Laikykimes kartu friends.gif ir tikekimes, kad rezultatai bus geri.
Atsakyti
QUOTE(Nepakartojama @ 2007 10 08, 13:47)
Nesinervuok, nes ir as nervuojuos smile.gif Man tai pilva nuo pat isodinimo pamaudzia, bet jau sesta diena siandien. Nors itariu, kad cia greiciau is smegenu nei is pilvo apacios simptomai persiduoda smile.gif Pasiskaiciau ankstesniuose puslapiuose, kad kai kurios merginos (pastojusios) taip pat jausdavo pamaudimus, tai stengiuosi nesinervuoti. Ir kai nesinervuoju, tai nieko lyg ir neskauda. Laikykimes kartu  friends.gif ir tikekimes, kad rezultatai bus geri.

group.gif
Atsakyti