Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(jovana @ 2007 10 25, 12:06)
Čia Klaipėdoje, prie "Gulbės" yra plytelių salonas..

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pas mane toks klausimas. Mes vonioje klijuojame plyteles beveik iki lubų, bet ne visai - paliekame juostą nepilnos plytelės pločio. T.y. kiek pilnų plytelių telpa, tiek telpa, o nepilnos plytelės neklijuojame, tą vietą dažysime. Tai va, MB sugalvojo, kad reikia tą sienos juostą (10-15 cm) nutinkuoti taip, kad siena susilygintų su plytelėmis ir nesijaustų neužbaigtumo. Kaip jums atrodo, ar taip bus gerai? Ar geriau palikti kaip yra, t.y. gausis laiptelis pagal plytelės storį (apie 1 cm)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 10 25, 23:19)
Pas mane toks klausimas. Mes vonioje klijuojame plyteles beveik iki lubų, bet ne visai - paliekame juostą nepilnos plytelės pločio. T.y. kiek pilnų plytelių telpa, tiek telpa, o nepilnos plytelės neklijuojame, tą vietą dažysime. Tai va, MB sugalvojo, kad reikia tą sienos juostą (10-15 cm) nutinkuoti taip, kad siena susilygintų su plytelėmis ir nesijaustų neužbaigtumo. Kaip jums atrodo, ar taip bus gerai? Ar geriau palikti kaip yra, t.y. gausis laiptelis pagal plytelės storį (apie 1 cm)?  g.gif

na, jei į tą laiptelį įdėsit kokių akmenukų ar šiaip dekoracijų, gal ir bus įdomu g.gif
Atsakyti
Mums plytelių klijavimo meistras sakė, kad reikia kaip tik pradėti klijuoti nuo viršaus (ta prasme, kad viršutinė plytelė būtų nepjauta ir būtinai iki lubų), nes sakė, kad priešingu atveju bus negražu. Nu bet čia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
pas mus irgi lygiai taip pat klijavo,nuo lubu link apacios, nes sake kad pjauta turi buti nebent apatine plytele, kitaip bus negrazu schmoll.gif bet mes klijavom visa siena iki lubu
Atsakyti
Man klausimas iškilo: o kaip meistrai klijuoja nuo lubų? g.gif Ar tos viršutinės plytelės "nenuvažiuoja" žemyn? Juk jos neturi ant ko laikytis... g.gif Na, mes tai klijavom nuo apačios, tiksliau, nuo antrosios eilės plytelių, kadangi pirmoji dedasi jau sudėjus grindų plyteles. O lubas dėjom pakabinamas, tai viršutinė plytelė gavosi kaip ir "nupjauta", bet nieko ten negražaus... mirksiukas.gif
Mergaitės, turiu dar klausimėlį dėl vonios. Pasistatėm Ravak vonią, uždėjom panelę priekinę. Bet nuo grindų iki panelės apačios lieka apie 1 cm tarpas. Ar taip turi būti? g.gif Ir dar: tarp vonios ir sienos yra tarpai, kuo geriau juos užtaisyti - ar dėti kokią apdailos juostelę, ar sutepti silikonu? Kaip jūs darote ir kas yra praktiškiau? Ir dar vienas toks ne į temą klausimas: kokia priemone geriausia valyti akrilinę vonią? Girdėjau, kad jinai labai bijo visokių braižymų... doh.gif Va, kiek klausimų pas mane... doh.gif
Atsakyti
Pas mane irgi nuo antros eilės pradėjo....
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 10 26, 09:30)
Man klausimas iškilo: o kaip meistrai klijuoja nuo lubų? g.gif Ar tos viršutinės plytelės "nenuvažiuoja" žemyn? Juk jos neturi ant ko laikytis... g.gif Na, mes tai klijavom nuo apačios, tiksliau, nuo antrosios eilės plytelių, kadangi pirmoji dedasi jau sudėjus grindų plyteles. O lubas dėjom pakabinamas, tai viršutinė plytelė gavosi kaip ir "nupjauta", bet nieko ten negražaus... mirksiukas.gif
Mergaitės, turiu dar klausimėlį dėl vonios. Pasistatėm Ravak vonią, uždėjom panelę priekinę. Bet nuo grindų iki panelės apačios lieka apie 1 cm tarpas. Ar taip turi būti? g.gif  Ir dar: tarp vonios ir sienos yra tarpai, kuo geriau juos užtaisyti - ar dėti kokią apdailos juostelę, ar sutepti silikonu? Kaip jūs darote ir kas yra praktiškiau? Ir dar vienas toks ne į temą klausimas: kokia priemone geriausia valyti akrilinę vonią? Girdėjau, kad jinai labai bijo visokių braižymų... doh.gif Va, kiek klausimų pas mane... doh.gif

Tai gi tam jis ir meistras lupantis po 40-50 Lt. už kvadratą, kad paskaičiuotų taip jog viršutinė plytelė būtų pilna, o ne pjauta.
Atsakyti
Pasikartosiu dar kartelį [quote=disi,2007 10 25, 11:47]
Mergaitės, o gal yra kokia spec.programa, su kuria pačiam galima būtų pasidėlioti plyteles? Gal užmatėt kuri nors? g.gif g.gif

Kaip jūs tai darote?
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2007 10 26, 11:39)
Mergaitės, o gal yra kokia spec.programa, su kuria pačiam galima būtų pasidėlioti plyteles? Gal užmatėt kuri nors?  g.gif  g.gif

Kaip jūs tai darote?

Vadinasi, nieks nedaro.. paprasčiausias būdas pasiimti milimetrinį popiečių ir padal matmenis persikelti sienas ir susiskaičiuoti kiek reiks plytelių tam tikrų matmenų..
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 10 26, 10:51)
Vadinasi, nieks nedaro.. paprasčiausias būdas pasiimti milimetrinį popiečių ir padal matmenis persikelti sienas ir susiskaičiuoti kiek reiks plytelių tam tikrų matmenų..

Na panašu, kad taip ir reikės pasielgti...prisiminti, kad yra milimetrinis popierius. Nors galvojau, kad šiais kompiuterizacijos laikais jau yra kokia nors programėlė, kuri pagreitintų ir palengvintų šį reikalą mirksiukas.gif
Ačiū, tau Jovana, už pasidalintą nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Tai yra ta programėlė, tik neklausiau kaip ji vadinasi... ueik į specializuotą plytelių parduotuvę ir pasiklausk 4u.gif
Atsakyti