Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Virge @ 2007 10 08, 15:08)
Nespejau as jokiu tyrimu pasidaryti. ...... Velniava kazkokia....
Ulla, brauk mane is saraso  cray.gif 
Kaip laikrodukas mano organizmas veikia ir visiskai ignoruoja gydytoju intervencijas ir visus IVF'us... Ryte dar turejau vilties, dabar jau jokios  verysad.gif  verysad.gif
Nesuprantu kodel????

Virge console.gif Mane irgi klausimas del nepasisekusiu ivf neramina kodel kokios priezastys ir atrodo pati domejausi bet kad labai skirtingai visoms tai galvoju kad gali buti ir sekmes trukumas nes ir sveikos ne visos is karto tampa nestuke.gif Laikykis ir turi juk kazkada pasisekti imk 4u.gif
Atsakyti
Stefi, kaip tu laikaisi? biggrin.gif
Atsakyti
Del tu tyrimu visiskai nieko nebesuprantu .... Tai nejaugi gydytojai negali is karto normaliai pasakyti, kad visus pasidaryti jei tai gali itakoti rezultatus. Nesvarbu, kad ir susimoketi reiktu, bet vis ne i uzp... visos proceduros pinigai nueitu.
Skaiciau, kad kitoms liepe momogramas pasidaryti. O man nieko ... Nors taip ziauriai krutine i vaistus reagavo (visu geru numeriu padidejus ir tokia skaudi), kad net bijau ar viskas gerai. Ir dar, papasakosiu del kraujo tyrimu savo atveji pries IVF. Cia gal bus idomu toms merginoms, kurios tik planuojat. Kaip ir visoms reikejo pasidaryti visa eile kraujo tyrimu. Mums tai pasake 3 darbo dienos iki punkcijos, aisku pervelai. Tie tyrimai del visos eiles infekciniu ligu ir kt dalyku jei jie blogi - negali net pradeti IVF proceduros. O jau buvo sunaudoti vaistai. Zodziu, jei kas butu buve blogai, tai uz vaistus isleisti pinigai butu ismesti. Taip pat pervelai, kad tyrimus pasidaryti savo seimos klinikoj ar kt.valstybinei uz "protinga" kaina. Aisku tai galejom pasidaryti privacioj klinikoj, tik beveik 500 Lt brangiau. Siaip ne taip pavyko per pazistamus susiorganizuoti juos padaryti greiciau ir nepermokejus. Bet kiek nervu kainavo!!! Zodziu, is savo patirties galiu pasakyti, neapsigaukit kas tik pradedat ir viska, viska gerai issiaiskinkit is pat pradziu, nes ne visad gydytojai viska numato ir laiku pasako. O gal nenori ?
Atsakyti
QUOTE(Nepakartojama @ 2007 10 08, 15:58)
Merginos, o nuo kurios dienos HCG tyrimus verta atlikta (kad jau jie ka pasakytu) ir gal zinote kas Kaune juos daro? Nes ir man jau ta IFV`ine trizna prasidejus.

Būtų gerai išlaukti min. iki kokios 12 dienos mirksiukas.gif O geriausia darytis Via medicoje, Sukilėlių pr. šalia "Topolio" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 10 08, 19:17)
Būtų gerai išlaukti min. iki kokios 12 dienos  mirksiukas.gif  O geriausia darytis Via medicoje, Sukilėlių pr. šalia "Topolio"  4u.gif

Aciu uz info, tikiuosi islauksiu smile.gif
Atsakyti
Virge laikykis wub.gif suprantu kaip sunku wub.gif mergaites gal tada man galite paaiskinti kodel man tepti pradejo 8 diena po isodinimo,nedaug nusimanau siuose reikaluose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 10 08, 17:17)
Būtų gerai išlaukti min. iki kokios 12 dienos  mirksiukas.gif  O geriausia darytis Via medicoje, Sukilėlių pr. šalia "Topolio"  4u.gif

O kodėl čia geriausia g.gif Gal kad hcg aukštą parodo biggrin.gif
Nepakartojama, lauksim nestuke.gif
Musmiryte, ramybės ramybės smile.gif
Atsakyti
Virge wub.gif Gaila verysad.gif Tik labai dziaugiuosi, kad kol kas ranku nenuleidi ir nesitrauki is sporto. Vis tiek mes nugalesim !!!

QUOTE(Ūlla @ 2007 10 08, 17:15)
Stefi, kaip tu laikaisi?  biggrin.gif

Laikausi, Ulla, laikausi. Mezgu kojines visai familijai, tai uz virbalu laikausi biggrin.gif Siaip tai viskas thumbup.gif kol kas ir nuotaika labai gera kazkodel visa laika g.gif Ziuresim, ar nebus, kad kas juoksis bus paskutinis g.gif Klausyk, gal gali ir man ka pasapnuot? Jei ka ir fotke galiu atsiust kad sapnuot ir varazyt paprasciau butu mirksiukas.gif
O as tai irgi sapnuoju... Tik ne hcg.... sianakt su pazistamu visus prancuzus bandem utelem uzkrest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 08, 18:38)
O kodėl čia geriausia  g.gif Gal kad hcg aukštą parodo  biggrin.gif
Nepakartojama, lauksim  nestuke.gif
Musmiryte, ramybės ramybės  smile.gif

A iš kur tą ramybę paimt, kai tau už nugaros tokie dalykai dedasi doh.gif Jei tik nuo manęs priklausytų... Bandau visaip užsiimt ir knygas skaitau, ir kojines mezgu, ir darbe bandau sau darbo surast, kad neliktų vietos tuščios durnom mintim... Naktim košmarus sapnuoju - vienu žodžiu viskas pas mane gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 10 08, 17:50)
Klausyk, gal gali ir man ka pasapnuot? Jei ka ir fotke galiu atsiust kad sapnuot ir varazyt paprasciau butu  mirksiukas.gif
O as tai irgi sapnuoju... Tik ne hcg.... sianakt su pazistamu visus prancuzus bandem utelem uzkrest  lotuliukas.gif

Galiu galiu tongue.gif Tik vat sapnuoju ne taip jau dažnai doh.gif lotuliukas.gif Euromergelė , matyt,labai jau man atmintin įstrigo cool.gif Ačiū jai, kad mane vis per a.ž. palaikė ir palaiko wub.gif
O gal rimtai teisybę pasapnavau g.gif Tai laukiu tos fotkės tongue.gif O kokius vaistus tu naudojai prieš įsodinimą g.gif Su šaldytais gi viskas lkitaip.
Papildyta:
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 08, 18:10)
darbe bandau sau darbo surast, kad neliktų vietos tuščios durnom mintim...

lotuliukas.gif aš tai darbe darbo neeiškau biggrin.gif Tai gal netyčia prie kompo dirbi, man daug medžiagos sudorot iki penktadienio reikia lotuliukas.gif Turėtum ką veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepakartojama @ 2007 10 08, 17:40)
Del tu tyrimu visiskai nieko nebesuprantu .... Tai nejaugi gydytojai negali is karto normaliai pasakyti, kad visus pasidaryti jei tai gali itakoti rezultatus. Nesvarbu, kad ir susimoketi reiktu, bet vis ne i uzp... visos proceduros pinigai nueitu.
Skaiciau, kad kitoms liepe momogramas pasidaryti. O man nieko ... Nors taip ziauriai krutine i vaistus reagavo (visu geru numeriu padidejus ir tokia skaudi), kad net bijau ar viskas gerai. Ir dar, papasakosiu del kraujo tyrimu savo atveji pries IVF. Cia gal bus idomu toms merginoms, kurios tik planuojat. Kaip ir visoms reikejo pasidaryti visa eile kraujo tyrimu. Mums tai pasake 3 darbo dienos iki punkcijos, aisku pervelai. Tie tyrimai del visos eiles infekciniu ligu ir kt dalyku jei jie blogi - negali net pradeti IVF proceduros. O jau buvo sunaudoti vaistai. Zodziu, jei kas butu buve blogai, tai uz vaistus isleisti pinigai butu ismesti. Taip pat  pervelai, kad tyrimus pasidaryti savo seimos klinikoj ar kt.valstybinei uz "protinga" kaina. Aisku tai galejom pasidaryti privacioj klinikoj, tik beveik 500 Lt brangiau. Siaip ne taip pavyko per pazistamus susiorganizuoti juos padaryti greiciau ir nepermokejus. Bet kiek nervu kainavo!!! Zodziu, is savo patirties galiu pasakyti, neapsigaukit kas tik pradedat ir viska, viska gerai issiaiskinkit is pat pradziu, nes ne visad gydytojai viska numato ir laiku pasako. O gal nenori ?

Nepakartojama, aš esu "apšalusi" dėl tokios tavo patirties. blink.gif Trys dienos iki punkcijos pasidaryti privalomus tyrimus. blink.gif Mums čia, Italijoj, per pirmą vizitą davė sąrašą visų tyrimų, kuriuos privaloma pasidaryti prieš ivf.Ir tik juos pasidarius galima eiti pirmyn.Ir mamografija arba krūtų echoskopija privaloma pasidaryti, taip pat genetinius tyrimus, Lietuvoj tai nėra privaloma.
Nepakartojama, man po tokių dalykų priblėstų pasitikėjimas tokiu gydytoju.Ir kaip gali nepaaiškinti visa tai iš anksto, liku, kai Lietuvoje už ivf moki didžiausius pinigus? unsure.gif

Virge, labai labai gaila... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 08 spalio 2007 - 18:24
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 08, 19:12)
O kokius vaistus tu naudojai prieš įsodinimą  g.gif Su šaldytais gi viskas lkitaip.

Naudojau Clomifen 5 tabletes, iskart po ju Progynova ( estradiolis) pradejau. O po isodinimo Utrogest, Progynova ir 3 ukolai Predalon (choriongonadotropin). Visa puokste smile.gif
Gal kuri zinot kodel skiria hcg? Informaciniam lapely parasyta, kad jo poveikis panasus kaip LH ir kad galima hiperstimuliacija. Bet nelabai suprantu kam ji tada po isodinimo skiria g.gif
Atsakyti