QUOTE(Nepakartojama @ 2007 10 08, 17:40)
Del tu tyrimu visiskai nieko nebesuprantu .... Tai nejaugi gydytojai negali is karto normaliai pasakyti, kad visus pasidaryti jei tai gali itakoti rezultatus. Nesvarbu, kad ir susimoketi reiktu, bet vis ne i uzp... visos proceduros pinigai nueitu.
Skaiciau, kad kitoms liepe momogramas pasidaryti. O man nieko ... Nors taip ziauriai krutine i vaistus reagavo (visu geru numeriu padidejus ir tokia skaudi), kad net bijau ar viskas gerai.
Ir dar, papasakosiu del kraujo tyrimu savo atveji pries IVF. Cia gal bus idomu toms merginoms, kurios tik planuojat. Kaip ir visoms reikejo pasidaryti visa eile kraujo tyrimu. Mums tai pasake 3 darbo dienos iki punkcijos, aisku pervelai. Tie tyrimai del visos eiles infekciniu ligu ir kt dalyku jei jie blogi - negali net pradeti IVF proceduros. O jau buvo sunaudoti vaistai. Zodziu, jei kas butu buve blogai, tai uz vaistus isleisti pinigai butu ismesti. Taip pat pervelai, kad tyrimus pasidaryti savo seimos klinikoj ar kt.valstybinei uz "protinga" kaina. Aisku tai galejom pasidaryti privacioj klinikoj, tik beveik 500 Lt brangiau. Siaip ne taip pavyko per pazistamus susiorganizuoti juos padaryti greiciau ir nepermokejus. Bet kiek nervu kainavo!!! Zodziu, is savo patirties galiu pasakyti, neapsigaukit kas tik pradedat ir viska, viska gerai issiaiskinkit is pat pradziu, nes ne visad gydytojai viska numato ir laiku pasako. O gal nenori ?
Nepakartojama, aš esu "apšalusi" dėl tokios tavo patirties.

Trys dienos iki punkcijos pasidaryti privalomus tyrimus.

Mums čia, Italijoj, per pirmą vizitą davė sąrašą visų tyrimų, kuriuos privaloma pasidaryti prieš ivf.Ir tik juos pasidarius galima eiti pirmyn.Ir mamografija arba krūtų echoskopija privaloma pasidaryti, taip pat genetinius tyrimus, Lietuvoj tai nėra privaloma.
Nepakartojama, man po tokių dalykų priblėstų pasitikėjimas tokiu gydytoju.Ir kaip gali nepaaiškinti visa tai iš anksto, liku, kai Lietuvoje už ivf moki didžiausius pinigus?
Virge, labai labai gaila...