Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Virge @ 2007 10 08, 16:08)
Nespejau as jokiu tyrimu pasidaryti. ...... Velniava kazkokia....
Ulla, brauk mane is saraso  cray.gif 
Kaip laikrodukas mano organizmas veikia ir visiskai ignoruoja gydytoju intervencijas ir visus IVF'us... Ryte dar turejau vilties, dabar jau jokios  verysad.gif  verysad.gif
Nesuprantu kodel????

Virgeeeeeeee cry.gif verysad.gif nzn as taip tyliai tikejau ... apkabinu tave ...
Atsakyti
Aciu mergaites, isgyvensiu, skaudu be galo, bet nesiruosiu dar nuleisti ranku..
Siandien man 11 diena po isodinimo.
Atsakyti
Ralija, labai džiaugiuos už tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 08, 16:31)
Aciu mergaites, isgyvensiu, skaudu be galo, bet nesiruosiu dar nuleisti ranku..
Siandien man 11 diena po isodinimo.

Didelis didelis Š

O rankos, tai gerai, kad nesvyra ir jau planai ateitin wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 08, 17:08)
Nespejau as jokiu tyrimu pasidaryti. ...... Velniava kazkokia....
Ulla, brauk mane is saraso  cray.gif 
Kaip laikrodukas mano organizmas veikia ir visiskai ignoruoja gydytoju intervencijas ir visus IVF'us... Ryte dar turejau vilties, dabar jau jokios  verysad.gif  verysad.gif
Nesuprantu kodel????

Labai, labai Tave uzjauciu...
Atsakyti
Kankina tik vienas klausimas - kodel nesikabina, jei viskas gerai??? Kokius tyrimus reikia darytis dar papikdomai?? Nesuderinamumo??? Bet tada gal nevyktu apsivaisinimas??? Absurdas kazkoks. Vyras ramina, kad bandysim kol pavyks, bet man svarbu priezasti suzinoti....
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 08, 16:48)
Kankina tik vienas klausimas - kodel nesikabina, jei viskas gerai??? Kokius tyrimus reikia darytis dar papikdomai?? Nesuderinamumo??? Bet tada gal nevyktu apsivaisinimas??? Absurdas kazkoks. Vyras ramina, kad bandysim kol pavyks, bet man svarbu priezasti suzinoti....

Mane irgi tokios mintys kankina doh.gif Ar galima kažin kažkokį stebuklingą tyrimą pasidaryti, kuris parodytų kodėl neįsitvirtina?
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 08, 16:48)

verysad.gif O gal nustoja dalintis, gal reikia genetinių tyrimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 10 08, 16:52)
verysad.gif  O gal nustoja dalintis, gal reikia genetinių tyrimų g.gif

.... va va va su tais genetiniais tyrimais.... cia dar mistika kazkokia.... as kaukiau ant viso forumo kai mus "pasiunte" ... na gavom siuntima visi tyrimai kaip telefonu sake nemokami. Bus matyt kaip bus
Atsakyti
Virge 4u.gif neliūdėk, pamėginsi dar kartelį...Jei tik finansai leidžia.

Kažin jau Euromergelė paatostogavo biggrin.gif .Sapnavau ją šią naktį taip aiškiai ir hcg skaičius taip pat buvo aiškus biggrin.gif .Sėdėjom restorane ir džiaugėmės sėkme lotuliukas.gif Kas keisčiausia, nei po sm naršiau, nei apie ivf galvojau doh.gif Savo irgi prieš 2 ivf sapnavau, ir panašiai išsipildę buvo...

Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 10 08, 16:54)
.... va va va su tais genetiniais tyrimais.... cia dar mistika kazkokia.... as kaukiau ant viso forumo kai mus "pasiunte" ... na gavom siuntima visi tyrimai kaip telefonu sake nemokami. Bus matyt kaip bus

Bet nemokamų tyrimų eilė labai ilga verysad.gif Mes darėm dar tik 3 IUI, bet galvoju prašyti genetinių tyrimų, nes MB giminėje 2 šeimos neturi leliukų, tai galvoju, kad gal genetikoje slypi didžioji nesėkmių priežastis....
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 10 08, 16:57)
Bet nemokamų tyrimų eilė labai ilga verysad.gif  Mes darėm dar tik 3 IUI, bet galvoju prašyti genetinių tyrimų, nes MB giminėje 2 šeimos neturi leliukų, tai galvoju, kad gal genetikoje slypi didžioji nesėkmių priežastis....

na nzn ar mes tie laimingieji buvom bet uzregistravo kai skambinau tai tai ateiti po menesio priduot krauja, o tyrimai dar po men ... na tai iki nauju turetumem viska zinot jei norma viskas...
Atsakyti